Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ιδιωτική Κατοικία

City Point

Η Ιδιωτική Κατοικία Ο σχεδιαστής αναζήτησε έμπνευση από το αστικό τοπίο. Το τοπίο του ταραχώδους αστικού χώρου επεκτάθηκε έτσι στον χώρο διαβίωσης, που χαρακτηριζόταν από το έργο με θέμα το Metropolitan. Τα σκούρα χρώματα επισημάνθηκαν από το φως για να δημιουργήσουν υπέροχα οπτικά εφέ και ατμόσφαιρα. Υιοθετώντας μωσαϊκό, πίνακες ζωγραφικής και ψηφιακές εκτυπώσεις με πολυώροφα κτίρια, η εντύπωση μιας σύγχρονης πόλης μεταφέρθηκε στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στον χωροταξικό σχεδιασμό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κομψό και πολυτελές σπίτι που ήταν αρκετά ευρύχωρο για να εξυπηρετήσει 7 άτομα.

Η Τέχνη Εγκατάστασης

Inorganic Mineral

Η Τέχνη Εγκατάστασης Εμπνευσμένο από βαθιά συναισθήματα για τη φύση και την εμπειρία ως αρχιτέκτονας, ο Lee Chi επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών εγκαταστάσεων βοτανικής τέχνης. Αντανακλώντας τη φύση της τέχνης και ερευνώντας δημιουργικές τεχνικές, ο Lee μετατρέπει τα γεγονότα της ζωής σε επίσημα έργα τέχνης. Το θέμα αυτής της σειράς έργων είναι να διερευνήσει τη φύση των υλικών και πώς τα υλικά μπορούν να ανακατασκευαστούν από το αισθητικό σύστημα και τη νέα προοπτική. Ο Lee πιστεύει επίσης ότι ο επαναπροσδιορισμός και ανακατασκευή φυτών και άλλων τεχνητών υλικών μπορεί να κάνει το φυσικό τοπίο να έχει συναισθηματική επίδραση στους ανθρώπους.

Καρέκλα

Haleiwa

Καρέκλα Το Haleiwa υφαίνει βιώσιμο μπαστούνι σε καμπύλες και ρίχνει μια ξεχωριστή σιλουέτα. Τα φυσικά υλικά αποτίουν φόρο τιμής στην παραδοσιακή παράδοση στις Φιλιππίνες, που ανακατασκευάστηκε για την εποχή μας. Αντιστοίχιση ή χρησιμοποιείται ως κομμάτι δήλωσης, η ευελιξία του σχεδιασμού καθιστά αυτή την καρέκλα προσαρμοσμένη σε διαφορετικά στυλ. Δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργίας, χάριτος και δύναμης, αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, το Haleiwa είναι τόσο άνετο όσο όμορφο.

Η Επωνυμία Της Εταιρείας

Astra Make-up

Η Επωνυμία Της Εταιρείας Η δύναμη της μάρκας βρίσκεται όχι μόνο στην ικανότητα και το όραμά της, αλλά και στην επικοινωνία. Ένας εύχρηστος κατάλογος γεμάτος με ισχυρή φωτογραφία προϊόντων. έναν προσανατολισμένο προς τους καταναλωτές και ελκυστικό ιστότοπο που παρέχει on-line υπηρεσίες και μια επισκόπηση των προϊόντων μάρκας. Αναπτύξαμε επίσης μια οπτική γλώσσα στην αναπαράσταση της αίσθησης της μάρκας με ένα ύφος φωτογραφίας μόδας και μια γραμμή φρέσκιας επικοινωνίας στα κοινωνικά μέσα, καθιερώνοντας έναν διάλογο μεταξύ της εταιρείας και του καταναλωτή.

Ο Σχεδιασμός Typeface

Monk Font

Ο Σχεδιασμός Typeface Ο μοναχός επιδιώκει μια ισορροπία μεταξύ της διαφάνειας και της αναγνωσιμότητας των ανθρωπιστικών sans serifs και ενός πιο κανονικοποιημένου χαρακτήρα του τετραγώνου sans serif. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε ως λατινική γραμματοσειρά, αποφασίστηκε νωρίς ότι χρειάστηκε ένας ευρύτερος διάλογος για να συμπεριλάβει μια αραβική έκδοση. Τόσο τα λατινικά όσο και τα αραβικά μας σχεδιάζουν την ίδια λογική και την ιδέα της κοινής γεωμετρίας. Η ισχύς της διαδικασίας παράλληλου σχεδιασμού επιτρέπει στις δύο γλώσσες να έχουν ισορροπημένη αρμονία και χάρη. Τόσο τα αραβικά όσο και τα λατινικά δουλεύουν απρόσκοπτα μαζί με κοινόχρηστους μετρητές, πάχος στελέχους και καμπύλες μορφές.

Η Λυχνία Εργασίας

Pluto

Η Λυχνία Εργασίας Ο Πλούτωνας διατηρεί την εστίαση σταθερά στο στυλ. Ο συμπαγής, αεροδυναμικός κύλινδρος περιστρέφεται από μια κομψή λαβή σκαρφαλωμένη πάνω σε μια γωνιακή βάση τρίποδου, καθιστώντας ευκολότερη την τοποθέτηση με το απαλό αλλά εστιασμένο φως με ακρίβεια. Η μορφή του εμπνεύστηκε από τηλεσκόπια, αλλά αντίθετα, επιδιώκει να εστιάσει στη γη αντί στα αστέρια. Κατασκευασμένη με τρισδιάστατη εκτύπωση χρησιμοποιώντας πλαστικά καλαμποκιού, είναι μοναδικό, όχι μόνο για τη χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών με βιομηχανικό τρόπο, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.