Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Εφαρμογές Ρολογιών

TTMM

Οι Εφαρμογές Ρολογιών Το TTMM είναι μια συλλογή επιφανειών ρολογιών για έξυπνα ρολόγια Pebble Time και Pebble Time Round. Θα βρείτε εδώ δύο εφαρμογές (τόσο για πλατφόρμα Android όσο και για iOS) με μοντέλα 50 και 18 σε περισσότερες από 600 χρωματικές παραλλαγές. Το TTMM είναι ένας απλός, ελάχιστος και αισθητικός συνδυασμός ψηφίων και αφηρημένων γραφημάτων. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το στυλ του χρόνου σας όποτε θέλετε.

Οι Ετικέτες Κρασιού

KannuNaUm

Οι Ετικέτες Κρασιού Ο σχεδιασμός των ετικετών κρασιού KannuNaUm χαρακτηρίζεται από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό του στιλ, που αποκτήθηκε αναζητώντας σύμβολα που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν την ιστορία τους. Το έδαφος, ο πολιτισμός και το πάθος των αμπελουργών του Land of Longevity συμπυκνώνονται σε αυτές τις δύο συντονισμένες ετικέτες. Όλα ενισχύονται από το σχεδιασμό της εκατονταετίας αμπέλου που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική του χρυσού που χύνεται σε 3D. Ένα σχέδιο εικονογραφίας που αντιπροσωπεύει την ιστορία αυτών των κρασιών και μαζί τους την ιστορία της γης από την οποία γεννιέται, η Ογλιάστρα η χώρα των εκατονταετών στη Σαρδηνία.

Ο Σχεδιασμός Ετικετών Κρασιού

I Classici Cherchi

Ο Σχεδιασμός Ετικετών Κρασιού Για ένα ιστορικό οινοποιείο στη Σαρδηνία, από το 1970, έχει σχεδιαστεί η αναδιαμόρφωση ετικετών για τη σειρά κρασιών The Classics. Η μελέτη των νέων ετικετών ήθελε να διατηρήσει τη σχέση με την παράδοση που ακολουθεί η εταιρεία. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ετικέτες, λειτούργησε για να δώσει μια πινελιά κομψότητας που ταιριάζει καλά με την υψηλή ποιότητα των κρασιών. Για τις ετικέτες συνεργάζεται με την τεχνική Braille που φέρνει κομψότητα και στυλ χωρίς ζύγιση. Το λουλουδάτο μοτίβο βασίζεται σε μια γραφική επεξεργασία ενός μοτίβου της γειτονικής εκκλησίας του Santa Croce στο Usini, το οποίο είναι επίσης το λογότυπο της εταιρείας.

Η Ετικέτα Κρασιού

Guapos

Η Ετικέτα Κρασιού Ο σχεδιασμός στοχεύει στη συγχώνευση του μοντέρνου σχεδιασμού και των σκανδιναβικών τάσεων στην τέχνη, απεικονίζοντας τη χώρα προέλευσης του κρασιού. Κάθε ακμή αντιπροσωπεύει το υψόμετρο στο οποίο αναπτύσσεται κάθε αμπελώνας και ένα αντίστοιχο χρώμα για την ποικιλία σταφυλιών. Όταν όλα τα μπουκάλια είναι ευθυγραμμισμένα, σχηματίζει τα σχήματα των τοπίων στα βόρεια της Πορτογαλίας, την περιοχή που γεννά αυτό το κρασί.

Η Παλιά Αποκατάσταση Του Κάστρου

Timeless

Η Παλιά Αποκατάσταση Του Κάστρου Ο ιδιοκτήτης αγόρασε το Crawfordton House στη Σκωτία τον Απρίλιο του 2013, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την αρχική γεύση της αρχαίας σκωτσέζικης αριστοκρατίας και να είναι συμβατή με τη σύγχρονη ζωή. Τα χαρακτηριστικά και οι ιστορικές αποθέσεις του αρχαίου κάστρου διατηρούνται με αυθεντική γεύση. Η αισθητική του σχεδιασμού και η τοπική κουλτούρα διαφόρων αιώνων συγκρούονται με καλλιτεχνικές σπινθήρες στον ίδιο χώρο.

Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών

TimeFlies

Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών Η κύρια ιδέα ήταν να ξεχωρίσουμε από τη μάζα των παραδοσιακών περιοδικών πελατών. Πρώτα απ 'όλα, με το ασυνήθιστο κάλυμμα. Το εξώφυλλο του περιοδικού TimeFlies για την αεροπορική εταιρεία Nordica διαθέτει σύγχρονο εσθονικό σχεδιασμό και ο τίτλος του περιοδικού στο εξώφυλλο κάθε τεύχους είναι χειρόγραφος από τον συγγραφέα του επιλεγμένου έργου. Ο μοντέρνος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του περιοδικού καλύπτει τις μεταφορές χωρίς πρόσθετες λέξεις δημιουργικότητα της νέας αεροπορικής εταιρείας, ελκυστικότητα της εσθονικής φύσης και επιτυχία των νέων Εσθονών σχεδιαστών.