Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εικαστική Τέχνη

Scarlet Ibis

Η Εικαστική Τέχνη Το έργο είναι μια ακολουθία ψηφιακών έργων ζωγραφικής του Scarlet Ibis και του φυσικού του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα και τη ζωντανή απόχρωση τους που εντείνεται καθώς μεγαλώνει το πουλί. Η εργασία αναπτύσσεται μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον συνδυάζοντας πραγματικά και φανταστικά στοιχεία που παρέχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Το ερυθρό ibis είναι ένα γηγενές πουλί της Νότιας Αμερικής που ζει στις ακτές και τα έλη της βόρειας Βενεζουέλας και το έντονο κόκκινο χρώμα αποτελεί οπτικό θέαμα για τον θεατή. Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να αναδείξει τη χαριτωμένη πτήση της ερυθράς θρεσκιόρνιθας και των ζωντανών χρωμάτων της τροπικής πανίδας.

Το Λογότυπο

Wanlin Art Museum

Το Λογότυπο Καθώς το Μουσείο Τέχνης Wanlin βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Wuhan, η δημιουργικότητά μας χρειάστηκε να αντικατοπτρίζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Ένα κεντρικό σημείο συνάντησης για τους μαθητές να τιμήσουν και να εκτιμήσουν την τέχνη, ενώ διαθέτει πτυχές μιας τυπικής γκαλερί τέχνης. Έπρεπε επίσης να συναντηθεί ως «ανθρωπιστική». Καθώς οι φοιτητές στέκονται στην αφετηρία της ζωής τους, αυτό το μουσείο τέχνης λειτουργεί ως εναρκτήριο κεφάλαιο για την εκτίμηση της τέχνης των μαθητών και η τέχνη θα τους συνοδεύει για μια ζωή.

Το Λογότυπο

Kaleido Mall

Το Λογότυπο Το Kaleido Mall προσφέρει πολλούς χώρους διασκέδασης, όπως εμπορικό κέντρο, έναν πεζόδρομο και μια πλατεία. Σε αυτό το σχέδιο, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μοτίβα καλειδοσκόπιου, με χαλαρά, χρωματιστά αντικείμενα όπως χάντρες ή βότσαλα. Το καλειδοσκόπιο προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά καλός (όμορφα, ομορφιά) και εἶδος (αυτό που φαίνεται). Κατά συνέπεια, τα διαφορετικά πρότυπα αντικατοπτρίζουν διάφορες υπηρεσίες. Οι φόρμες αλλάζουν συνεχώς, αποδεικνύοντας ότι το Mall προσπαθεί να εκπλήξει και να συναρπάσει τους επισκέπτες.

Συρταριέρα

Black Labyrinth

Συρταριέρα Ο Μαύρος λαβύρινθος από τον Eckhard Beger για το ArteNemus είναι ένα κάθετο συρταριέρα με 15 συρτάρια που εμπνέονται από τα ασιατικά ιατρικά γραφεία και το στυλ Bauhaus. Η σκοτεινή αρχιτεκτονική του εμφάνιση ζωντανεύει μέσα από φωτεινές ακτίνες μαρκέτα με τρία εστιακά σημεία που αντικατοπτρίζονται γύρω από τη δομή. Η σύλληψη και ο μηχανισμός των κατακόρυφων συρταριών με το περιστρεφόμενο διαμέρισμα τους μεταφέρουν στο κομμάτι την ενδιαφέρουσα εμφάνισή του. Η ξύλινη δομή είναι καλυμμένη με μαύρο βαμμένο καπλαμά, ενώ η μαρκετερί είναι φτιαγμένη από φλόγα σφενδάμου. Το καπλαμά λαδώνεται για να επιτευχθεί σατινέ φινίρισμα.

Τα Αστικά Γλυπτά

Santander World

Τα Αστικά Γλυπτά Το Santander World είναι μια δημόσια εκδήλωση τέχνης που αποτελείται από μια ομάδα γλυπτών που γιορτάζουν την τέχνη και περιβάλλουν την πόλη του Santander (Ισπανία) για την προετοιμασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Santander 2014. Τα γλυπτά έχουν ύψος 4,2 μέτρα, είναι κατασκευασμένα από φύλλο χάλυβα και το καθένα από αυτά κατασκευάζονται από διαφορετικούς εικαστικούς καλλιτέχνες. Κάθε ένα από τα κομμάτια αντιπροσωπεύει εννοιολογικά τον πολιτισμό μιας από τις 5 ηπείρους. Σημασία είναι να αντιπροσωπεύουμε την αγάπη και τον σεβασμό για την πολιτιστική πολυμορφία ως εργαλείο ειρήνης, μέσω των ματιών διαφορετικών καλλιτεχνών και να δείξουμε ότι η κοινωνία καλωσορίζει την ποικιλομορφία με ανοιχτές αγκάλες.

Η Αφίσα

Chirming

Η Αφίσα Όταν ο Σουκ ήταν νέος, είδε ένα όμορφο πουλί στο βουνό, αλλά το πουλί πέταξε γρήγορα, αφήνοντας μόνο τον ήχο πίσω. Κοίταξε στον ουρανό για να βρει το πουλί, αλλά το μόνο που μπορούσε να δει ήταν κλαδιά δέντρων και δάσος. Το πουλί συνέχισε να τραγουδά, αλλά δεν είχε ιδέα πού ήταν. Από πολύ μικρά, το πουλί ήταν τα κλαδιά των δέντρων και το μεγάλο δάσος. Αυτή η εμπειρία την έκανε να απεικονίσει τον ήχο των πουλιών σαν το δάσος. Ο ήχος του πουλιού χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα. Αυτό της τράβηξε την προσοχή και το συνδύασε με τη μάνταλα, η οποία αντιπροσωπεύει οπτικά τη θεραπεία και τον διαλογισμό.