Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο

Dunyue

Το Γραφείο Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνομιλίας, οι σχεδιαστές αφήνουν το σχεδιασμό όχι μόνο τη χωρική διαίρεση του εσωτερικού αλλά και τη σύνδεση της πόλης / χώρου / ανθρώπων μαζί, έτσι ώστε το χαμηλό κλειδί περιβάλλον και χώρος να μην συγκρούονται στην πόλη, η μέρα είναι κρυφή πρόσοψη στο δρόμο, το βράδυ. Στη συνέχεια, γίνεται ένα γυάλινο κουτί σε μια πόλη.

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας

Milk Baobab Baby Skin Care

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας Είναι εμπνευσμένο από το γάλα, το κύριο συστατικό. Ο μοναδικός σχεδιασμός δοχείων του τύπου συσκευασίας γάλακτος αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και έχει σχεδιαστεί για να είναι οικείο ακόμη και για τους πρώτους καταναλωτές. Επιπλέον, το υλικό από πολυαιθυλένιο (PE) και καουτσούκ (EVA) και τα μαλακά χαρακτηριστικά του παστέλ χρώματος χρησιμοποιούνται για να τονίσουν ότι είναι ένα ήπιο προϊόν για παιδιά με αδύναμο δέρμα. Το στρογγυλό σχήμα εφαρμόζεται στη γωνία για την ασφάλεια της μαμάς και του μωρού.

Τραπεζαρία

Elizabeth's Tree House

Τραπεζαρία Μια επίδειξη του ρόλου της αρχιτεκτονικής στη διαδικασία θεραπείας, το Elizabeth's Tree House είναι ένα νέο περίπτερο για θεραπευτική κατασκήνωση στο Kildare. Εξυπηρετώντας παιδιά που αναρρώνουν από σοβαρές ασθένειες, ο χώρος σχηματίζει μια όαση ξυλείας στη μέση ενός δρυός. Ένα δυναμικό αλλά λειτουργικό σύστημα διαγώνιας ξυλείας περιλαμβάνει μια εκφραστική οροφή, εκτεταμένα τζάμια και μια πολύχρωμη επένδυση από αγριόπευκο, δημιουργώντας έναν εσωτερικό χώρο τραπεζαρίας που σχηματίζει διάλογο με τη γύρω λίμνη και το δάσος. Η βαθιά σύνδεση με τη φύση σε όλα τα επίπεδα προάγει την άνεση, τη χαλάρωση, τη θεραπεία και τη γοητεία των χρηστών.

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος

La Moitie

Ο Πολυ Εμπορικός Χώρος Το όνομα του έργου La Moitie προέρχεται από τη γαλλική μετάφραση του μισού, και ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει κατάλληλα αυτό από την ισορροπία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των αντικρουόμενων στοιχείων: τετράγωνο και κύκλο, φως και σκοτάδι. Δεδομένου του περιορισμένου χώρου, η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει μια σύνδεση και μια διαίρεση μεταξύ των δύο ξεχωριστών περιοχών λιανικής μέσω της εφαρμογής δύο αντίθετων χρωμάτων. Ενώ το όριο μεταξύ των ροζ και των μαύρων διαστημάτων είναι σαφές αλλά επίσης θολό σε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μια σπειροειδής σκάλα, μισό ροζ και μισό μαύρο, βρίσκεται στο κέντρο του καταστήματος και παρέχει.

Η Διαφημιστική Καμπάνια

Feira do Alvarinho

Η Διαφημιστική Καμπάνια Το Feira do Alvarinho είναι ένα ετήσιο πάρτι κρασιού που πραγματοποιείται στο Moncao, στην Πορτογαλία. Για να επικοινωνήσει το γεγονός, δημιουργήθηκε ένα αρχαίο και φανταστικό βασίλειο. Με το δικό του όνομα και τον πολιτισμό, το Βασίλειο του Alvarinho, που ορίστηκε έτσι επειδή το Moncao είναι γνωστό ως το λίκνο του κρασιού Alvarinho, εμπνεύστηκε στην πραγματική ιστορία, μέρη, εμβληματικούς ανθρώπους και θρύλους του Moncao. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτού του έργου ήταν να μεταφέρει την πραγματική ιστορία της περιοχής στο σχεδιασμό χαρακτήρων.

Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

The Withering Flower

Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Το Withering Flower είναι ένας εορτασμός της δύναμης της εικόνας του λουλουδιού. Το λουλούδι είναι ένα δημοφιλές θέμα γραμμένο ως προσωποποίηση στην κινεζική λογοτεχνία. Σε αντίθεση με τη δημοτικότητα του ανθισμένου λουλουδιού, οι εικόνες του αποσυντιθέμενου λουλουδιού συχνά συνδέονται με τα τζίνξ και τα ταμπού. Η συλλογή εξετάζει τι διαμορφώνει την αντίληψη μιας κοινότητας για το τι είναι πανέμορφο και απαίσιο. Σχεδιασμένο σε φορέματα από τούλι 100 εκατοστών έως 200 εκατοστών, εκτύπωση μεταξοτυπίας σε ημιδιαφανή υφάσματα, η τεχνική της κλωστοϋφαντουργίας επιτρέπει στις εκτυπώσεις να παραμείνουν αδιαφανείς και ελαστικές στο πλέγμα, δημιουργώντας μια εμφάνιση εκτυπώσεων που αιωρούνται στον αέρα.