Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ομπρέλα Led

NI

Η Ομπρέλα Led Το NI, ο καινοτόμος συνδυασμός ομπρέλας και φακού κήπου, είναι ένας ολοκαίνουργιος σχεδιασμός που ενσωματώνει την προσαρμοστικότητα των σύγχρονων επίπλων. Ενσωματώνοντας μια κλασική ομπρέλα με ευέλικτο σύστημα φωτισμού, το NI Parasol αναμένεται να διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του δρόμου από το πρωί έως το βράδυ. Το ιδιόκτητο OTC ανίχνευσης δακτύλων (dimmer με ένα άγγιγμα) επιτρέπει στους ανθρώπους να ρυθμίζουν άνετα τη φωτεινότητα του συστήματος 3 καναλιών. Ο οδηγός LED χαμηλής τάσης 12V παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία για το σύστημα με πάνω από 2000 τεμάχια LED 0.1W, η οποία παράγει πολύ λίγη θερμότητα.

Shisha, Ναργιλές, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Ναργιλές, Nargile Οι κομψές οργανικές γραμμές εμπνέονται από την υποβρύχια θαλάσσια ζωή. Ένας σωλήνας shisha σαν ένα μυστηριώδες ζώο που ζωντανεύει με κάθε εισπνοή. Η ιδέα μου του σχεδιασμού ήταν να αποκαλύψω όλες τις ενδιαφέρουσες διαδικασίες που γίνονται στο σωλήνα, όπως φούσκωμα, ροή καπνού, μωσαϊκό φρούτων και το παιχνίδι των φώτων. Το έχω επιτύχει μεγιστοποιώντας την αναλογία γυαλιού και κυρίως ανυψώνοντας τη λειτουργική περιοχή στο επίπεδο των ματιών, αντί των παραδοσιακών σωλήνων shisha όπου είναι σχεδόν κρυμμένοι στο επίπεδο του εδάφους. Η χρήση πραγματικών κομματιών φρούτων μέσα στο γυάλινο σώμα για κοκτέιλ βελτιώνει την εμπειρία στο νέο επίπεδο.

Συλλογή Μπάνιου

Up

Συλλογή Μπάνιου Πάνω, η συλλογή μπάνιου που σχεδιάστηκε από τον Emanuele Pangrazi, δείχνει πώς μια απλή ιδέα μπορεί να δημιουργήσει καινοτομία. Η αρχική ιδέα είναι να βελτιώσετε την άνεση κάνοντας κλίση ελαφρώς στο επίπεδο καθίσματος της υγιεινής. Αυτή η ιδέα μετατράπηκε σε κύριο θέμα σχεδιασμού και είναι παρούσα σε όλα τα στοιχεία της συλλογής. Το κύριο θέμα και οι αυστηρές γεωμετρικές σχέσεις δίνουν στη συλλογή ένα σύγχρονο στιλ σύμφωνα με την ευρωπαϊκή γεύση.

Καρέκλα

5x5

Καρέκλα Η καρέκλα 5x5 είναι ένα τυπικό σχέδιο σχεδίασης όπου ο περιορισμός αναγνωρίζεται ως πρόκληση. Το κάθισμα της καρέκλας και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένα από ξίλι που είναι πολύ δύσκολο να διαμορφωθεί. Το Xilith είναι η πρώτη ύλη που βρίσκεται 300 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και συνδυάζεται με άνθρακα. Επί του παρόντος, η πλειονότητα των πρώτων υλών απορρίπτεται. Από περιβαλλοντική άποψη, αυτό το υλικό παράγει απόβλητα στην επιφάνεια της γης. Επομένως, η ιδέα για το σχεδιασμό της καρέκλας φαινόταν πολύ προκλητική και προκλητική.

Κόπρανα

Musketeers

Κόπρανα Απλός. Κομψός. Λειτουργικός. Τα Musketeers είναι τριπόδια κόπρανα κατασκευασμένα από μέταλλο επικαλυμμένο με σκόνη λυγισμένο σε σχήμα με ξύλινα πόδια κοπής με λέιζερ. Μια βάση με τρία πόδια έχει αποδειχθεί γεωμετρικά ότι είναι πραγματικά πιο σταθερή και έχει τις λιγότερες πιθανότητες ταλάντευσης από ότι έχει τέσσερα. Με εξαιρετική ισορροπία και λειτουργικότητα, η κομψότητα των Musketeers στη μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστά το τέλειο κομμάτι για να έχετε στο δωμάτιό σας. Μάθετε περισσότερα: www.rachelledagnalan.com

Πλακάκια Δαπέδου

REVICOMFORT

Πλακάκια Δαπέδου Το REVICOMFORT είναι ένα αφαιρούμενο και επαναχρησιμοποιήσιμο δάπεδο. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Ετοιμο για χρήση. Ιδανικό για αναδιαμόρφωση. Σε ένα μόνο προϊόν συνδυάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πλακιδίων πορσελάνης ολόκληρου του σώματος, τα οικονομικά πλεονεκτήματα της απλοποιημένης τοποθέτησης εξοικονόμησης χρόνου, της ευκολίας κινητικότητας και της επαναχρησιμοποίησης σε διαφορετικούς χώρους. Το REVICOMFORT μπορεί να γίνει σε διάφορες συλλογές του Revigrés: διάφορα εφέ, χρώματα και επιφάνειες.