Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα

Grundig Serenity

Τσαγιέρα Το Serenity είναι μια σύγχρονη συσκευή τσαγιού που εστιάζει στη χαρούμενη εμπειρία χρήστη. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως σε αισθητικά στοιχεία και την εμπειρία του χρήστη, καθώς ο κύριος στόχος προτείνει το προϊόν να είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα προϊόντα. Η βάση του τσαγιέρα είναι μικρότερη από το σώμα που επιτρέπει στο προϊόν να κοιτάζει πάνω από το έδαφος που φέρνει μοναδική ταυτότητα. Το ελαφρώς καμπύλο σώμα σε συνδυασμό με τις κομμένες επιφάνειες υποστηρίζει επίσης τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος.

Ο Πολυέλαιος

Lory Duck

Ο Πολυέλαιος Το Lory Duck έχει σχεδιαστεί ως σύστημα ανάρτησης συναρμολογημένο από δομικά στοιχεία από ορείχαλκο και εποξειδικό γυαλί, το καθένα μοιάζει με πάπια που ολισθαίνει αβίαστα μέσα σε δροσερά νερά. Οι μονάδες προσφέρουν επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης. με ένα άγγιγμα, το καθένα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κρέμεται σε οποιοδήποτε ύψος. Το βασικό σχήμα του λαμπτήρα γεννήθηκε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, χρειάστηκε μήνες έρευνας και ανάπτυξης με αμέτρητα πρωτότυπα για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία και την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις πιθανές γωνίες.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Hybrid Beauty

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Ο σχεδιασμός της συλλογής Hybrid Beauty είναι να χρησιμοποιεί την κομψότητα ως μηχανισμό επιβίωσης. Τα θεμελιώδη χαριτωμένα χαρακτηριστικά είναι κορδέλες, βολάν και λουλούδια και ανακατασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές μύλων και ραπτικών. Αυτό αναδημιουργεί παλιές τεχνικές ραπτικής σε μοντέρνο υβρίδιο, το οποίο είναι ρομαντικό, σκοτεινό, αλλά και αιώνιο. Η όλη διαδικασία σχεδιασμού του Hybrid Beauty προωθεί τη βιωσιμότητα για τη δημιουργία διαχρονικών σχεδίων.

Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη

Light Portal

Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη Το Light Portal είναι το γενικό σχέδιο της Yibin Highspeed Rail City. Μια μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής συνιστά σε όλες τις ηλικίες όλο το χρόνο. Δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Υψηλής Ταχύτητας Yibin που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2019, το Yibin Greenland Center αποτελείται από 160m ύψους Twin Towers μικτής χρήσης που συνδυάζουν την αρχιτεκτονική και τη φύση με τη λεωφόρο τοπίου μήκους 1 χλμ. Το Yibin έχει ιστορία για περισσότερα από 4000 χρόνια, συσσωρεύοντας σοφία και πολιτισμό όπως το ίζημα στο ποτάμι σηματοδότησε την ανάπτυξη του Yibin. Οι Δίδυμοι Πύργοι χρησιμεύουν ως μια ελαφριά πύλη για την καθοδήγηση των επισκεπτών, καθώς και ένα ορόσημο για τη συγκέντρωση των κατοίκων.

Η Οδοντιατρική Κλινική

Clinique ii

Η Οδοντιατρική Κλινική Το Clinique ii είναι μια ιδιωτική κλινική ορθοδοντικής για έναν αρχηγό γνώμης και φωτιστικό που εφαρμόζει και ερευνά τις πιο προηγμένες τεχνικές και υλικά στον κλάδο του. Οι Αρχιτέκτονες οραματίστηκαν μια ιδέα εμφυτεύματος που βασίζεται σε ορθοδοντική τυπική χρήση ιατρικών συσκευών υψηλής ακρίβειας ως αρχή σχεδιασμού σε όλο τον χώρο. Οι εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων και τα έπιπλα συγχωνεύονται απρόσκοπτα σε ένα λευκό κέλυφος με έναν παφλασμό από κίτρινα κοράλια, όπου εμφυτεύεται ιατρική τεχνολογία αιχμής.

Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen Το Megalopolis X θα είναι το νέο κέντρο στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής κόλπων, κοντά στα σύνορα μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Σενζέν. Το γενικό σχέδιο ενσωματώνει την αρχιτεκτονική με δίκτυα πεζών, πάρκα και δημόσιους χώρους. Τα δίκτυα μεταφορών πάνω και κάτω από το έδαφος σχεδιάζονται μεγιστοποιώντας τη συνδεσιμότητα στην πόλη. Ένα δίκτυο αειφόρου υποδομής κάτω από το έδαφος θα παρέχει συστήματα για τηλεψύξη και αυτόματη επεξεργασία αποβλήτων με απρόσκοπτο τρόπο. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δημιουργικό πλαίσιο γενικού σχεδίου για το πώς θα σχεδιαστούν οι πόλεις στο μέλλον.