Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Άνοιγμα Του Τίτλου

Pop Up Magazine

Το Άνοιγμα Του Τίτλου Το έργο ήταν ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τα θέματα Escape (θέμα για το 2019) αφηρημένα και ρευστά, δείχνοντας τις αλλαγές, τα νέα πράγματα και τις συνέπειες από αυτό. Όλα τα γραφικά είναι καθαρά και άνετα στην παρακολούθηση, σε αντίθεση με την άβολη πραγματικότητα από την πράξη της διαφυγής. Ο σχεδιασμός αλλάζει συνεχώς και τα σχήματα μορφοποίησης στο κινούμενο σχέδιο αντιπροσωπεύουν τη δράση της αναπροσαρμογής, που προκαλείται από κάποια κατάσταση. Το Escape έχει διαφορετικές έννοιες, ερμηνείες και η άποψη διαφέρει από παιχνιδιάρικο σε σοβαρό.

Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.

Η Διαφήμιση

Insect Sculptures

Η Διαφήμιση Κάθε κομμάτι δημιουργήθηκε με το χέρι για να δημιουργήσει γλυπτά από έντομα εμπνευσμένα από το περιβάλλον τους και το φαγητό που τρώνε. Το έργο τέχνης χρησιμοποιήθηκε ως παρότρυνση για δράση μέσω του ιστότοπου Doom, επίσης, για τον προσδιορισμό συγκεκριμένων οικιακών παρασίτων. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για αυτά τα γλυπτά προέρχονταν από σκουπίδια, σκουπίδια, κοίλες ποταμών και σούπερ μάρκετ. Μόλις συναρμολογήθηκε κάθε έντομο, φωτογραφήθηκαν και επεξεργάστηκαν στο photoshop.

Το Παγωτό

Sister's

Το Παγωτό Αυτή η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για την εταιρεία Sisters Ice Cream. Η ομάδα σχεδιασμού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τρεις κυρίες, που θυμίζουν τους κατασκευαστές αυτού του προϊόντος, με τη μορφή χαρούμενων χρωμάτων που προέρχονται από τη γεύση κάθε παγωτού. Σε κάθε γεύση του σχεδιασμού, το σχήμα του παγωτού χρησιμοποιείται ως μαλλιά του χαρακτήρα, το οποίο παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και νέα εικόνα συσκευασίας παγωτού. Αυτό το σχέδιο, στη νέα του μορφή, έχει προσελκύσει πολλή προσοχή μεταξύ των ανταγωνιστών του και είχε υψηλές πωλήσεις. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπη και δημιουργική συσκευασία.

Μπουκάλι

Herbal Drink

Μπουκάλι Η βάση για την ιδέα τους είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο. Η σχεδιασμένη έννοια ονομασίας και σχεδιασμού στοχεύει στα συναισθήματα και τα συναισθήματα του πελάτη, εξυπηρετεί το σκοπό να σταματήσει το άτομο ακριβώς δίπλα στο ράφι που απαιτείται και να το κάνει να το επιλέξει από το πλήθος άλλων εμπορικών σημάτων. Το πακέτο τους εκφράζει τα αποτελέσματα των εκχυλισμάτων, τα πολύχρωμα μοτίβα που εκτυπώνονται απευθείας σε λευκή πορσελάνη μπουκάλι που μοιάζει με σχήμα λουλουδιού. Τονίζει οπτικά την εικόνα του φυσικού προϊόντος.

Το Δοχείο Κρασιού

Essenzza

Το Δοχείο Κρασιού Ο σχεδιασμός του κρασιού, είναι η χώρα προέλευσης και η πόλη έχει μεγάλη προσοχή. Αναζήτηση σε μικρογραφίες και παραδοσιακούς πίνακες. Τα πολύτιμα μοτίβα διαπίστωσαν ότι για να επιτευχθεί ο στόχος, αυτό σημαίνει ότι ενώ ο παραδοσιακός σχεδιασμός μπουκαλιών κρασιού πολυτελείας ήταν πολύ αποτελεσματικός. Μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε στο σχεδιασμό, αραβουργήματα. Αυτά τα μοτίβα προέρχονται από ιρανική βερνικωμένη ζωγραφική. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπα και δημιουργικά σχέδια και προσπαθεί να δημιουργήσει σχεδιασμό με εγγενή έννοια και να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα.