Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εκθεσιακός Χώρος

City Heart

Ο Εκθεσιακός Χώρος Από την αρχιτεκτονική της πόλης έως το ευρετήριο για να κατανοήσουμε και να σταθμίσουμε την ισορροπία του σχεδιασμού, η έκφραση της πόλης συμπυκνώθηκε σε τρεις γωνιακούς χώρους, μέσω της αστικής κατασκευής και ανάπτυξης για την προώθηση των επιχειρήσεων, την προοπτική της πόλης και των ανθρώπων για την αλλαγή της πόλης και τα αστικά χαρακτηριστικά και τα αστικά αναδίπλωση κλίματος σε αντάλλαγμα για να εκφράσει την κατανόηση του σχεδιαστή για μια πόλη, να δει το παρελθόν της πόλης περισσότερο για να δει το μέλλον του.

Επιτραπέζια Λάμπα

Oplamp

Επιτραπέζια Λάμπα Το Oplamp περιλαμβάνει ένα κεραμικό σώμα και μια βάση από μασίφ ξύλο πάνω στην οποία τοποθετείται μια φωτεινή πηγή. Χάρη στο σχήμα του, που λαμβάνεται μέσω της σύντηξης τριών κώνων, το σώμα του Oplamp μπορεί να περιστραφεί σε τρεις διακριτικές θέσεις που δημιουργούν διαφορετικούς τύπους φωτός: υψηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος, χαμηλή επιτραπέζια λάμπα με φως περιβάλλοντος ή δύο φώτα περιβάλλοντος. Κάθε διαμόρφωση των κώνων της λάμπας επιτρέπει σε τουλάχιστον μία από τις ακτίνες φωτός να αλληλεπιδρά φυσικά με τις γύρω αρχιτεκτονικές ρυθμίσεις. Το Oplamp έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί πλήρως στην Ιταλία.

Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα

Poise

Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα Η ακροβατική εμφάνιση του Poise, μια επιτραπέζια λάμπα σχεδιασμένη από τον Robert Dabi του Unform. Το στούντιο αλλάζει μεταξύ στατικής και δυναμικής και μιας μεγάλης ή μικρής στάσης. Ανάλογα με την αναλογία μεταξύ του φωτισμένου δακτυλίου του και του βραχίονα που τον κρατά, εμφανίζεται μια τεμνόμενη ή εφαπτομένη γραμμή στον κύκλο. Όταν τοποθετείται σε ψηλότερο ράφι, ο δακτύλιος μπορεί να προεξέχει από το ράφι. ή γέρνοντας το δαχτυλίδι, θα μπορούσε να αγγίξει έναν περιβάλλοντα τοίχο. Ο σκοπός αυτής της προσαρμοστικότητας είναι να εμπλακεί δημιουργικά ο ιδιοκτήτης και να παίζει με την πηγή φωτός ανάλογα με άλλα αντικείμενα που το περιβάλλουν.

Η Αφίσα Της Έκθεσης

Optics and Chromatics

Η Αφίσα Της Έκθεσης Ο τίτλος Optics and Chromatic αναφέρεται στη συζήτηση μεταξύ Goethe και Newton σχετικά με τη φύση των χρωμάτων. Αυτή η συζήτηση αντιπροσωπεύεται από τη σύγκρουση των δύο συνθέσεων με γράμματα: η μία υπολογίζεται, γεωμετρική, με έντονα περιγράμματα, η άλλη βασίζεται στο ιμπρεσιονιστικό παιχνίδι πολύχρωμων σκιών. Το 2014 αυτός ο σχεδιασμός χρησίμευσε ως εξώφυλλο για το Pantone Plus Series Artist Covers.

Δαχτυλίδι

Gabo

Δαχτυλίδι Ο δακτύλιος Gabo σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξαναβλέπουν την παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής, η οποία συνήθως χάνεται όταν φτάνει η ενηλικίωση. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τις αναμνήσεις της παρατήρησης του γιου της να παίζει με τον πολύχρωμο μαγικό κύβο του. Ο χρήστης μπορεί να παίξει με το δαχτυλίδι περιστρέφοντας τις δύο ανεξάρτητες μονάδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα σετ χρωμάτων πολύτιμων λίθων ή η θέση των ενοτήτων μπορούν να ταιριάζουν ή να ταιριάζουν. Εκτός από την παιχνιδιάρικη πτυχή, ο χρήστης έχει την επιλογή να φοράει διαφορετικό δαχτυλίδι καθημερινά.

Η Ψυχαγωγία

Free Estonian

Η Ψυχαγωγία Σε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης, η Olga Raag χρησιμοποίησε εσθονικές εφημερίδες από το έτος που το αυτοκίνητο είχε αρχικά κατασκευαστεί το 1973. Οι κίτρινες εφημερίδες της Εθνικής Βιβλιοθήκης φωτογραφήθηκαν, καθαρίστηκαν, προσαρμόστηκαν και επεξεργάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο έργο. Το τελικό αποτέλεσμα εκτυπώθηκε σε ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα, το οποίο διαρκεί 12 χρόνια και χρειάστηκε 24 ώρες για να εφαρμοστεί. Το Free Estonian είναι ένα αυτοκίνητο που τραβάει την προσοχή και περιβάλλει ανθρώπους με θετική ενέργεια και νοσταλγικά, παιδικά συναισθήματα. Καλεί την περιέργεια και την αφοσίωση από όλους.