Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών

Solar Skywalks

Η Ενεργητική Ενεργοποίηση Των Ποδιών Οι μητροπόλεις του κόσμου - όπως το Πεκίνο - έχουν μεγάλο αριθμό πεζών που διασχίζουν πολυσύχναστες αρτηρίες. Συχνά δεν είναι ελκυστικά, υποβαθμίζοντας τη συνολική αστική εντύπωση. Η ιδέα των σχεδιαστών για επένδυση των ποδιών με αισθητική, φωτοβολταϊκές μονάδες παραγωγής ενέργειας και μετατροπή τους σε ελκυστικά σημεία της πόλης δεν είναι μόνο βιώσιμη, αλλά δημιουργεί μια γλυπτική ποικιλομορφία που γίνεται εντυπωσιακή στο αστικό τοπίο. Οι σταθμοί φόρτισης E-car ή E-bike κάτω από τις πεζογέφυρες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια απευθείας στο χώρο.

Το Βιβλίο

ZhuZi Art

Το Βιβλίο Το Μουσείο Τέχνης Nanjing Zhuzi δημοσιεύεται μια σειρά εκδόσεων βιβλίων για τα συλλεχθέντα έργα της καλλιγραφίας και της ζωγραφικής παραδοσιακής κινέζικης. Με τη μακρά ιστορία και την κομψή τεχνική του, οι παραδοσιακοί κινεζικοί πίνακες και η καλλιγραφία είναι πολύτιμες για την εξαιρετικά καλλιτεχνική και πρακτική τους γοητεία. Κατά το σχεδιασμό της συλλογής, χρησιμοποιήθηκαν αφηρημένα σχήματα, χρώματα και γραμμές για τη δημιουργία ενός συνεπούς αισθησιασμού και την επισήμανση του κενού χώρου στο σκίτσο. Η αβίαστη συμπίπτει με καλλιτέχνες σε παραδοσιακά στυλ ζωγραφικής και καλλιγραφίας.

Πτυσσόμενο Σκαμνί

Tatamu

Πτυσσόμενο Σκαμνί Μέχρι το 2050, τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης θα ζουν σε πόλεις. Η κύρια φιλοδοξία πίσω από το Tatamu είναι να παρέχει ευέλικτα έπιπλα για άτομα των οποίων ο χώρος είναι περιορισμένος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συχνά μετακινούνται. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διαισθητικό έπιπλο που συνδυάζει στιβαρότητα και εξαιρετικά λεπτό σχήμα. Χρειάζεται μόνο μία κίνηση περιστροφής για την ανάπτυξη του σκαμνιού. Ενώ όλοι οι μεντεσέδες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό ύφασμα που το διατηρούν ελαφρύ, οι ξύλινες πλευρές παρέχουν σταθερότητα. Μόλις ασκηθεί πίεση σε αυτό, το σκαμνί ενισχύεται μόνο καθώς τα κομμάτια του κλειδώνουν μαζί, χάρη στον μοναδικό μηχανισμό και τη γεωμετρία του.

Φωτογραφία

The Japanese Forest

Φωτογραφία Το ιαπωνικό δάσος λαμβάνεται από μια ιαπωνική θρησκευτική προοπτική. Μία από τις ιαπωνικές αρχαίες θρησκείες είναι ο Animism. Ο ζωισμός είναι η πεποίθηση ότι μη ανθρώπινα πλάσματα, νεκρή φύση (μέταλλα, αντικείμενα κ.λπ.) και αόρατα πράγματα έχουν επίσης πρόθεση. Η φωτογραφία είναι παρόμοια με αυτήν. Ο Masaru Eguchi γυρίζει κάτι που κάνει συναίσθημα στο θέμα. Δέντρα, γρασίδι και μέταλλα αισθάνονται τη θέληση της ζωής. Ακόμα και αντικείμενα όπως φράγματα που έμειναν στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται τη θέληση. Ακριβώς όπως βλέπετε την ανέγγιχτη φύση, το μέλλον θα δει το παρόν τοπίο.

Η Συλλογή Καλλυντικών

Woman Flower

Η Συλλογή Καλλυντικών Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα υπερβολικά είδη ένδυσης των μεσαιωνικών Ευρωπαίων κυριών και τα σχήματα πουλιών. Ο σχεδιαστής εξήγαγε τις μορφές των δύο και τις χρησιμοποίησε ως δημιουργικά πρωτότυπα και συνδυάστηκε με το σχεδιασμό προϊόντων για να σχηματίσει ένα μοναδικό σχήμα και αίσθηση μόδας, δείχνοντας μια πλούσια και δυναμική φόρμα.

Ο Σχεδιασμός Βιβλίου

Josef Koudelka Gypsies

Ο Σχεδιασμός Βιβλίου Ο Josef Kudelka, ένας παγκοσμίου φήμης φωτογράφος, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις φωτογραφιών σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά από μια μακρά αναμονή, πραγματοποιήθηκε τελικά μια έκθεση Kudelka με θέμα τον τσιγγάνικο στην Κορέα και δημιουργήθηκε το φωτογραφικό του βιβλίο. Δεδομένου ότι ήταν η πρώτη έκθεση στην Κορέα, υπήρχε ένα αίτημα από τον συγγραφέα ότι ήθελε να φτιάξει ένα βιβλίο για να νιώσει την Κορέα. Οι Hangeul και Hanok είναι κορεατικά γράμματα και αρχιτεκτονική που αντιπροσωπεύουν την Κορέα. Το κείμενο αναφέρεται στο μυαλό και η αρχιτεκτονική σημαίνει τη μορφή. Εμπνευσμένο από αυτά τα δύο στοιχεία, ήθελε να σχεδιάσει έναν τρόπο έκφρασης των χαρακτηριστικών της Κορέας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.