Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αφίσα Της Ταινίας

Mosaic Portrait

Η Αφίσα Της Ταινίας Η ταινία τέχνης "Mosaic Portrait" κυκλοφόρησε ως πρωτότυπη αφίσα. Αφηγείται κυρίως την ιστορία ενός κοριτσιού που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Το λευκό έχει συνήθως τη μεταφορά του θανάτου και το σύμβολο της αγνότητας. Αυτή η αφίσα επιλέγει να κρύψει το μήνυμα του "θανάτου" πίσω από μια ήσυχη και απαλή κατάσταση ενός κοριτσιού, ώστε να τονίσει το ισχυρότερο συναίσθημα πίσω από τη σιωπή. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε καλλιτεχνικά στοιχεία και ενδεικτικά σύμβολα στην εικόνα, προκαλώντας πιο εκτεταμένη σκέψη και εξερεύνηση των έργων του κινηματογράφου.

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου

Brooklyn Laundreel

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου Αυτή είναι ζώνη πλυντηρίου για εσωτερική χρήση. Συμπαγές σώμα που είναι μικρότερο από το ιαπωνικό χαρτόδετο χαρτί μοιάζει με μεζούρα, λείο φινίρισμα χωρίς βίδα στην επιφάνεια. Ο ιμάντας μήκους 4 μέτρων έχει συνολικά 29 τρύπες, κάθε τρύπα μπορεί να κρατήσει και να κρατήσει την κρεμάστρα παλτών χωρίς μανταλάκια, λειτουργεί για γρήγορο στεγνό. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριακή και αντι-μούχλα πολυουρεθάνη, ασφαλές, καθαρό και ισχυρό υλικό. Το μέγιστο φορτίο είναι 15 kg. 2 τεμάχια γάντζου και περιστροφικού σώματος επιτρέπουν πολλαπλή χρήση. Μικρό και απλό, αλλά αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε ρούχα σε εσωτερικούς χώρους. Η εύκολη λειτουργία και η έξυπνη εγκατάσταση ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου.

Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.

Σκουλαρίκια

Van Gogh

Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αμυγδαλιά στο Blossom ζωγραφισμένο από τον Van Gogh. Η λεπτότητα των κλαδιών αναπαράγεται από λεπτές αλυσίδες τύπου Cartier που, όπως τα κλαδιά, ταλαντεύονται με τον άνεμο. Οι διάφορες αποχρώσεις των διαφόρων πολύτιμων λίθων, από σχεδόν λευκό έως πιο έντονο ροζ, αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των λουλουδιών. Το σύμπλεγμα των ανθισμένων λουλουδιών αναπαριστάται με διαφορετικές κοπές. Φτιαγμένο με χρυσό 18 καράτια, ροζ διαμάντια, μοργανίτες, ροζ ζαφείρια και ροζ τουρμαλίνες. Γυαλισμένο και υφή φινίρισμα. Εξαιρετικά ελαφρύ και με τέλεια εφαρμογή. Αυτή είναι η άφιξη της άνοιξης με τη μορφή κοσμημάτων.

Κατοικία

Slabs House

Κατοικία Το Slab House σχεδιάστηκε για να αντιπαραβάλλει δομικά υλικά, συνδυάζοντας ξύλο, σκυρόδεμα και ατσάλι. Ο σχεδιασμός είναι ταυτόχρονα υπερσύγχρονος αλλά διακριτικός. Τα τεράστια παράθυρα αποτελούν άμεσο σημείο εστίασης, αλλά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και τη θέα στο δρόμο από τσιμεντένιες πλάκες. Οι κήποι χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ιδιοκτησία, τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, επιτρέποντας στους κατοίκους να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη φύση καθώς αλληλεπιδρούν με το ακίνητο, δημιουργώντας μια μοναδική ροή καθώς κινείται από την είσοδο προς τους χώρους διαβίωσης.

Σπίτι

VH Green

Σπίτι Το σπίτι είναι καταπράσινο τόσο σε επίπεδο όσο και σε στερεοσκοπικό, που δημιουργούν ένα καλό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για την πόλη. Στην ηλιόλουστη περιοχή της Ασίας, το Breeze Soleil που χρησιμοποιεί αυτό το πράσινο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος σκέψης. Δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο η λειτουργία της σκίασης το καλοκαίρι αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η αποφυγή του θορύβου του δρόμου και η επίδραση ψύξης με αυτόματη άρδευση.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.