Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σαλόνι Ομορφιάς

Shokrniya

Το Σαλόνι Ομορφιάς Ο σχεδιαστής στοχεύει σε ένα πολυτελές και εμπνευσμένο περιβάλλον και παράγει ξεχωριστούς χώρους με διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίοι ταυτόχρονα αποτελούν μέρη μιας ολόκληρης δομής. Το μπεζ χρώμα ως ένα από τα πολυτελή χρώματα του Ιράν επιλέχθηκε για να αναπτύξει την ιδέα του έργου. Οι χώροι εμφανίζονται με τη μορφή κουτιών σε 2 χρώματα. Αυτά τα κουτιά είναι κλειστά ή ημι-κλειστά χωρίς ακουστικές ή οσφρητικές διαταραχές. Ο πελάτης θα έχει αρκετό χώρο για να βιώσει μια ιδιωτική πασαρέλα. Επαρκής φωτισμός, σωστή επιλογή φυτού και χρήση της κατάλληλης απόχρωσης τα χρώματα για άλλα υλικά ήταν οι σημαντικές προκλήσεις.

Εστιατόριο

MouMou Club

Εστιατόριο Όντας Shabu Shabu, ο σχεδιασμός του εστιατορίου υιοθετεί ξύλο, κόκκινο και λευκό χρώμα για να παρουσιάσει μια παραδοσιακή αίσθηση. Η χρήση απλών γραμμών περιγράμματος διατηρεί την οπτική προσοχή των πελατών στα μηνύματα φαγητού και διατροφής που εμφανίζονται. Δεδομένου ότι η ποιότητα του φαγητού είναι πρωταρχική μέριμνα, το εστιατόριο είναι διαμορφωμένο με φρέσκα στοιχεία της αγοράς τροφίμων. Οικοδομικά υλικά όπως τοίχοι από τσιμέντο και δάπεδο χρησιμοποιούνται για να χτίσουν το σκηνικό της αγοράς ενός μεγάλου μετρητή φρέσκων τροφίμων. Αυτή η ρύθμιση προσομοιώνει πραγματικές δραστηριότητες αγοράς στην αγορά όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την ποιότητα των τροφίμων πριν κάνουν τις επιλογές τους.

Το Κατάστημα Τέχνης

Kuriosity

Το Κατάστημα Τέχνης Το Kuriosity περιλαμβάνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα λιανικής που συνδέεται με αυτό το πρώτο φυσικό κατάστημα που παρουσιάζει μια επιλογή μόδας, σχεδιασμού, χειροποίητων προϊόντων και έργων τέχνης. Πάνω από ένα τυπικό κατάστημα λιανικής, το Kuriosity έχει σχεδιαστεί ως μια επιμελημένη εμπειρία ανακάλυψης, όπου τα προϊόντα που εκτίθενται συμπληρώνονται με ένα επιπλέον στρώμα πλούσιων διαδραστικών μέσων που χρησιμεύουν για να προσελκύσουν και να αλληλεπιδράσουν με τον πελάτη. Η εικονική οθόνη παραθύρου του Kuriosity αλλάζει χρώμα για να προσελκύσει και όταν οι πελάτες περπατούν, κρυφά προϊόντα σε κουτιά πίσω από την φαινομενικά άπειρη γυάλινη πύλη ανάβει προσκαλώντας τους να μπουν μέσα.

Κτίριο Μικτής Χρήσης

GAIA

Κτίριο Μικτής Χρήσης Η Γαία βρίσκεται κοντά σε ένα πρόσφατα προτεινόμενο κυβερνητικό κτίριο που ενσωματώνει στάση μετρό, μεγάλο εμπορικό κέντρο και το σημαντικότερο αστικό πάρκο της πόλης. Το κτίριο μικτής χρήσης με τη γλυπτική του κίνηση λειτουργεί ως δημιουργικός ελκυστήρας για τους κατοίκους των γραφείων καθώς και για τους οικιστικούς χώρους. Αυτό απαιτεί μια τροποποιημένη συνέργεια μεταξύ πόλης και κτιρίου. Ο ποικίλος προγραμματισμός εμπλέκει ενεργά τον τοπικό ιστό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας καταλύτη για αυτό που αναπόφευκτα σύντομα θα είναι ένα hotspot.

Το Γραφείο Πωλήσεων

The Curtain

Το Γραφείο Πωλήσεων Ο σχεδιασμός αυτού του έργου έχει μια μοναδική προσέγγιση για να χρησιμοποιήσει το Metal Mesh ως λύση για πρακτικούς και αισθητικούς σκοπούς. Το ημιδιαφανές Metal Mesh δημιουργεί ένα στρώμα κουρτίνας που μπορεί να θολώσει το όριο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου - του γκρίζου χώρου. Το βάθος του χώρου που δημιουργείται από τη διαφανή κουρτίνα δημιουργεί ένα πλούσιο επίπεδο χωρικής ποιότητας. Το γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι Metal Mesh ποικίλλει κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες και διαφορετική περίοδο της ημέρας. Η αντανάκλαση και η διαφάνεια του πλέγματος με το κομψό τοπίο δημιουργεί έναν ήρεμο χώρο ZEN σε κινέζικο στιλ.

Κατοικία

Boko and Deko

Κατοικία Είναι το σπίτι που επιτρέπει στους κατοίκους να αναζητούν τη δική τους τοποθεσία, που ταιριάζει με τα συναισθήματά τους, αντί να ορίζουν το πού βρίσκονται σε συνηθισμένα σπίτια που προκαθορίζονται από τα έπιπλα. Τα δάπεδα διαφορετικών υψών εγκαθίστανται σε μεγάλους χώρους σε σχήμα σήραγγας στο Βορρά και το Νότο και συνδέονται με διάφορους τρόπους, έχουν δημιουργήσει έναν πλούσιο εσωτερικό χώρο. Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργήσει διάφορες ατμοσφαιρικές αλλαγές. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός αξίζει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα με σεβασμό στο γεγονός ότι επανεξετάζουν την άνεση στο σπίτι ενώ παρουσιάζουν νέα προβλήματα στη συμβατική ζωή.