Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

The Monroe Chair

Πολυθρόνα Εντυπωσιακή κομψότητα, απλότητα στην ιδέα, άνετη, σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Το Monroe Chair είναι μια προσπάθεια να απλοποιηθεί δραστικά η διαδικασία κατασκευής που εμπλέκεται στην κατασκευή πολυθρόνας. Εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα των τεχνολογιών CNC να κόβουν επανειλημμένα ένα επίπεδο στοιχείο από το MDF, τα στοιχεία αυτά στη συνέχεια περιστρέφονται γύρω από έναν κεντρικό άξονα για να σχηματίσουν μια περίπλοκη καμπύλη πολυθρόνα. Το πίσω πόδι μεταμορφώνεται σταδιακά στην πλάτη και το υποβραχιόνιο στο μπροστινό πόδι, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αισθητική που ορίζεται εξ ολοκλήρου από την απλότητα της διαδικασίας κατασκευής.

Το Πικάπ Hi-Fi

Calliope

Το Πικάπ Hi-Fi Ο απώτερος στόχος ενός τραπεζιού Hi-Fi είναι η εκ νέου δημιουργία των πιο αγνών και μη μολυσμένων ήχων. αυτή η ουσία του ήχου είναι τόσο το άκρο όσο και η ιδέα αυτού του σχεδιασμού. Αυτό το καλλωπισμένο προϊόν είναι ένα γλυπτό ήχου που αναπαράγει τον ήχο. Ως πικάπ είναι ένα από τα διαθέσιμα πικάπ Hi-Fi με τις καλύτερες επιδόσεις και αυτή η απαράμιλλη απόδοση υποδηλώνεται και ενισχύεται από τη μοναδική της μορφή και σχεδιασμό. ένωση μορφής και λειτουργίας σε μια πνευματική ένωση για την ενσωμάτωση του πικάπ Calliope.

Νιπτήρας

Vortex

Νιπτήρας Ο στόχος του σχεδιασμού δίνης είναι να βρει μια νέα μορφή για να επηρεάσει τη ροή του νερού στους νιπτήρες για να αυξήσει την αποδοτικότητά τους, να συμβάλει στην εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσει τις αισθητικές και σημειωτικές τους ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταφορά, προερχόμενη από μια εξιδανικευμένη μορφή δίνης που σημαίνει ροή αποστράγγισης και νερού που δείχνει οπτικά ολόκληρο το αντικείμενο ως λειτουργικό νιπτήρα. Αυτή η φόρμα σε συνδυασμό με τη βρύση, καθοδηγεί το νερό σε μια σπειροειδή διαδρομή επιτρέποντας στην ίδια ποσότητα νερού να καλύπτει περισσότερο έδαφος, με αποτέλεσμα μειωμένη κατανάλωση νερού για καθαρισμό.

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι

Snowskate

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι Το πρωτότυπο Snow Skate παρουσιάζεται εδώ σε ένα πολύ νέο και λειτουργικό σχεδιασμό - σε μαόνι από σκληρό ξύλο και με ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακές δερμάτινες μπότες με φτέρνα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτηση για ειδικές μπότες. Το κλειδί για την πρακτική του skate, είναι η τεχνική της εύκολης γραβάτας, καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή βελτιστοποιούνται με έναν καλό συνδυασμό στο πλάτος και το ύψος του skate. Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας είναι το πλάτος των δρομέων που βελτιστοποιούν τη διαχείριση πατινάζ σε συμπαγές ή σκληρό χιόνι. Οι δρομείς είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εφοδιασμένοι με εσοχές.

Η Δομή Φωτισμού

Tensegrity Space Frame

Η Δομή Φωτισμού Το φως Tensegrity space frame χρησιμοποιεί την αρχή του RBFuller «Less for more» για να παράγει ένα φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο την πηγή φωτός και το ηλεκτρικό σύρμα. Η εφελκυστικότητα γίνεται το δομικό μέσο με το οποίο και οι δύο εργάζονται αμοιβαία σε συμπίεση και ένταση για να παράγουν ένα φαινομενικά ασυνεχές πεδίο φωτός που ορίζεται μόνο από τη δομική λογική του. Η επεκτασιμότητά του και η οικονομία της παραγωγής μιλούν σε ένα προϊόν ατελείωτης διαμόρφωσης του οποίου η φωτεινή μορφή αντιστέκεται με χαρά στην έλξη της βαρύτητας με μια απλότητα που επιβεβαιώνει το παράδειγμα της εποχής μας: Να επιτύχουμε περισσότερα, ενώ χρησιμοποιούμε λιγότερα.

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Pupil 108

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση Μαθητής 108: Η πιο προσιτή μετατρέψιμη συσκευή Windows 8 για Εκπαίδευση. Μια νέα διεπαφή και μια εντελώς νέα εμπειρία στη μάθηση. Ο μαθητής 108 διασχίζει τον κόσμο των tablet και των φορητών υπολογιστών, αλλάζοντας μεταξύ τους, για βελτιωμένη απόδοση στην Εκπαίδευση. Τα Windows 8 ανοίγουν νέες δυνατότητες μάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από τη λειτουργία οθόνης αφής και τις αμέτρητες εφαρμογές. Μέρος των Intel® Education Solutions, το Pupil 108 είναι η πιο προσιτή και κατάλληλη λύση για αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.