Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αδιάβροχο

UMBRELLA COAT

Αδιάβροχο Αυτό αδιάβροχο είναι ένας συνδυασμός αδιάβροχου, ομπρέλας και αδιάβροχου παντελονιού. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ποσότητα της βροχής μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Το μοναδικό του χαρακτηριστικό είναι ότι συνδυάζει αδιάβροχο και ομπρέλα σε ένα στοιχείο. Με το «αδιάβροχο ομπρέλα» τα χέρια σας είναι ελεύθερα. Επίσης, μπορεί να είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες, όπως ιππασία ποδήλατο. Επιπλέον, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο δεν συναντάτε άλλες ομπρέλες καθώς η κουκούλα ομπρέλας εκτείνεται πάνω από τους ώμους σας.

Δαχτυλίδι

Doppio

Δαχτυλίδι Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κόσμημα μυστικιστικής φύσης. Το «Ντόπιο», με το σπειροειδές σχήμα του, ταξιδεύει σε δύο κατευθύνσεις συμβολίζοντας τον χρόνο των ανδρών: το παρελθόν και το μέλλον τους. Μεταφέρει το ασήμι και το χρυσό που αντιπροσωπεύουν την ανάπτυξη των αρετών του ανθρώπινου πνεύματος σε όλη την ιστορία του στη Γη.

Δαχτυλίδι Και Κρεμαστό Κόσμημα

Natural Beauty

Δαχτυλίδι Και Κρεμαστό Κόσμημα Η συλλογή Natural Beauty δημιουργήθηκε ως αφιέρωμα στο δάσος του Αμαζονίου, κληρονομιά όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η συλλογή συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με τον αισθησιασμό των θηλυκών καμπυλών όπου το κόσμημα διαμορφώνει και χαϊδεύει το σώμα της γυναίκας.

Κολιέ

Sakura

Κολιέ Το κολιέ είναι πολύ εύκαμπτο και κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια που συγκολλούνται απρόσκοπτα μαζί για να πέσει όμορφα στην περιοχή του λαιμού των γυναικών. Τα κεντρικά άνθη στη δεξιά πλευρά περιστρέφονται και υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το αριστερό μικρότερο κομμάτι του κολιέ ξεχωριστά ως καρφίτσα. Το κολιέ είναι πολύ ελαφρύ δεδομένου του τρισδιάστατου σχήματος και της πολυπλοκότητας του κομματιού. Το μικτό βάρος για αυτό είναι 362,50 γραμμάρια κατασκευασμένα είναι 18 καράτια, με 518,75 καράτια από πέτρα και διαμάντια

Το Μεταξωτό Φουλάρι

Passion

Το Μεταξωτό Φουλάρι Το "Passion" είναι ένα από τα αντικείμενα "Regards". Διπλώστε όμορφα το μεταξωτό μαντήλι σε ένα τετράγωνο τσέπης ή πλαισιώστε το ως έργο τέχνης και αφήστε το να διαρκέσει μια ζωή. Είναι σαν ένα παιχνίδι - κάθε αντικείμενο έχει περισσότερες από μία λειτουργίες. Το "Regards" ενσωματώνει μια απαλή συσχέτιση μεταξύ παλαιών χειροτεχνιών και αντικειμένων μοντέρνου σχεδιασμού. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό έργο τέχνης και λέει μια διαφορετική ιστορία. Φανταστείτε ένα μέρος όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια λέει μια ιστορία, όπου η ποιότητα είναι μια αξία ζωής, και η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι αληθινή στον εαυτό σας. Εδώ σας συναντούν οι "Regards". Αφήστε την τέχνη να σας γνωρίσει και να γερνάτε μαζί σας!

Συλλογή Κοσμημάτων

Future 02

Συλλογή Κοσμημάτων Το Project Future 02 είναι μια συλλογή κοσμημάτων με μια διασκεδαστική και ζωντανή συστροφή εμπνευσμένη από θεωρήματα κύκλου. Κάθε κομμάτι δημιουργείται με λογισμικό Computer Aided Design, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου ή μερικώς με τεχνολογία εκτύπωσης Selective Laser Sintering ή Steel 3D και χειροποίητο φινίρισμα με παραδοσιακές τεχνικές αργυροχοΐας. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από το σχήμα του κύκλου και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να απεικονίσει τα ευκλείδια θεωρήματα σε σχέδια και μορφές φορετής τέχνης, συμβολίζοντας, με αυτόν τον τρόπο μια νέα αρχή. αφετηρία για ένα συναρπαστικό μέλλον.