Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αναλογικό Ρολόι

Kaari

Το Αναλογικό Ρολόι Αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται σε έναν τυπικό 24ωρο αναλογικό μηχανισμό (χέρι με μισή ταχύτητα). Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει δύο τομές σε σχήμα τόξου. Μέσα από αυτά, μπορείτε να δείτε τα χέρια της ώρας και του λεπτού. Το ωρολογιακό χέρι (δίσκος) χωρίζεται σε δύο τμήματα διαφορετικών χρωμάτων που, περιστρέφοντας, υποδεικνύουν ώρα ΠΜ ή ΜΜ ανάλογα με το χρώμα που αρχίζει να είναι ορατό. Το λεπτό χέρι είναι ορατό μέσω του τόξου μεγαλύτερης ακτίνας και καθορίζει ποια υποδοχή λεπτών αντιστοιχεί στους αριθμούς κλήσης 0-30 λεπτών (που βρίσκονται στην εσωτερική ακτίνα του τόξου) και την υποδοχή 30-60 λεπτών (που βρίσκεται στην εξωτερική ακτίνα).

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό

Le Maestro

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό Το Le Maestro φέρνει την επανάσταση στο φόρεμα, ενσωματώνοντας το "matrix heel" τιτανίου Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Το "matrix heel" μειώνει την οπτική μάζα του τακουνιού και επιδεικνύει τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού. Για να συμπληρώσει το κομψό vamp, δερμάτινο υψηλής περιεκτικότητας σε κόκκους χρησιμοποιείται για τον ξεχωριστό ασύμμετρο σχεδιασμό του άνω μέρους. Η ενσωμάτωση του τακουνιού στο πάνω μέρος συντίθεται τώρα σε μια κομψή και εκλεπτυσμένη σιλουέτα.

Το Σύγχρονο Qipao

The Remains

Το Σύγχρονο Qipao Η έμπνευση είναι από τα κινέζικα λείψανα, το "Κεραμικά" είναι η πιο αναπαράσταση που είναι πιο δημοφιλής ανεξάρτητα από το βασιλικό και το λαό. Στη μελέτη μου, ακόμη και σήμερα τα βασικά πρότυπα κινεζικής αισθητικής της μόδας και το Φενγκ Σούι (σχεδιασμός εσωτερικού και περιβάλλοντος) είναι αμετάβλητα. Τους αρέσουν οι διαφανείς, οι στρώσεις και οι επιθυμίες. Θα ήθελα να σχεδιάσω ένα Qipao για να φέρει τις επιπτώσεις και τα χαρακτηριστικά των κεραμικών από την παλιά δυναστεία στη σύγχρονη μόδα. Και προκαλεί ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τον πολιτισμό και την εθνικότητά τους όποτε είμαστε στη i-γενιά.

Καρφίτσα

Chiromancy

Καρφίτσα Κάθε άτομο είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Αυτό είναι εμφανές ακόμη και στα μοτίβα στα δάχτυλά μας. Οι συρμένες γραμμές και τα σημάδια των χεριών μας είναι επίσης αρκετά πρωτότυπα. Επιπλέον, κάθε άτομο έχει μια σειρά από πέτρες, που είναι κοντά τους σε ποιότητα ή συνδέονται με προσωπικές εκδηλώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν σε έναν παρατηρητή σκέψης τόσα πολλά διδακτικά και ελκυστικά, που επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων κοσμημάτων με βάση αυτές τις γραμμές και τα σημάδια μεμονωμένων πραγμάτων. Αυτό το είδος στολίδι και κοσμήματα - αποτελεί τον προσωπικό σας κωδικό τέχνης

Τα Κοσμήματα

Angels OR Demons

Τα Κοσμήματα Βλέπουμε τη συνεχή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, μέρα και νύχτα, χάος και τάξη, πόλεμος και ειρήνη, ήρωας και κακός κάθε μέρα. Ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την εθνικότητά μας, μας έχουν πει την ιστορία των διαρκών συντρόφων μας: ένας άγγελος που κάθεται στον δεξιό ώμο μας και ένας δαίμονας στα αριστερά, ο άγγελος μας πείθει να κάνουμε το καλό και να καταγράφουμε τις καλές μας πράξεις. Ο διάβολος μας πείθει να κάνουμε κακά και να καταγράφουμε τις κακές μας πράξεις. Ο άγγελος είναι μια μεταφορά για το «superego» μας και ο διάβολος σημαίνει «Id» και τη συνεχή μάχη μεταξύ της συνείδησης και του ασυνείδητου.

Κοσμήματα

Poseidon

Κοσμήματα Το Κοσμήματα που σχεδιάζω εκφράζει τα συναισθήματά μου. Με αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής και επίσης ως άτομο. Η ώθηση για τη δημιουργία του Ποσειδώνα τέθηκε στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής μου όταν ένιωσα φοβισμένος, ευάλωτος και χρειάζομαι προστασία. Κατά κύριο λόγο σχεδίασα αυτήν τη συλλογή για να χρησιμοποιώ την αυτοάμυνα. Παρόλο που αυτή η έννοια έχει ξεθωριάσει σε όλο αυτό το έργο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας (ο θεός της θάλασσας και το "Earth-Shaker" των σεισμών στην ελληνική μυθολογία) είναι η πρώτη επίσημη συλλογή μου και απευθύνεται σε ισχυρές γυναίκες, με σκοπό να δώσει στο χρήστη την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης.