Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Farm”

Ημερολόγιο Το σετ χαρτιού χειροτεχνίας Farm είναι εύκολο στη συναρμολόγηση. Δεν χρειάζεται κόλλα ή ψαλίδι. Συναρμολογήστε συναρμολογώντας μέρη με το ίδιο σημάδι. Κάθε ζώο θα είναι ένα ημερολόγιο δύο μηνών. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών

GLASSWAVE

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών Το σύστημα πολυαξονικών τοιχωμάτων GLASSWAVE ανοίγει την πόρτα για μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό γυάλινων τοιχωμάτων για μαζική παραγωγή. Αυτή η νέα ιδέα στους τοίχους κουρτίνας βασίζεται στην αρχή των κάθετων σκελετών με κυλινδρικά παρά ορθογώνια προφίλ. Αυτή η οριστικά καινοτόμος προσέγγιση σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν δομές με πολλαπλές κατευθύνσεις, αυξάνοντας δεκαπλάσιο τους πιθανούς γεωμετρικούς συνδυασμούς στο συγκρότημα γυάλινων τοιχωμάτων. Το GLASSWAVE είναι ένα σύστημα με χαμηλά επίπεδα που προορίζεται για την αγορά διακριτικών κτιρίων τριών ορόφων ή λιγότερο (αίθουσες μεγαλοπρεπών, εκθεσιακοί χώροι, αίθρια κ.λπ.)

Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής Ο πελάτης αναζητά δημιουργικό σχεδιασμό για να αντιπροσωπεύσει καλά την επωνυμία. Το όνομα «Hiveometric» διαμορφώνεται από δύο λέξεις «κυψέλη» και «γεωμετρική», η οποία απλά λέει την κύρια έννοια και απεικονίζει το σχέδιο. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το προϊόν ήρωας της μάρκας, μια ηλεκτρική εστία σε σχήμα κηρήθρας. Οραματιζόταν ως ένα σύμπλεγμα κηρήθρων, χαρακτηριστικά τοίχου και οροφής σε τακτοποιημένα φινιρίσματα, απρόσκοπτη σύνδεση και αλληλεπίδραση πολύπλοκων γεωμετρικών μορφών. Οι γραμμές είναι λεπτές και καθαρές, με αποτέλεσμα μια κομψή σύγχρονη εμφάνιση που συμβολίζει την άπειρη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

Pharmacy Gate 4D

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια Η δημιουργική ιδέα βασίζεται στον συνδυασμό υλικών και άυλων στοιχείων, τα οποία μαζί δημιουργούν μια πλατφόρμα μέσων. Το κεντρικό σημείο αυτής της πλατφόρμας χαρακτηρίζεται από ένα υπερμεγέθη μπολ ως σύμβολο για ένα αφηρημένο κύπελλο αλχημείας πάνω από το οποίο προβάλλεται ένα ολογραφικό διάγραμμα ενός κινούμενου κλώνου DNA. Αυτό το ολόγραμμα DNA, το οποίο στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει το σύνθημα «Μια υπόσχεση για τη ζωή», περιστρέφεται αργά και υποδηλώνει την ευκολία της ζωής ενός ανθρώπινου οργανισμού χωρίς συμπτώματα. Το περιστρεφόμενο ολόγραμμα DNA όχι μόνο αντιπροσωπεύει τη ροή της ζωής αλλά και τη σχέση μεταξύ του φωτός και της ίδιας της ζωής.

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Botanical Life”

Ημερολόγιο Το Botanical Life είναι ένα ημερολόγιο που επισημαίνει την όμορφη ζωή των φυτών σε ένα μόνο φύλλο. Ανοίξτε το φύλλο και βάλετε στη βάση για να απολαύσετε μια ποικιλία από αναδυόμενα φυτά. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Η Κάρτα Μηνυμάτων

Pop-up Message Card “Leaves”

Η Κάρτα Μηνυμάτων Τα φύλλα είναι κάρτες μηνυμάτων με αναδυόμενα μοτίβα φύλλων. Φωτίστε τα μηνύματά σας με μια εκφραστική πινελιά εποχιακού πράσινου. Διατίθεται σε ένα σύνολο τεσσάρων διαφορετικών καρτών με τέσσερις φακέλους. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.