Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρομποτικό Όχημα

Servvan

Το Ρομποτικό Όχημα Είναι ένα έργο οχήματος εξυπηρέτησης για την οικονομία βάσει πόρων, σχηματίζοντας ένα δίκτυο με άλλα οχήματα. Ένα ενιαίο σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ τους, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς επιβατών, καθώς και την αύξηση της απόδοσης λόγω της κίνησης στο οδικό τρένο (μείωση του συντελεστή FX, η απόσταση μεταξύ των οχημάτων). Το αυτοκίνητο διαθέτει μη επανδρωμένο έλεγχο. Το όχημα είναι συμμετρικά: φθηνό στην παραγωγή. Διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς με κινητήρα, και δυνατότητα αναστροφής κίνησης: ελιγμός με μεγάλες διαστάσεις. Η επιβίβαση έναντι της βελτίωσης βελτιώνει την επικοινωνία των επιβατών.

Ο Τροφοδότης Τροφίμων

Food Feeder Plus

Ο Τροφοδότης Τροφίμων Το Food Feeder Plus όχι μόνο βοηθά τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, αλλά επίσης σημαίνει μεγαλύτερη ανεξαρτησία για τους γονείς. Τα μωρά μπορούν να τα κρατήσουν μόνα τους και να τα πιπιλίσουν και να τα μασήσουν αφού έχετε συνθλίψει τα τρόφιμα που φτιάχνουν οι γονείς. Το Food Feeder Plus διαθέτει ένα μεγαλύτερο, εύκαμπτο σάκο σιλικόνης για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη όρεξη των μωρών. Είναι απαραίτητη η διατροφή και επιτρέπει στους μικρούς να εξερευνήσουν και να απολαύσουν φρέσκα στερεά τρόφιμα με ασφάλεια. Τα τρόφιμα δεν χρειάζεται να καθαριστούν. Απλά τοποθετήστε το φαγητό στο σάκο σιλικόνης, κλείστε το κλείδωμα και τα μωρά μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους με φρέσκο φαγητό.

Η Τεχνητή Τοπογραφία

Artificial Topography

Η Τεχνητή Τοπογραφία Big Furniture Like a Cave Αυτό είναι το βραβευμένο έργο που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο Τέχνης στον Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορευματοκιβωτίων. Η ιδέα μου είναι να αδειάσω τον όγκο μέσα σε ένα δοχείο για να χτίσω άμορφο χώρο σαν μια σπηλιά. Είναι κατασκευασμένο μόνο από πλαστικό υλικό. Περίπου 1000 φύλλα από μαλακό πλαστικό υλικό πάχους 10 mm κόπηκαν σε μορφή γραμμής περιγράμματος και ελασματοποιήθηκαν σαν στρώμα. Αυτό δεν είναι μόνο τέχνη αλλά και μεγάλα έπιπλα. Επειδή όλα τα τμήματα είναι μαλακά σαν καναπές, και το άτομο που μπαίνει σε αυτόν τον χώρο μπορεί να χαλαρώσει βρίσκοντας το κατάλληλο μέρος για τη μορφή του σώματός του.

Εσωτερικός Χώρος

Chua chu kang house

Εσωτερικός Χώρος Το σημείο βελονισμού σε αυτό το σπίτι ήταν να συνδέσει την κλειστή περιοχή σε ένα ολοκαίνουργιο οπτικό ησυχίας. Κάνοντας αυτά, αποκαθίσταται κάποια ιστορική και ωμή γοητεία για να προστατέψει το κενό του σπιτιού. Το νέο κατάλυμα τελειώνει με μια έκπληξη εσωτερικού σε εσωτερικό. στεγνή & υγρή κουζίνα μέσα σε κουζίνα και τραπεζαρία μέσα σε κουζίνα. Ο χώρος διαβίωσης διακόπηκε επίσης από μια εντυπωσιακή επίθεση τέχνης που έγινε σύντομα το προσωπικό περίβλημα της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Για να συμπληρωθεί η συνολική έμφαση, απαιτούνται φέτες ζεστού φωτός για χρώση σε όλους τους χρωματικούς τοίχους.

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Town”

Ημερολόγιο Το Town είναι ένα κιτ χειροτεχνίας με εξαρτήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν ελεύθερα σε ένα ημερολόγιο. Συγκεντρώστε κτίρια σε διάφορες μορφές και απολαύστε τη δημιουργία της δικής σας μικρής πόλης. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Το Σύγχρονο Qipao

The Remains

Το Σύγχρονο Qipao Η έμπνευση είναι από τα κινέζικα λείψανα, το "Κεραμικά" είναι η πιο αναπαράσταση που είναι πιο δημοφιλής ανεξάρτητα από το βασιλικό και το λαό. Στη μελέτη μου, ακόμη και σήμερα τα βασικά πρότυπα κινεζικής αισθητικής της μόδας και το Φενγκ Σούι (σχεδιασμός εσωτερικού και περιβάλλοντος) είναι αμετάβλητα. Τους αρέσουν οι διαφανείς, οι στρώσεις και οι επιθυμίες. Θα ήθελα να σχεδιάσω ένα Qipao για να φέρει τις επιπτώσεις και τα χαρακτηριστικά των κεραμικών από την παλιά δυναστεία στη σύγχρονη μόδα. Και προκαλεί ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τον πολιτισμό και την εθνικότητά τους όποτε είμαστε στη i-γενιά.