Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Ημερολόγιο Το διαφημιστικό ημερολόγιο του ιστότοπου της πύλης, το goo (http://www.goo.ne.jp) είναι ένα λειτουργικό ημερολόγιο με το φύλλο για κάθε μήνα να μετατρέπεται σε τσέπη που σας επιτρέπει να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, σημειώσεις και αποδείξεις . Το θέμα είναι το Red String για να δείξει τον δεσμό μεταξύ του goo και των χρηστών του. Και τα δύο άκρα της τσέπης συγκρατούνται στην πραγματικότητα από κόκκινες ραφές που γίνονται το επίκεντρο του σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο σε μια ευχάριστα εκφραστική μορφή, είναι κατάλληλο για το 2014.

Οι Ετικέτες

Stumbras Vodka

Οι Ετικέτες Αυτή η κλασική συλλογή βότκας του Stumbras αναβιώνει την παλιά λιθουανική παράδοση της βότκας. Ο σχεδιασμός κάνει ένα παλιό παραδοσιακό προϊόν κοντά και σχετικό με τον σημερινό καταναλωτή. Το πράσινο γυάλινο μπουκάλι, χρονολογείται σημαντικό για τη λιθουανική βότκα, θρύλοι βασισμένοι σε αληθινά γεγονότα και ευχάριστες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες - η καμπυλωτή μορφή που θυμίζει παλιές φωτογραφίες, η κεκλιμένη μπάρα στο κάτω μέρος που συμπληρώνει την κλασική συμμετρική σύνθεση, και τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που μεταδίδουν την ταυτότητα κάθε υπο-μάρκας - όλα κάνουν την παραδοσιακή συλλογή βότκας ανεπιτήδευτη και ενδιαφέρουσα.

Ημερολόγιο

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Ημερολόγιο Χτίζουμε πόλεις μαζί σας. Το μήνυμα που μεταδίδει η εταιρική προώθηση πωλήσεων της NTT East Japan εμφανίζεται σε αυτό ημερολόγιο γραφείου. Το πάνω μέρος των φύλλων ημερολογίου είναι κομμένο από πολύχρωμα κτίρια και τα επικαλυπτόμενα φύλλα σχηματίζουν μια ευτυχισμένη πόλη. Είναι ένα ημερολόγιο που μπορεί κανείς να απολαύσει την αλλαγή του τοπίου της σειράς των κτιρίων κάθε μήνα και να σας γεμίζει με την αίσθηση να παραμείνετε ευτυχείς όλο το χρόνο.

Ημερολόγιο

NTT COMWARE “Season Display”

Ημερολόγιο Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο φτιαγμένο με διαχωριστική σχεδίαση με εποχιακά μοτίβα με εξαιρετική ανάγλυφη εκτύπωση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού είναι όταν εμφανίζεται, τα εποχιακά μοτίβα ρυθμίζονται σε γωνία 30 μοιρών για καλύτερη προβολή. Αυτή η νέα φόρμα εκφράζει το μυθιστόρημα της NTT COMWARE για τη δημιουργία νέων ιδεών. Η σκέψη δίνεται στη λειτουργικότητα του ημερολογίου με άφθονο χώρο γραψίματος και κυβερνητικές γραμμές. Είναι καλό για γρήγορη προβολή και εύκολο στη χρήση, γεμάτο πρωτοτυπία που το ξεχωρίζει από άλλα ημερολόγια.

Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Ropo

Η Σκόνη Και Η Σκούπα Το Ropo είναι μια ιδέα για την ισορροπία της σκόνης και της σκούπας, η οποία δεν πέφτει ποτέ στο πάτωμα. Χάρη στο μικρό βάρος της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σκόνης, ο Ropo διατηρείται ισορροπημένος φυσικά. Αφού σκουπίζουν εύκολα τη σκόνη με τη βοήθεια του ίσιου χείλους του καλύμματος σκόνης, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μαζί τη σκούπα και το κάλυμμα σκόνης και να την βάλουν ως μία μονάδα χωρίς να ανησυχεί η πτώση της. Η μοντέρνα οργανική φόρμα στοχεύει να φέρει απλότητα στους εσωτερικούς χώρους και το χαρακτηριστικό rocking weeble wobble σκοπεύει να διασκεδάσει τους χρήστες ενώ καθαρίζουν το πάτωμα.

Η Ετικέτα Κρασιού

5 Elemente

Η Ετικέτα Κρασιού Ο σχεδιασμός του «5 Elemente» είναι το αποτέλεσμα ενός έργου, όπου ο πελάτης εμπιστεύτηκε την εταιρεία σχεδιασμού με πλήρη ελευθερία έκφρασης. Το αποκορύφωμα αυτού του σχεδιασμού είναι ο ρωμαϊκός χαρακτήρας "V", που απεικονίζει την κύρια ιδέα του προϊόντος - πέντε είδη κρασιού που συνδέονται σε ένα μοναδικό μείγμα. Το ειδικό χαρτί που χρησιμοποιείται για την ετικέτα καθώς και η στρατηγική τοποθέτηση όλων των γραφικών στοιχείων προκαλούν τον δυνητικό καταναλωτή να πάρει το μπουκάλι και να το γυρίσει στα χέρια του, να το αγγίξει, πράγμα που σίγουρα κάνει μια βαθύτερη εντύπωση και καθιστά το σχέδιο πιο αξέχαστο.