Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Μετάλλια Δρομέα

Riga marathon 2020

Τα Μετάλλια Δρομέα Το 30ο επετειακό μετάλλιο του διεθνούς μαραθωνίου της Ρίγας έχει ένα συμβολικό σχήμα που συνδέει τις δύο γέφυρες. Η απείρως συνεχής εικόνα που αντιπροσωπεύεται από την τρισδιάστατη καμπύλη επιφάνεια σχεδιάζεται σε πέντε μεγέθη ανάλογα με τα χιλιόμετρα του μεταλλίου, όπως πλήρης μαραθώνιος και ημιμαραθώνιος. Το τελείωμα είναι ματ χάλκινο και στο πίσω μέρος του μεταλλίου είναι χαραγμένο το όνομα του τουρνουά και τα χιλιόμετρα. Η κορδέλα αποτελείται από τα χρώματα της πόλης της Ρίγας, με διαβαθμίσεις και παραδοσιακά Λετονικά μοτίβα σε μοντέρνα μοτίβα.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο

Corporate Mandala

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο Το εταιρικό mandala είναι ένα ολοκαίνουργιο εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο. Πρόκειται για μια καινοτόμο και μοναδική ενσωμάτωση της αρχής της αρχαίας mandala και της εταιρικής ταυτότητας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ομαδική εργασία και τη συνολική απόδοση των επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι ένα νέο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Η εταιρική mandala είναι μια ομαδική δραστηριότητα για ομάδα ή μεμονωμένη δραστηριότητα για τον διευθυντή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένη εταιρεία και χρωματίζεται από ομάδα ή άτομο με ελεύθερο και διαισθητικό τρόπο όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε χρώμα ή πεδίο.

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων

Prisma

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων Το Prisma έχει σχεδιαστεί για μη επεμβατικές δοκιμές υλικών στα πιο ακραία περιβάλλοντα. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής που ενσωματώνει προηγμένη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και σάρωση 3D, διευκολύνοντας την ερμηνεία ελαττωμάτων, μειώνοντας τον χρόνο τεχνικού στο χώρο. Με ένα σχεδόν άφθαρτο περίβλημα και μοναδικούς πολλαπλούς τρόπους επιθεώρησης, το Prisma μπορεί να καλύψει όλες τις εφαρμογές δοκιμών, από αγωγούς λαδιού έως εξαρτήματα αεροδιαστημικής. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής με ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων και αυτόματη δημιουργία αναφορών PDF. Η ασύρματη σύνδεση και η σύνδεση Ethernet επιτρέπουν την αναβάθμιση ή τη διάγνωση της μονάδας.

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού

Purelab Chorus

Το Εργαστήριο Καθαρισμού Νερού Το Purelab Chorus είναι το πρώτο αρθρωτό σύστημα καθαρισμού νερού που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει μεμονωμένες εργαστηριακές ανάγκες και χώρο. Παρέχει όλες τις ποιότητες καθαρού νερού, παρέχοντας μια επεκτάσιμη, ευέλικτη, προσαρμοσμένη λύση. Τα αρθρωτά στοιχεία μπορούν να διανεμηθούν σε όλο το εργαστήριο ή να συνδεθούν μεταξύ τους σε μια μοναδική μορφή πύργου, ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα του συστήματος. Τα απτικά χειριστήρια προσφέρουν εξαιρετικά ελεγχόμενους ρυθμούς ροής διανομής, ενώ ένα φωτοστέφανο φωτός δείχνει την κατάσταση του Χορού. Η νέα τεχνολογία καθιστά το Chorus το πιο προηγμένο διαθέσιμο σύστημα, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κόστος λειτουργίας.

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση

Salon de TE

Ο Εισαγωγικός Χώρος Για Την Εμπορική Έκθεση Απαιτήθηκε ένας εισαγωγικός σχεδιασμός χώρου 1900m2, προτού οι επισκέπτες εξερευνήσουν τις 145 διεθνείς μάρκες ρολογιών στο Salon de TE. Για να αποτυπώσει τη φαντασία του επισκέπτη για τον πολυτελή τρόπο ζωής και το ρομαντισμό, αναπτύχθηκε ως "Deluxe Train Journey" ως η κύρια ιδέα. Για να δημιουργήσετε δραματοποίηση, η αίθουσα υποδοχής μετατράπηκε σε θέμα σταθμού ημέρας, σε αντιπαραβολή με τη σκηνή της πλατφόρμας του βραδινού τρένου της εσωτερικής αίθουσας, με παράθυρα αμαξοστοιχίας μεγάλου μεγέθους που εκπέμπουν γραφικά αφήγησης. Τέλος, μια πολυλειτουργική αρένα με μια σκηνή ανοίγει στις διάφορες επώνυμες προθήκες.