Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρφίτσα

Chiromancy

Καρφίτσα Κάθε άτομο είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Αυτό είναι εμφανές ακόμη και στα μοτίβα στα δάχτυλά μας. Οι συρμένες γραμμές και τα σημάδια των χεριών μας είναι επίσης αρκετά πρωτότυπα. Επιπλέον, κάθε άτομο έχει μια σειρά από πέτρες, που είναι κοντά τους σε ποιότητα ή συνδέονται με προσωπικές εκδηλώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν σε έναν παρατηρητή σκέψης τόσα πολλά διδακτικά και ελκυστικά, που επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων κοσμημάτων με βάση αυτές τις γραμμές και τα σημάδια μεμονωμένων πραγμάτων. Αυτό το είδος στολίδι και κοσμήματα - αποτελεί τον προσωπικό σας κωδικό τέχνης

Τα Κοσμήματα

Angels OR Demons

Τα Κοσμήματα Βλέπουμε τη συνεχή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, μέρα και νύχτα, χάος και τάξη, πόλεμος και ειρήνη, ήρωας και κακός κάθε μέρα. Ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την εθνικότητά μας, μας έχουν πει την ιστορία των διαρκών συντρόφων μας: ένας άγγελος που κάθεται στον δεξιό ώμο μας και ένας δαίμονας στα αριστερά, ο άγγελος μας πείθει να κάνουμε το καλό και να καταγράφουμε τις καλές μας πράξεις. Ο διάβολος μας πείθει να κάνουμε κακά και να καταγράφουμε τις κακές μας πράξεις. Ο άγγελος είναι μια μεταφορά για το «superego» μας και ο διάβολος σημαίνει «Id» και τη συνεχή μάχη μεταξύ της συνείδησης και του ασυνείδητου.

Κοσμήματα

Poseidon

Κοσμήματα Το Κοσμήματα που σχεδιάζω εκφράζει τα συναισθήματά μου. Με αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής και επίσης ως άτομο. Η ώθηση για τη δημιουργία του Ποσειδώνα τέθηκε στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής μου όταν ένιωσα φοβισμένος, ευάλωτος και χρειάζομαι προστασία. Κατά κύριο λόγο σχεδίασα αυτήν τη συλλογή για να χρησιμοποιώ την αυτοάμυνα. Παρόλο που αυτή η έννοια έχει ξεθωριάσει σε όλο αυτό το έργο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας (ο θεός της θάλασσας και το "Earth-Shaker" των σεισμών στην ελληνική μυθολογία) είναι η πρώτη επίσημη συλλογή μου και απευθύνεται σε ισχυρές γυναίκες, με σκοπό να δώσει στο χρήστη την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Κοσμήματα

odyssey

Κοσμήματα Η βασική ιδέα της οδύσσειας από το μονομερές περιλαμβάνει την κάλυψη ογκωδών, γεωμετρικών σχημάτων με μοτίβο δέρματος. Από αυτό εξελίσσεται μια αλληλεπίδραση της σαφήνειας και της παραμόρφωσης, της διαφάνειας και της απόκρυψης. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση, να ποικίλουν και να συμπληρωθούν με προσθήκες. Αυτή η συναρπαστική, απλή ιδέα επιτρέπει τη δημιουργία μιας σχεδόν ανεξάντλητης γκάμας σχεδίων, απόλυτα σύμφωνη με τις ευκαιρίες που προσφέρει το γρήγορο πρωτότυπο (τρισδιάστατη εκτύπωση), καθώς κάθε πελάτης μπορεί να παράγει ένα εντελώς ατομικό και μοναδικό αντικείμενο (επισκεφθείτε: www.monomer. eu-shop).

Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Textile Braille

Το Υφασμάτινο Ύφασμα Βιομηχανική καθολική υφάσματα jacquard που θεωρείται μεταφραστής για τυφλούς. Αυτό το ύφασμα μπορεί να διαβαστεί από άτομα με καλή όραση και προορίζεται για να βοηθήσει τους τυφλούς που αρχίζουν να χάνουν την όραση ή έχουν προβλήματα όρασης. για να μάθετε το σύστημα μπράιγ με ένα φιλικό και κοινό υλικό: ύφασμα. Περιέχει το αλφάβητο, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης. Δεν προστίθενται χρώματα. Είναι ένα προϊόν σε γκρι κλίμακα ως αρχή της αντίληψης του φωτός. Είναι ένα έργο με κοινωνικό νόημα και ξεπερνά τα εμπορικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Τα Γυαλιά

Mykita Mylon, Basky

Τα Γυαλιά Η συλλογή MYKITA MYLON είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ υλικό πολυαμιδίου με εξαιρετική ατομική προσαρμοστικότητα. Αυτό το ειδικό υλικό δημιουργείται στρώμα με στρώμα χάρη στην τεχνική Selective Laser Sintering (SLS). Επανερμηνεύοντας το παραδοσιακό στρογγυλό και οβάλ στρογγυλό σχήμα θεάματος παντο που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1930, το μοντέλο BASKY προσθέτει ένα νέο πρόσωπο σε αυτήν τη συλλογή θεάματος που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στον αθλητισμό.