Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Sakura

Κολιέ Το κολιέ είναι πολύ εύκαμπτο και κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια που συγκολλούνται απρόσκοπτα μαζί για να πέσει όμορφα στην περιοχή του λαιμού των γυναικών. Τα κεντρικά άνθη στη δεξιά πλευρά περιστρέφονται και υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το αριστερό μικρότερο κομμάτι του κολιέ ξεχωριστά ως καρφίτσα. Το κολιέ είναι πολύ ελαφρύ δεδομένου του τρισδιάστατου σχήματος και της πολυπλοκότητας του κομματιού. Το μικτό βάρος για αυτό είναι 362,50 γραμμάρια κατασκευασμένα είναι 18 καράτια, με 518,75 καράτια από πέτρα και διαμάντια

Το Μεταξωτό Φουλάρι

Passion

Το Μεταξωτό Φουλάρι Το "Passion" είναι ένα από τα αντικείμενα "Regards". Διπλώστε όμορφα το μεταξωτό μαντήλι σε ένα τετράγωνο τσέπης ή πλαισιώστε το ως έργο τέχνης και αφήστε το να διαρκέσει μια ζωή. Είναι σαν ένα παιχνίδι - κάθε αντικείμενο έχει περισσότερες από μία λειτουργίες. Το "Regards" ενσωματώνει μια απαλή συσχέτιση μεταξύ παλαιών χειροτεχνιών και αντικειμένων μοντέρνου σχεδιασμού. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό έργο τέχνης και λέει μια διαφορετική ιστορία. Φανταστείτε ένα μέρος όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια λέει μια ιστορία, όπου η ποιότητα είναι μια αξία ζωής, και η μεγαλύτερη πολυτέλεια είναι αληθινή στον εαυτό σας. Εδώ σας συναντούν οι "Regards". Αφήστε την τέχνη να σας γνωρίσει και να γερνάτε μαζί σας!

Συλλογή Κοσμημάτων

Future 02

Συλλογή Κοσμημάτων Το Project Future 02 είναι μια συλλογή κοσμημάτων με μια διασκεδαστική και ζωντανή συστροφή εμπνευσμένη από θεωρήματα κύκλου. Κάθε κομμάτι δημιουργείται με λογισμικό Computer Aided Design, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου ή μερικώς με τεχνολογία εκτύπωσης Selective Laser Sintering ή Steel 3D και χειροποίητο φινίρισμα με παραδοσιακές τεχνικές αργυροχοΐας. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από το σχήμα του κύκλου και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να απεικονίσει τα ευκλείδια θεωρήματα σε σχέδια και μορφές φορετής τέχνης, συμβολίζοντας, με αυτόν τον τρόπο μια νέα αρχή. αφετηρία για ένα συναρπαστικό μέλλον.

Καμπαρντίνα

Renaissance

Καμπαρντίνα Αγάπη και ευελιξία. Μια όμορφη ιστορία αποτυπωμένη στο ύφασμα, στην προσαρμογή και στην ιδέα αυτού του καμπαρντίνα, μαζί με όλα τα άλλα ενδύματα της συλλογής. Η μοναδικότητα αυτού του κομματιού είναι σίγουρα ο αστικός σχεδιασμός, η μινιμαλιστική πινελιά, αλλά αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό εδώ, μάλλον μπορεί να είναι η ευελιξία του. Απλά κλείστε τα μάτια σας, παρακαλώ. Πρώτον, θα πρέπει να δείτε ένα σοβαρό άτομο που πηγαίνει στη σοβαρή ... μπλε δουλειά της. Τώρα, κουνήστε το κεφάλι σας, και ακριβώς μπροστά σας θα δείτε ένα γραπτό μπλε παλτό, με κάποιες μαγνητικές σκέψεις πάνω του. Γράφτηκε από ένα χέρι. Με αγάπη, Αναπληρώσιμο!

Τα Πτυσσόμενα Γυαλιά

Blooming

Τα Πτυσσόμενα Γυαλιά Ο σχεδιασμός των γυαλιών της Sonja εμπνεύστηκε από ανθισμένα λουλούδια και πρώιμα πλαίσια θεάματος. Συνδυάζοντας τις οργανικές μορφές της φύσης και τα λειτουργικά στοιχεία των κουφωμάτων, ο σχεδιαστής ανέπτυξε ένα μετατρέψιμο αντικείμενο που μπορεί εύκολα να χειριστεί δίνοντας πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Το προϊόν σχεδιάστηκε επίσης με πρακτική δυνατότητα αναδίπλωσης, με όσο το δυνατόν μικρότερο χώρο στην τσάντα μεταφοράς. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από πλεξιγκλάς κοπής με λέιζερ με εκτυπώσεις λουλουδιών Orchid και τα πλαίσια κατασκευάζονται χειροκίνητα χρησιμοποιώντας ορείχαλκο από επιχρυσωμένο 18k.

Τα Πολυλειτουργικά Σκουλαρίκια

Blue Daisy

Τα Πολυλειτουργικά Σκουλαρίκια Τα Daisy's είναι σύνθετα λουλούδια με δύο λουλούδια σε ένα, ένα εσωτερικό τμήμα και ένα εξωτερικό πέταλο. Συμβολίζει τη συνένωση δύο που αντιπροσωπεύουν την αληθινή αγάπη ή τον απόλυτο δεσμό. Ο σχεδιασμός συνδυάζεται με τη μοναδικότητα του λουλουδιού της μαργαρίτας επιτρέποντας στον χρήστη να φορέσει την μπλε μαργαρίτα με πολλούς τρόπους. Η επιλογή των μπλε ζαφείρι για τα πέταλα είναι να δώσει έμφαση στην έμπνευση για ελπίδα, επιθυμία και αγάπη. Τα κίτρινα ζαφείρια που επιλέχθηκαν για το κεντρικό πέταλο λουλουδιών καταπίνει τον χρήστη να νιώσει μια αίσθηση χαράς και υπερηφάνειας δίνοντας στον χρήστη πλήρη γαλήνη και αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση της κομψότητάς του.