Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Brooklyn Luxury

Κατοικία Εμπνευσμένο από το πάθος του πελάτη για πλούσιες ιστορικές κατοικίες, αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή της λειτουργικότητας και της παράδοσης στις προθέσεις του παρόντος. Έτσι, το κλασικό στυλ επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και σχηματοποιήθηκε με τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού και των σύγχρονων τεχνολογιών, τα νέα υλικά καλής ποιότητας συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου - ένα πραγματικό κόσμημα της αρχιτεκτονικής της Νέας Υόρκης. Οι αναμενόμενες δαπάνες θα υπερβούν τα 5 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, θα προσφέρουν την προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός κομψού και πολυτελούς εσωτερικού, αλλά και λειτουργικού και άνετου.

Τα Έξυπνα Έπιπλα

Fluid Cube and Snake

Τα Έξυπνα Έπιπλα Το Hello Wood δημιούργησε μια σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες για χώρους κοινότητας. Ξαναπροσδιορίζοντας το είδος των δημόσιων επίπλων, σχεδίασαν οπτικά ελκυστικές και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με σύστημα φωτισμού και πρίζες USB, που απαιτούσαν την ενσωμάτωση ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών. Το φίδι είναι μια αρθρωτή δομή. Τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ώστε να ταιριάζουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Το Fluid Cube είναι μια σταθερή μονάδα με γυάλινη κορυφή με ηλιακά στοιχεία. Το στούντιο πιστεύει ότι ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να μετατρέψει τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε αγαπημένα αντικείμενα.

Τραπεζαρία

Augusta

Τραπεζαρία Το Augusta ερμηνεύει το κλασικό τραπέζι φαγητού. Αντιπροσωπεύοντας τις γενιές πριν από εμάς, ο σχεδιασμός φαίνεται να αναπτύσσεται από μια αόρατη ρίζα. Τα πόδια του τραπεζιού είναι προσανατολισμένα σε αυτόν τον κοινό πυρήνα, φτάνοντας μέχρι να κρατήσουν το ταμπλό με ταιριάζει με το βιβλίο. Το συμπαγές ευρωπαϊκό ξύλο καρυδιάς επιλέχθηκε για τη σημασία της σοφίας και της ανάπτυξής του. Το ξύλο που συνήθως απορρίπτεται από τους κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του. Οι κόμβοι, οι ρωγμές, ο άνεμος κουνιέται και οι μοναδικοί στροβιλισμοί αφηγούνται την ιστορία της ζωής του δέντρου. Η μοναδικότητα του ξύλου επιτρέπει σε αυτήν την ιστορία να ζει σε ένα κομμάτι οικογενειακών επίπλων κειμένου.

Η Συσκευασία Καλλυντικών

Clive

Η Συσκευασία Καλλυντικών Η ιδέα της συσκευασίας καλλυντικών Clive γεννήθηκε ως διαφορετική. Ο Jonathan δεν ήθελε απλώς να δημιουργήσει μια άλλη μάρκα καλλυντικών με κοινά προϊόντα. Αποφασισμένος να διερευνήσει περισσότερη ευαισθησία και λίγο περισσότερο από ό, τι πιστεύει από την άποψη της προσωπικής φροντίδας, αντιμετωπίζει έναν κύριο στόχο. Η ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Με τον εμπνευσμένο από τη Χαβάη σχεδιασμό, ο συνδυασμός τροπικών φύλλων, η τονικότητα της θάλασσας και η απτική εμπειρία των πακέτων παρέχουν την αίσθηση χαλάρωσης και γαλήνης. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά δυνατή τη μεταφορά της εμπειρίας αυτού του μέρους στο σχεδιασμό.

Το Γραφείο

Studio Atelier11

Το Γραφείο Το κτίριο βασίστηκε σε ένα "τρίγωνο" με την ισχυρότερη οπτική εικόνα της αρχικής γεωμετρικής μορφής. Αν κοιτάξετε προς τα κάτω από ένα ψηλό μέρος, μπορείτε να δείτε συνολικά πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Ο συνδυασμός τριγώνων διαφορετικών μεγεθών σημαίνει ότι το "ανθρώπινο" και το "φύση" παίζουν ρόλο ως μέρος όπου συναντιούνται.

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα

PLANTS TRADE

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα Το PLANTS TRADE είναι μια σειρά από μια καινοτόμο και καλλιτεχνική μορφή βοτανικών δειγμάτων, η οποία αναπτύχθηκε για να οικοδομήσει μια καλύτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης παρά εκπαιδευτικού υλικού. Το Βιβλίο Έννοιας Εμπορίου Φυτών προετοιμάστηκε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε αυτό το δημιουργικό προϊόν. Το βιβλίο, που έχει σχεδιαστεί ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με το προϊόν, διαθέτει όχι μόνο φωτογραφίες από τη φύση αλλά και μοναδικά γραφικά εμπνευσμένα από τη σοφία της φύσης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα γραφικά τυπώνονται προσεκτικά με επιστολόχαρτο έτσι ώστε κάθε εικόνα να ποικίλλει σε χρώμα ή υφή, όπως τα φυσικά φυτά.