Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Τα Πολυτελή Έπιπλα

Pet Home Collection

Τα Πολυτελή Έπιπλα Η Pet Home Collection είναι ένα έπιπλο για κατοικίδια, που αναπτύχθηκε μετά από προσεκτική παρατήρηση της συμπεριφοράς τετράποδων φίλων μέσα στο οικιακό περιβάλλον. Η έννοια του σχεδιασμού είναι η εργονομία και η ομορφιά, όπου ευεξία σημαίνει την ισορροπία που βρίσκει το ζώο στον δικό του χώρο μέσα στο οικιακό περιβάλλον και ο σχεδιασμός προορίζεται ως μια κουλτούρα ζωής στην παρέα των κατοικίδιων. Μια προσεκτική επιλογή υλικών τονίζει τα σχήματα και τα χαρακτηριστικά κάθε επίπλου. Αυτά τα αντικείμενα, διαθέτοντας αυτονομία ομορφιάς και λειτουργικότητας, ικανοποιούν τα ένστικτα των κατοικίδιων και τις αισθητικές ανάγκες του οικιακού περιβάλλοντος.

Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων

Pawspal

Μεταφορέας Κατοικίδιων Ζώων Ο μεταφορέας Pawspal Pet θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου να παραδώσει γρήγορα. Για τη σχεδίαση Pawspal μεταφορέας κατοικίδιων ζώων εμπνευσμένο από το Διαστημικό Λεωφορείο που μπορούν να μεταφέρουν τα υπέροχα κατοικίδιά τους οπουδήποτε θέλουν. Και αν έχουν ένα ακόμη κατοικίδιο, μπορούν να τοποθετήσουν ένα άλλο στην κορυφή και να γειτνιάζουν με ρόδες στο κάτω μέρος για να τραβήξουν τους φορείς. Εκτός αυτού, το Pawspal έχει σχεδιάσει με εσωτερικό ανεμιστήρα εξαερισμού για άνετο για τα κατοικίδια και εύκολο στη φόρτισή του με USB C.

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών

Xtreme Lip-Shaper® System

Η Συσκευή Άμεσης Μεγέθυνσης Των Φυσικών Χειλιών Το Xtreme Lip-Shaper® System είναι η πρώτη στον κόσμο κλινικά αποδεδειγμένη ασφαλή καλλυντική συσκευή μεγέθυνσης χειλιών οικιακής χρήσης. Χρησιμοποιεί μια 3.500 ετών κινεζική μέθοδος «κοπής» - με άλλα λόγια, αναρρόφηση - σε συνδυασμό με προηγμένη τεχνολογία σχηματοποίησης χειλιών για το περίγραμμα και τη μεγέθυνση των χειλιών αμέσως. Ο σχεδιασμός δημιουργεί ένα συναρπαστικό κάτω χείλος μονό-λοβού και διπλού λοβού όπως η Αντζελίνα Τζολί. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν ξεχωριστά το πάνω ή το κάτω χείλος. Ο σχεδιασμός είναι επίσης χτισμένος για να ανυψώνει τις καμάρες του τόξου του Έρως, να γεμίζει τα χείλη για να ανυψώσει τις γωνίες του γηράσκοντος στόματος. Κατάλληλο και για τα δύο φύλα.

Τα Ζαχαροκάλαμα

Two spoons of sugar

Τα Ζαχαροκάλαμα Η κατανάλωση τσαγιού ή η κατανάλωση καφέ δεν είναι μόνο για την απόσβεση όταν διψάτε. Είναι μια τελετή απόλαυσης και κοινής χρήσης. Η προσθήκη ζάχαρης στον καφέ ή το τσάι σας θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη όσο θυμάστε τους ρωμαϊκούς αριθμούς! Είτε χρειάζεστε ένα κουτάλι ζάχαρης ή δύο ή τρία, απλά πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρεις αριθμούς από ζάχαρη και να το βάλετε στο ζεστό / κρύο ποτό σας. Μια μεμονωμένη ενέργεια και ο σκοπός σας επιλύεται. Χωρίς κουτάλι, χωρίς μέτρηση, γίνεται τόσο απλό.

Η Τουαλέτα Σκύλων

PoLoo

Η Τουαλέτα Σκύλων Το PoLoo είναι μια αυτόματη τουαλέτα για να βοηθά τα σκυλιά να είναι ήσυχα, ακόμα και όταν ο καιρός είναι κακός. Το καλοκαίρι του 2008, κατά τη διάρκεια διακοπών ιστιοπλοΐας με τα 3 οικογενειακά σκυλιά, η Eliana Reggiori, μια εξειδικευμένη ναυτική, επινόησε το PoLoo. Με τη φίλη της, η Adnan Al Maleh σχεδίασε κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο την ποιότητα ζωής των σκύλων, αλλά και τη βελτίωση των ιδιοκτητών που είναι ηλικιωμένοι ή με ειδικές ανάγκες και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τη χειμερινή περίοδο. Είναι αυτόματο, αποφεύγετε τη μυρωδιά και είναι εύκολο στη χρήση, στη μεταφορά, στον καθαρισμό και ιδανικό για όσους ζουν σε διαμερίσματα, για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και σκαφών, ξενοδοχείο και θέρετρα.