Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κτίριο Κατοικιών

Flexhouse

Κτίριο Κατοικιών Το Flexhouse είναι μια μονοκατοικία στη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία. Χτισμένο σε ένα δύσκολο τριγωνικό οικόπεδο, συμπιεσμένο μεταξύ της σιδηροδρομικής γραμμής και του τοπικού δρόμου πρόσβασης, το Flexhouse είναι το αποτέλεσμα της υπερνίκησης πολλών αρχιτεκτονικών προκλήσεων: περιοριστικές οριακές αποστάσεις και όγκος κτιρίου, τριγωνικό σχήμα του οικοπέδου, περιορισμοί σχετικά με την τοπική κοιλότητα. Το κτίριο που προκύπτει με τους μεγάλους τοίχους από γυαλί και μια λευκή πρόσοψη με κορδέλα είναι τόσο ελαφριά και κινητή στην εμφάνιση που μοιάζει με ένα φουτουριστικό σκάφος που έχει πλεύσει από τη λίμνη και βρέθηκε ένα φυσικό μέρος για να ελλιμενιστεί.

Ο Κόμβος Coworking 6280.ch

Novex Coworking

Ο Κόμβος Coworking 6280.ch Μέσα σε βουνά και λίμνες στη γραφική Κεντρική Ελβετία, το κέντρο συνεργασίας 6280.ch αποτελεί απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για ευέλικτους και προσβάσιμους χώρους εργασίας σε αγροτικές περιοχές της Ελβετίας. Προσφέρει στους ντόπιους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις έναν σύγχρονο χώρο εργασίας με εσωτερικούς χώρους που αντλεί έμπνευση από τις τοποθεσίες του βουκολικού χώρου και αποτίει φόρο τιμής στο βιομηχανικό του παρελθόν, ενώ αγκαλιάζει σταθερά τη φύση του 21ου αιώνα.

Σχεδιασμός Γραφείου

Sberbank

Σχεδιασμός Γραφείου Η πολυπλοκότητα αυτού του έργου ήταν να σχεδιάσουμε έναν ευέλικτο χώρο εργασίας τεράστιου μεγέθους μέσα σε ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και να διατηρήσουμε τις σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες των χρηστών του γραφείου πάντα στο επίκεντρο του σχεδιασμού. Με τη νέα σχεδίαση γραφείου, η Sberbank έθεσε τα πρώτα βήματα για τον εκσυγχρονισμό της φιλοσοφίας τους στο χώρο εργασίας. Ο νέος σχεδιασμός γραφείου επιτρέπει στο προσωπικό να εκτελεί τα καθήκοντά του στο καταλληλότερο εργασιακό περιβάλλον και δημιουργεί μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική ταυτότητα για τον κορυφαίο χρηματοπιστωτικό οργανισμό στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη.

Το Γραφείο

HB Reavis London

Το Γραφείο Σχεδιασμένο σύμφωνα με το WELL Building Standard του IWBI, η έδρα του HB Reavis UK στοχεύει στην προώθηση μιας εργασίας που βασίζεται στο έργο, η οποία ενθαρρύνει τη διάσπαση των τμημάτων σιλό και καθιστά την εργασία σε διάφορες ομάδες απλούστερη και πιο προσιτή. Ακολουθώντας το πρότυπο WELL Building, ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας στοχεύει επίσης στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας που σχετίζονται με τα σύγχρονα γραφεία, όπως έλλειψη κινητικότητας, κακός φωτισμός, κακή ποιότητα αέρα, περιορισμένες επιλογές φαγητού και άγχος.

Η Εξοχική Κατοικία

Chapel on the Hill

Η Εξοχική Κατοικία Έχοντας εγκαταλείψει εγκαταλελειμμένο για περισσότερα από 40 χρόνια, ένα ερειπωμένο παρεκκλήσι μεθοδιστών στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας μετατράπηκε σε εξοχική κατοικία για 7 άτομα. Οι αρχιτέκτονες διατήρησαν τα αρχικά χαρακτηριστικά - τα ψηλά γοτθικά παράθυρα και την κύρια αίθουσα εκκλησιών - μετατρέποντας το παρεκκλήσι σε έναν αρμονικό και άνετο χώρο πλημμυρισμένο με φως της ημέρας. Αυτό το κτήριο του 19ου αιώνα στεγάζεται σε μια αγροτική αγγλική ύπαιθρο με πανοραμική θέα στους λόφους και την όμορφη εξοχή.

Γραφείο

Blossom

Γραφείο Αν και είναι ένας χώρος γραφείου, χρησιμοποιεί έντονο συνδυασμό διαφορετικών υλικών και η πράσινη δομή φύτευσης δίνει μια αίσθηση προοπτικής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σχεδιαστής παρέχει μόνο χώρο και η ζωτικότητα του χώρου εξαρτάται ακόμα από τον ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης και το μοναδικό στυλ του σχεδιαστή! Το γραφείο δεν είναι πλέον μια ενιαία λειτουργία, ο σχεδιασμός είναι πιο διαφοροποιημένος και θα χρησιμοποιηθεί σε έναν μεγάλο και ανοιχτό χώρο για τη δημιουργία διαφορετικών δυνατοτήτων μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος.