Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα

PLANTS TRADE

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα Το PLANTS TRADE είναι μια σειρά από μια καινοτόμο και καλλιτεχνική μορφή βοτανικών δειγμάτων, η οποία αναπτύχθηκε για να οικοδομήσει μια καλύτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης παρά εκπαιδευτικού υλικού. Το Βιβλίο Έννοιας Εμπορίου Φυτών προετοιμάστηκε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε αυτό το δημιουργικό προϊόν. Το βιβλίο, που έχει σχεδιαστεί ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με το προϊόν, διαθέτει όχι μόνο φωτογραφίες από τη φύση αλλά και μοναδικά γραφικά εμπνευσμένα από τη σοφία της φύσης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα γραφικά τυπώνονται προσεκτικά με επιστολόχαρτο έτσι ώστε κάθε εικόνα να ποικίλλει σε χρώμα ή υφή, όπως τα φυσικά φυτά.

Κατοικία

Tei

Κατοικία Το γεγονός ότι μια άνετη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση που αξιοποιεί στο έπακρο τις πλαγιές του λόφου συνειδητοποιείται από έναν σταθερό σχεδιασμό με έναν συνηθισμένο τρόπο εκτιμήθηκε πολύ. Για να αποκτήσετε ένα πλούσιο περιβάλλον. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι αρχιτεκτονική βίλας αλλά προσωπική στέγαση. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να φτιάχνουμε δομή με βάση το ότι είναι σε θέση να περνάει τη συνήθη ζωή άνετα χωρίς αδικαιολόγητο σε ολόκληρο το σχέδιο.

Δαχτυλίδι

Arch

Δαχτυλίδι Ο σχεδιαστής εμπνέεται από το σχήμα των αψίδων και του ουράνιου τόξου. Δύο μοτίβα - ένα σχήμα τόξου και ένα σχήμα σταγόνας, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μονή τρισδιάστατη μορφή. Συνδυάζοντας ελάχιστες γραμμές και φόρμες και χρησιμοποιώντας απλά και κοινά μοτίβα, το αποτέλεσμα είναι ένας απλός και κομψός δακτύλιος που γίνεται τολμηρός και παιχνιδιάρικος παρέχοντας χώρο για ροή ενέργειας και ρυθμού. Από διαφορετικές γωνίες, το σχήμα του δακτυλίου αλλάζει - το σχήμα της πτώσης προβάλλεται από την μπροστινή γωνία, το σχήμα της αψίδας παρατηρείται από την πλευρική γωνία και ο σταυρός προβάλλεται από την άνω γωνία. Αυτό παρέχει διέγερση για τον χρήστη.

Δαχτυλίδι

Touch

Δαχτυλίδι Με μια απλή κίνηση, μια δράση αφής μεταφέρει πλούσια συναισθήματα. Μέσω του δακτυλίου αφής, ο σχεδιαστής στοχεύει να μεταδώσει αυτό το ζεστό και άμορφο συναίσθημα με κρύο και συμπαγές μέταλλο. 2 καμπύλες ενώνονται για να σχηματίσουν ένα δαχτυλίδι που προτείνει 2 άτομα να κρατούν τα χέρια. Ο δακτύλιος αλλάζει την όψη του όταν περιστρέφεται η θέση του στο δάχτυλο και προβάλλεται από διαφορετικές γωνίες. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα μεταξύ των δακτύλων σας, ο δακτύλιος εμφανίζεται είτε κίτρινο είτε λευκό. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα στο δάχτυλο, μπορείτε να απολαύσετε το κίτρινο και το λευκό χρώμα μαζί.

Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι

Highpark Suites

Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι Οι κοινές περιοχές Highpark Suites εξερευνούν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του αστικού τρόπου ζωής Gen-Y με την πράσινη ζωή, τις επιχειρήσεις, τον ελεύθερο χρόνο και την κοινότητα. Από τα λόμπι wow-factor έως τα γλυπτά γήπεδα ουρανού, τις αίθουσες εκδηλώσεων και τις funky αίθουσες συσκέψεων, αυτοί οι χώροι άνεσης έχουν σχεδιαστεί για χρήση από τους κατοίκους ως επέκταση των σπιτιών τους. Εμπνευσμένο από απρόσκοπτη εσωτερική διαβίωση, ευελιξία, διαδραστικές στιγμές και μια παλέτα αστικών χρωμάτων και υφών, το MIL Design ώθησε τα όρια για να δημιουργήσει μια μοναδική, βιώσιμη και ολιστική κοινότητα όπου κάθε χώρος έχει στο μυαλό τους κατοίκους και το τροπικό περιβάλλον

Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο

Jiuwu Culture City , Shenyang

Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο Η Jato Design ανέλαβε να μετατρέψει ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο σε έναν δυναμικό χώρο πολλαπλών χρήσεων - για να είναι όχι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, αλλά και ένας πολιτιστικός κόμβος για εκδηλώσεις εμπνευσμένες από βιβλία και άλλα. Το centrepice είναι ο «ήρωας» χώρος όπου οι επισκέπτες μετακινούνται σε ένα ελαφρύτερου τόνου περιβάλλον με ξυλεία ενισχυμένη με δραματικά σχέδια. Κουκούλια που μοιάζουν με φανάρι κρέμονται από την οροφή, ενώ οι σκάλες χρησιμεύουν ως κοινόχρηστοι χώροι που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να καθυστερούν και να διαβάζουν καθισμένοι στα σκαλιά.