Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα

Formal Wear

Κατάστημα Τα καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων προσφέρουν συχνά ουδέτερους εσωτερικούς χώρους που επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση των επισκεπτών και επομένως μειώνουν το ποσοστό των πωλήσεων. Προκειμένου να προσελκύσει τους ανθρώπους όχι μόνο να επισκεφθούν ένα κατάστημα, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα που παρουσιάζονται εκεί, ο χώρος θα πρέπει να εμπνεύσει και να δημιουργήσει μια καλή χαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός αυτού του καταστήματος χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τη χειροτεχνία ραψίματος και διαφορετικές λεπτομέρειες που θα προσελκύσουν την προσοχή και θα διαδώσουν μια καλή διάθεση. Η διάταξη ανοιχτού χώρου που χωρίστηκε σε δύο ζώνες έχει σχεδιαστεί επίσης για την ελευθερία των πελατών κατά τη διάρκεια των αγορών.

Το Ίσιωμα Μαλλιών

Nano Airy

Το Ίσιωμα Μαλλιών Το Nano ευάερο σίδερο ισιώματος συνδυάζει τα νανο-κεραμικά υλικά επίστρωσης με την καινοτόμο αρνητική τεχνολογία σιδήρου, η οποία φέρνει τα μαλλιά απαλά και κομψά σε ίσια μορφή γρήγορα. Χάρη στον αισθητήρα μαγνήτη στο πάνω μέρος του καπακιού και του αμαξώματος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καπάκι είναι κλειστό, το οποίο είναι ασφαλές για μεταφορά. Το συμπαγές σώμα με επαναφορτιζόμενη ασύρματη σχεδίαση USB είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε τσάντα και μεταφορά, βοηθώντας τις γυναίκες να διατηρούν ένα κομψό χτένισμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός λευκού και ροζ χρώματος προσδίδει στη συσκευή θηλυκό χαρακτήρα.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

DeafUP

Η Εφαρμογή Για Κινητά Το DeafUP ενεργοποιεί τη σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας για την κοινότητα των κωφών στην Ανατολική Ευρώπη. Δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου επαγγελματίες της ακοής και κωφοί μαθητές μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Η συνεργασία μαζί θα είναι ένας φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να παρακινήσετε τους κωφούς να γίνουν πιο δραστήριοι, να αυξήσουν τα ταλέντα τους, να μάθουν νέες δεξιότητες, να κάνουν τη διαφορά.

Οι Τσάντες

Qwerty Elemental

Οι Τσάντες Ακριβώς όπως η εξέλιξη του σχεδιασμού των γραφομηχανών δείχνει τον μετασχηματισμό από μια πολύ περίπλοκη οπτική μορφή σε μια απλή, απλή γεωμετρική μορφή, το Qwerty-elemental είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της συμμετρίας και της απλότητας. Τα κατασκευαστικά χαλύβδινα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από διάφορους τεχνίτες αποτελούν χαρακτηριστικό οπτικό χαρακτηριστικό του προϊόντος, το οποίο δίνει στην τσάντα μια αρχιτεκτονική εμφάνιση. Η βασική ιδιαιτερότητα της τσάντας είναι δύο κλειδιά γραφομηχανής που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από τον ίδιο τον σχεδιαστή.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Macaroni Club

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η συλλογή, Macaroni Club, είναι εμπνευσμένη από τα μακαρόνια από τα μέσα του 18ου αιώνα που τα συνδέει με τους σημερινούς ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο λογότυπο. Τα μακαρόνια ήταν ο όρος για τους άνδρες που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα όρια της μόδας στο Λονδίνο. Ήταν η μανία λογότυπου του 18ου αιώνα. Αυτή η συλλογή έχει ως στόχο να δείξει τη δύναμη του λογότυπου από το παρελθόν έως το παρόν και δημιουργεί το Macaroni Club ως μάρκα από μόνη της. Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι εμπνευσμένες από τα κοστούμια των Μακαρονιών το 1770, και την τρέχουσα τάση της μόδας με ακραίες ποσότητες και μήκος.

Ο Ιστότοπος

Tailor Made Fragrance

Ο Ιστότοπος Το Tailor Made Fragrance γεννήθηκε από την εμπειρία μιας ιταλικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή πρωτογενών συσκευασιών για τομείς αρωμάτων, περιποίησης δέρματος, καλλυντικών χρωμάτων και σπιτικών αρωμάτων. Ο ρόλος της Webgriffe ήταν να υποστηρίξει την Επιχειρηματική Στρατηγική των πελατών σχεδιάζοντας μια λύση που ευνόησε την Ενημέρωση Επωνυμίας και την έναρξη της νέας Επιχειρηματικής Μονάδας με επίκεντρο τους χρήστες να δημιουργήσουν το μοναδικό και πλήρως προσαρμοσμένο άρωμα τους, ξεκινά ένα βήμα μιας ευρείας διαδικασίας βιομηχανικής ανάπτυξης και τμηματοποίηση της προσφοράς B2B.