Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκάλα

UVine

Σκάλα Η σπειροειδής σκάλα UVine σχηματίζεται με αλληλοσύνδεση προφίλ κουτιού σχήματος U και V με εναλλασσόμενο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, σκάλα γίνεται αυτο-υποστηριζόμενη καθώς δεν χρειάζεται κεντρικό πόλο ή περίμετρο στήριξης. Μέσω της αρθρωτής και ευέλικτης δομής του, ο σχεδιασμός φέρνει ευκολία σε όλη την κατασκευή, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την εγκατάσταση.

Αποδυτήρια

Sopron Basket

Αποδυτήρια Το Sopron Basket είναι μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ γυναικών που εδρεύει στο Sopron της Ουγγαρίας. Δεδομένου ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ουγγαρίας με 12 εθνικά πρωταθλήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο συγκρότημα αποδυτηρίων για να έχει μια μάλλον περίφημη εγκατάσταση στο όνομα του συλλόγου, που ταιριάζει στις ανάγκες του παίκτη καλύτερα, παρακινήστε τους και προωθήστε την ενότητα τους.

Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο

wooden ebike

Ξύλινο Ηλεκτρονικό Ποδήλατο Η εταιρεία Aceteam του Βερολίνου δημιούργησε το πρώτο ξύλινο ηλεκτρονικό ποδήλατο, το έργο ήταν να το κατασκευάσει με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η αναζήτηση ενός αρμόδιου συνεργάτη συνεργασίας ήταν επιτυχής με τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Ξύλου του Πανεπιστημίου Eberswalde για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Η ιδέα του Matthias Broda έγινε πραγματικότητα, συνδυάζοντας την τεχνολογία CNC και τη γνώση του υλικού ξύλου, γεννήθηκε το ξύλινο E-Bike.

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Wood Storm

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας Το Wood Storm είναι μια εγκατάσταση επιτραπέζιου υπολογιστή για οπτική απόλαυση. Η αναταραχή της ροής του αέρα γίνεται πραγματική από μια ξύλινη κουρτίνα, όπως ενισχύεται από τα φώτα που ρίχνονται από κάτω για έναν κόσμο χωρίς βαρύτητα. Η εγκατάσταση συμπεριφέρεται σαν έναν ατελείωτο δυναμικό βρόχο. Καθοδηγεί την οπτική γωνία γύρω της για να αναζητήσει την αφετηρία ή το τελικό σημείο καθώς το κοινό χορεύει πραγματικά με την καταιγίδα.

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις

Falling Water

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις Το Falling Water είναι ένα σύνολο διαδραστικών εγκαταστάσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν διαδρομή πορείας γύρω από έναν κύβο ή κύβους. Ο συνδυασμός κύβων και χάντρες ρεύματος παρουσιάζει αντίθεση στατικού αντικειμένου και δυναμικής ροής νερού. Το ρεύμα μπορεί να τραβηχτεί για να δει χάντρες να τρέχουν ή απλά να τοποθετηθούν σε ένα τραπέζι ως σκηνή κατεψυγμένου νερού. Οι χάντρες θεωρούνται επίσης ως επιθυμίες που κάνουν οι άνθρωποι κάθε μέρα. Οι ευχές πρέπει να είναι αλυσοδεμένες και να τρέχουν για πάντα ως καταρράκτης.

Εγκατάσταση Πλαισίου

Missing Julie

Εγκατάσταση Πλαισίου Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εγκατάσταση πλαισίου και μια διεπαφή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή φώτα και σκιές. Δίνει μια έκφραση ενώ οι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από ένα πλαίσιο για να περιμένουν κάποιον να επιστρέψει. Διάφοροι τύποι και μεγέθη γυάλινων σφαιρών χρησιμοποιούνται ως σύμβολο επιθυμιών και δακρύων για να υπονοήσουν το συναίσθημα που πιθανώς κρύβεται μέσα. Το ατσάλινο πλαίσιο και τα κουτιά καθορίζουν το όριο της συγκίνησης. Το συναίσθημα που δίνει ένα άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που γίνεται αντιληπτό όπως οι εικόνες στις σφαίρες είναι ανάποδες.