Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σειρά Επίπλων

Sama

Σειρά Επίπλων Το Sama είναι μια αυθεντική σειρά επίπλων που προσφέρει λειτουργικότητα, συναισθηματική εμπειρία και μοναδικότητα μέσω των ελάχιστων, πρακτικών μορφών και του ισχυρού οπτικού εφέ. Η πολιτιστική έμπνευση που αντλείται από την ποίηση των περιστρεφόμενων φορεμάτων που φοριούνται σε τελετές Sama ερμηνεύεται εκ νέου στο σχεδιασμό της μέσω ενός παιχνιδιού τεχνικών γεωμετρίας κωνικού και κάμψης μετάλλων. Η γλυπτική στάση της σειράς συνδυάζεται με απλότητα σε υλικά, φόρμες και τεχνικές παραγωγής, για να προσφέρει λειτουργική & amp; αισθητικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα σειρά επίπλων που παρέχει μια ξεχωριστή πινελιά στους χώρους διαβίωσης.

Δαχτυλίδι

Dancing Pearls

Δαχτυλίδι Τα μαργαριτάρια που χορεύουν ανάμεσα στα βρυχημένα κύματα της θάλασσας, είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης από τον ωκεανό και τα μαργαριτάρια και είναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο δαχτυλίδι. Αυτός ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί με συνδυασμό χρυσού και πολύχρωμων μαργαριταριών με ειδική δομή για την εφαρμογή της κίνησης των μαργαριταριών μεταξύ των βρυχηθών κυμάτων του ωκεανού. Η διάμετρος του σωλήνα έχει επιλεγεί σε καλό μέγεθος που καθιστά το σχέδιο αρκετά ανθεκτικό για να κάνει το μοντέλο κατασκευασμένο.

Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Το Κλαμπ Αναψυχής

Central Yosemite

Το Κλαμπ Αναψυχής Επιστρέψτε στην απλότητα της ζωής, στον ήλιο μέσα από το φως του παραθύρου και σταυρωτά. Προκειμένου να αντικατοπτρίζεται καλύτερα η φυσική γεύση στο συνολικό χώρο, αξιοποιήστε πλήρως τον σχεδιασμό του κορμού, την απλή και κομψή, ανθρωπιστική άνεση, την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του στρες. Ανατολίτικος τόνος γοητείας, με μοναδική χωρική διάθεση. Αυτή είναι μια άλλη έκφραση του εσωτερικού, είναι φυσική, καθαρή, μεταβλητή.

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού

SARISTI

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού Ο σχεδιασμός είναι ένα κυλινδρικό δοχείο με έντονα χρώματα. Η καινοτόμος και φωτεινή χρήση χρωμάτων και σχημάτων δημιουργεί έναν αρμονικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει τις φυτικές εγχύσεις του SARISTI. Αυτό που διαφοροποιεί το σχέδιό μας είναι η ικανότητά μας να προσφέρουμε μια σύγχρονη συστροφή στη στεγνή συσκευασία τσαγιού. Τα ζώα που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία αντιπροσωπεύουν συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουν συχνά οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, τα πουλιά Flamingo αντιπροσωπεύουν αγάπη, η αρκούδα Panda αντιπροσωπεύει χαλάρωση.

Η Συσκευασία Ελαιολάδου

Ionia

Η Συσκευασία Ελαιολάδου Καθώς οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να ζωγραφίζουν και να σχεδιάζουν κάθε αμφορέα (δοχείο) ελαιόλαδου ξεχωριστά, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα! Αναβίωσαν και εφάρμοσαν αυτήν την αρχαία τέχνη και παράδοση, σε μια σύγχρονη σύγχρονη παραγωγή όπου κάθε ένα από τα 2000 μπουκάλια που παράγονται έχουν διαφορετικά σχέδια. Κάθε μπουκάλι είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γραμμικό σχέδιο, εμπνευσμένο από αρχαία ελληνικά σχέδια με μοντέρνα πινελιά που γιορτάζει μια κληρονομιά vintage ελαιόλαδου. Δεν είναι ένας φαύλος κύκλος. είναι μια ευθεία αναπτυσσόμενη δημιουργική γραμμή. Κάθε γραμμή παραγωγής δημιουργεί 2000 διαφορετικά σχέδια.