Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

Infinity

Πολυθρόνα Η κύρια έμφαση του σχεδιασμού πολυθρόνας Infinity γίνεται ακριβώς στην πλάτη του καθίσματος. Είναι η αναφορά του συμβόλου άπειρου - μια ανεστραμμένη εικόνα οκτώ. Είναι σαν να αλλάζει το σχήμα του κατά τη στροφή, να ορίζει τη δυναμική των γραμμών και να δημιουργεί ξανά το σύμβολο του απείρου σε διάφορα επίπεδα. Η πλάτη πλάτης τραβιέται μαζί με πολλές ελαστικές ταινίες που σχηματίζουν έναν εξωτερικό βρόχο, ο οποίος επιστρέφει επίσης στον συμβολισμό του άπειρου κυκλικού κύκλου ζωής και ισορροπίας. Μια πρόσθετη έμφαση δίνεται στα μοναδικά πόδια-ολισθήματα που στερεώνουν και υποστηρίζουν με ασφάλεια τα πλαϊνά μέρη της πολυθρόνας όπως κάνουν οι σφιγκτήρες.

Το Καφέ

Hunters Roots

Το Καφέ Ανταποκρινόμενη σε μια σύντομη για μια μοντέρνα, καθαρή αισθητική, δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό εμπνευσμένο από ξύλινα κιβώτια φρούτων που χρησιμοποιούνται σε αφηρημένη μορφή. Τα κιβώτια γεμίζουν τους χώρους, δημιουργώντας μια συναρπαστική, σχεδόν σαν σπηλιά γλυπτική μορφή, αλλά μια που παράγεται από απλά και ίσια γεωμετρικά σχήματα. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και ελεγχόμενη χωρική εμπειρία. Ο έξυπνος σχεδιασμός μεγιστοποιεί επίσης τον περιορισμένο χώρο μετατρέποντας πρακτικά φωτιστικά σε διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τα φώτα, τα ντουλάπια και τα ράφια συμβάλλουν στη φιλοσοφία του σχεδιασμού και της γλυπτικής εικόνας.

Το Κρυστάλλινο Φως

Grain and Fire Portal

Το Κρυστάλλινο Φως Αποτελούμενο από ξύλο και κρύσταλλο χαλαζία, αυτό το οργανικό ελαφρύ γλυπτό χρησιμοποιεί ξύλο βιώσιμης προέλευσης από αποθεματικό από παλαιό ξύλο Teak. Ξεπερασμένο για δεκαετίες από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, το ξύλο στη συνέχεια διαμορφώνεται στο χέρι, τρίβεται, καίγεται και τελειώνει σε ένα δοχείο για τη συγκράτηση φωτισμού LED και τη χρήση κρυστάλλων χαλαζία ως φυσικού διαχύτη. 100% φυσικοί αμετάβλητοι κρύσταλλοι χαλαζία χρησιμοποιούνται σε κάθε γλυπτό και είναι περίπου 280 εκατομμύρια χρόνια. Χρησιμοποιείται μια ποικιλία τεχνικών φινιρίσματος ξύλου, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου Shou Sugi Ban για χρήση φωτιάς για συντήρηση και χρωματική αντίθεση.

Ο Φωτισμός

Capsule

Ο Φωτισμός Το σχήμα του λαμπτήρα Η κάψουλα επαναλαμβάνει τη μορφή των καψουλών που είναι τόσο διαδεδομένα στον σύγχρονο κόσμο: φάρμακα, αρχιτεκτονικές κατασκευές, διαστημόπλοια, θερμότητες, σωλήνες, κάψουλες χρόνου που μεταδίδουν μηνύματα σε απογόνους για πολλές δεκαετίες. Μπορεί να είναι δύο τύπων: τυπική και επιμήκη. Οι λαμπτήρες διατίθενται σε διάφορα χρώματα με διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας. Το δέσιμο με νάιλον σχοινιά προσθέτει ένα χειροποίητο εφέ στη λάμπα. Η καθολική του μορφή ήταν να προσδιορίσει την απλότητα της κατασκευής και της μαζικής παραγωγής. Η εξοικονόμηση κατά τη διαδικασία παραγωγής της λάμπας είναι το κύριο πλεονέκτημά της.

Περίπτερο

ResoNet Sinan Mansions

Περίπτερο Το ResoNet Pavilion ανατέθηκε από τη Sinan Mansions στη Σαγκάη για τον εορτασμό του κινεζικού νέου έτους 2017. Αποτελείται από ένα προσωρινό περίπτερο συν ένα διαδραστικό φως LED "resonet" συνδεδεμένο στην εσωτερική επιφάνεια. Χρησιμοποιεί τεχνικές Low-Fi για την απεικόνιση των συχνοτήτων συντονισμού που είναι εγγενείς στο φυσικό περιβάλλον, μέσω της αλληλεπίδρασης του κοινού και των γύρω στοιχείων που ανιχνεύονται από ένα δίκτυο LED. Το Pavilion φωτίζει τον δημόσιο χώρο ως απόκριση στα ερεθίσματα δόνησης. Εκτός από τους επισκέπτες που μπορούν να έρθουν για να κάνουν τις επιθυμίες του εαρινού φεστιβάλ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως στάδιο παράστασης.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης

Miyajima Insurance

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Η ιδέα του έργου είναι «η σύνδεση του γραφείου με την πόλη» εκμεταλλευόμενοι το περιβάλλον. Ο ιστότοπος βρίσκεται στο μέρος όπου βλέπει την πόλη. Για την επίτευξή του υιοθετούνται χώροι σε σχήμα σήραγγας, ο οποίος περνά από την πύλη εισόδου έως το τέλος του χώρου γραφείου. Η γραμμή του ξύλου οροφής και το μαύρο κενό που είναι εγκατεστημένα φώτα και φωτιστικά κλιματισμού υπογραμμίζουν την κατεύθυνση προς την πόλη.