Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο

Exxeo

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο Το EXXEO είναι ένα κομψό υβριδικό πιάνο για σύγχρονους χώρους. Το μοναδικό του σχήμα ενσωματώνει την τρισδιάστατη σύντηξη ηχητικών κυμάτων. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το πιάνο τους ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον του ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Αυτό το πιάνο υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fiber, premium Automotive Leather και Aerospace grade Aluminium. Προηγμένο σύστημα ηχείων ηχοσυστήματος. αναδημιουργεί το ευρύ δυναμικό εύρος των Grand pianos μέσω του ηχοσυστήματος 200 Watts, 9 ηχείων. Η ειδική ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει στο πιάνο να εκτελεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Το Σπίτι Πώλησης

Zhonghe Kechuang

Το Σπίτι Πώλησης Αυτό το έργο επιδιώκει το βάθος και την ακρίβεια του υλικού, της τεχνολογίας και του χώρου και τονίζει την ακεραιότητα της λειτουργίας, της δομής και της μορφής. Μέσω του συνδυασμού εφέ φωτισμού και νέων υλικών που αποτελούν τα καλύτερα αισθητικά στοιχεία, για την επίτευξη του στόχου του πρωτοποριακού σχεδιασμού, για να δώσουν στους ανθρώπους απεριόριστη αίσθηση τεχνολογίας.

Κατοικία

Casa Lupita

Κατοικία Το Casa Lupita αποτίει φόρο τιμής στην κλασική αποικιακή αρχιτεκτονική του Merida, του Μεξικού και των ιστορικών γειτονιών του. Αυτό το έργο περιελάμβανε την αποκατάσταση της casona, που θεωρείται κληρονομιά, καθώς και αρχιτεκτονική, εσωτερική διακόσμηση, επίπλωση και τοπία. Η εννοιολογική προϋπόθεση του έργου είναι η αντιπαραβολή της αποικιακής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Νηπιαγωγείο Cifi

CIFI Donut

Νηπιαγωγείο Cifi Το Νηπιαγωγείο CIFI Donut είναι συνδεδεμένο με μια κατοικημένη κοινότητα. Προκειμένου να δημιουργηθεί ένας χώρος προσχολικής εκπαίδευσης που να ενσωματώνει την πρακτικότητα και την ομορφιά, προσπαθεί να συνδυάσει τον χώρο πωλήσεων με τον εκπαιδευτικό χώρο. Μέσω της δακτυλιοειδούς δομής που συνδέει τους τρισδιάστατους χώρους, το κτίριο και το τοπίο συνδυάζονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα χώρο δραστηριοτήτων γεμάτο διασκέδαση και εκπαιδευτική σημασία.

Το Ποτό

GuJingGong

Το Ποτό Οι πολιτιστικές ιστορίες που παραδίδονται από τους ανθρώπους παρουσιάζονται στη συσκευασία και σχεδιάζονται σχολαστικά τα μοτίβα της κατανάλωσης δράκων. Ο δράκος είναι σεβαστός στην Κίνα και συμβολίζει την ευδοξία. Στην εικόνα, ο Δράκος βγαίνει να πιει. Επειδή προσελκύεται από το κρασί, αιωρείται γύρω από το μπουκάλι κρασιού, προσθέτοντας παραδοσιακά στοιχεία όπως το Xiangyun, το παλάτι, το βουνό και το ποτάμι, τα οποία επιβεβαιώνουν το μύθο του κρασιού αφιέρωσης Gujing. Μετά το άνοιγμα του κουτιού, θα υπάρχει ένα στρώμα χαρτιού χαρτιού με εικόνες που θα κάνουν το κουτί να έχει το συνολικό εφέ εμφάνισης μετά το άνοιγμα.

Εστιατόριο

Thankusir Neverland

Εστιατόριο Η έκταση ολόκληρου του έργου είναι αρκετά μεγάλη, το κόστος μετατροπής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού και ο κεντρικός κλιματισμός είναι υψηλό, καθώς και άλλος εξοπλισμός και εξοπλισμός κουζίνας, οπότε ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι αρκετά περιορισμένος, επομένως οι σχεδιαστές παίρνουν το « η φυσική ομορφιά του ίδιου του κτηρίου & quot ;, που προσφέρει μια μεγάλη έκπληξη. Η οροφή έχει τροποποιηθεί με την εγκατάσταση φώτων ουρανού διαφορετικού μεγέθους στην κορυφή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο ήλιος λάμπει μέσα από τα φώτα του ουρανού, δημιουργεί φύση και εναρμονισμένο φως.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.