Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μέλι

Ecological Journey Gift Box

Το Μέλι Ο σχεδιασμός του κουτιού δώρου μελιού εμπνέεται από το "οικολογικό ταξίδι" της Shennongjia με άφθονα άγρια φυτά και καλό φυσικό οικολογικό περιβάλλον. Η προστασία του τοπικού οικολογικού περιβάλλοντος είναι το δημιουργικό θέμα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός υιοθετεί την παραδοσιακή κινεζική τέχνη κοπής χαρτιού και την τέχνη μαριονέτα σκιών για να δείξει την τοπική φυσική οικολογία και πέντε σπάνια και απειλούμενα ζώα πρώτης κατηγορίας που προστατεύονται. Τραχύ γρασίδι και χαρτί ξύλου χρησιμοποιείται στο υλικό συσκευασίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την έννοια της φύσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εξωτερικό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό κουτί αποθήκευσης για επαναχρησιμοποίηση.

Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Το Infographic Με Κινούμενο Gif

All In One Experience Consumption

Το Infographic Με Κινούμενο Gif Το έργο All In One Experience Consumption είναι ένα Big Data Infographic που δείχνει πληροφορίες όπως ο σκοπός, ο τύπος και η κατανάλωση των επισκεπτών σε πολύπλοκα εμπορικά κέντρα. Τα κύρια περιεχόμενα αποτελούνται από τρία αντιπροσωπευτικά Insights που προέρχονται από την ανάλυση των Big Data, και τακτοποιούνται από πάνω προς τα κάτω σύμφωνα με τη σειρά σπουδαιότητας. Τα γραφικά γίνονται χρησιμοποιώντας ισομετρικές τεχνικές και ομαδοποιούνται σε χρησιμοποιώντας το αντιπροσωπευτικό χρώμα κάθε θέματος.

Η Αφίσα Της Ταινίας

Mosaic Portrait

Η Αφίσα Της Ταινίας Η ταινία τέχνης "Mosaic Portrait" κυκλοφόρησε ως πρωτότυπη αφίσα. Αφηγείται κυρίως την ιστορία ενός κοριτσιού που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Το λευκό έχει συνήθως τη μεταφορά του θανάτου και το σύμβολο της αγνότητας. Αυτή η αφίσα επιλέγει να κρύψει το μήνυμα του "θανάτου" πίσω από μια ήσυχη και απαλή κατάσταση ενός κοριτσιού, ώστε να τονίσει το ισχυρότερο συναίσθημα πίσω από τη σιωπή. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε καλλιτεχνικά στοιχεία και ενδεικτικά σύμβολα στην εικόνα, προκαλώντας πιο εκτεταμένη σκέψη και εξερεύνηση των έργων του κινηματογράφου.

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου

Brooklyn Laundreel

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου Αυτή είναι ζώνη πλυντηρίου για εσωτερική χρήση. Συμπαγές σώμα που είναι μικρότερο από το ιαπωνικό χαρτόδετο χαρτί μοιάζει με μεζούρα, λείο φινίρισμα χωρίς βίδα στην επιφάνεια. Ο ιμάντας μήκους 4 μέτρων έχει συνολικά 29 τρύπες, κάθε τρύπα μπορεί να κρατήσει και να κρατήσει την κρεμάστρα παλτών χωρίς μανταλάκια, λειτουργεί για γρήγορο στεγνό. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριακή και αντι-μούχλα πολυουρεθάνη, ασφαλές, καθαρό και ισχυρό υλικό. Το μέγιστο φορτίο είναι 15 kg. 2 τεμάχια γάντζου και περιστροφικού σώματος επιτρέπουν πολλαπλή χρήση. Μικρό και απλό, αλλά αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε ρούχα σε εσωτερικούς χώρους. Η εύκολη λειτουργία και η έξυπνη εγκατάσταση ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου.

Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.