Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας

FinaMill

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας Το FinaMill είναι ένας ισχυρός μύλος κουζίνας με εναλλάξιμους και επαναπληρώσιμους μπαχαρικούς. Το FinaMill είναι ο εύκολος τρόπος ανύψωσης του μαγειρέματος με την τολμηρή γεύση των φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Απλώς γεμίστε τους επαναχρησιμοποιούμενους λοβούς με αποξηραμένα μπαχαρικά ή βότανα, τραβήξτε έναν λοβό στη θέση του και αλέστε την ακριβή ποσότητα μπαχαρικού που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανταλλάξτε λοβό μπαχαρικών με μερικά μόνο κλικ και συνεχίστε να μαγειρεύετε. Είναι το μύλο για όλα τα μπαχαρικά σας.

Όνομα έργου : FinaMill, Όνομα σχεδιαστών : Alex Liu, Όνομα πελάτη : Elemex Limited.

FinaMill Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.