Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το 3D Animation

Alignment to Air

Το 3D Animation Όσο για το δημιουργικό γράμμα animation, ο Jin ξεκίνησε με το αλφάβητο A. Και, όταν πρόκειται για το concept concept, προσπάθησε να δει πιο έντονες διαθέσεις να αντανακλούν τη φιλοσοφία του, η οποία είναι αρκετά ενεργή αλλά οργανώνει ταυτόχρονα. Στην πορεία, βρήκε τις αντιφατικές λέξεις που υπερασπίζονται την ιδέα του με κάποιο τρόπο, όπως η ευθυγράμμιση με τον αέρα που είναι ο τίτλος αυτού του έργου. Έχοντας αυτό κατά νου, το κινούμενο σχέδιο παρουσιάζει πιο ακριβείς και λεπτές στιγμές στην πρώτη λέξη. Από την άλλη πλευρά, αυτό καταλήγει σε μια αρκετά ευέλικτη και χαλαρή ατμόσφαιρα για να εκδηλώσει το τελευταίο γράμμα.

Όνομα έργου : Alignment to Air, Όνομα σχεδιαστών : Jin Jeon, Όνομα πελάτη : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air Το 3D Animation

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.