Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος

CHAMELEON

Εκθεσιακός Χώρος Το θέμα του lounge είναι η τεχνολογία που εξυπηρετεί εκθεσιακούς χώρους. Τεχνολογικές γραμμές στην οροφή και στους τοίχους, σχεδιασμένες να εκφράζουν την τεχνολογία των παπουτσιών που εμφανίζονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους, την εισαγωγή και την κατασκευή στο εργοστάσιο που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο. Οροφές και τοίχοι, που σχεδίασαν με ελεύθερη φόρμα, ενώ συλλέγετε ιδανικά, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία CAD-CAM. Barisol που κατασκευάζει στη Γαλλία, έπιπλα βερνικιού MDF που κατασκευάζουν στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, RGB Led συστήματα που κατασκευάζουν στην Ασία της Κωνσταντινούπολης, χωρίς μέτρηση και πρόβλεψη στην ψευδοροφή .

Κατοικία

Monochromatic Space

Κατοικία Ο Μονοχρωματικός Χώρος είναι ένα σπίτι για την οικογένεια και το έργο αφορούσε τη μετατροπή του χώρου διαβίωσης σε ολόκληρο το επίπεδο του εδάφους ώστε να ενσωματώσει συγκεκριμένες ανάγκες των νέων ιδιοκτητών του. Πρέπει να είναι φιλικό για τους ηλικιωμένους. έχουν σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό. άφθονες κρυφές περιοχές αποθήκευσης. και ο σχεδιασμός πρέπει να ενσωματωθεί για την επαναχρησιμοποίηση παλαιών επίπλων. Ο Summerhaus D'zign ασχολήθηκε ως σύμβουλοι εσωτερικού σχεδιασμού δημιουργώντας έναν λειτουργικό χώρο για καθημερινή ζωή.

Παιδικό Κατάστημα Ρούχων

PomPom

Παιδικό Κατάστημα Ρούχων Η αντίληψη των μερών και του συνόλου συμβάλλει σε μια γεωμετρία, εύκολα αναγνωρίσιμη δίνοντας έμφαση στα προϊόντα προς πώληση. Οι δυσκολίες ενισχύθηκαν στη δημιουργική πράξη από μια μεγάλη δέσμη που έσπασε το χώρο, ήδη με μικρές διαστάσεις. Η επιλογή κλίσης της οροφής, έχοντας τα μέτρα αναφοράς της βιτρίνας, τη δοκό και το πίσω μέρος του καταστήματος, ήταν η αρχή της κλήρωσης στο υπόλοιπο πρόγραμμα. κυκλοφορία, έκθεση, μετρητής σέρβις, κομμό και αποθήκη. Το ουδέτερο χρώμα κυριαρχεί στο χώρο, με έντονα χρώματα που σηματοδοτούν και οργανώνουν το χώρο.

Ο Πολυτελής Εκθεσιακός Χώρος

Scotts Tower

Ο Πολυτελής Εκθεσιακός Χώρος Ο Πύργος Scotts είναι μια κορυφαία οικιστική ανάπτυξη στην καρδιά της Σιγκαπούρης, που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τη ζήτηση για πολύ συνδεόμενες, πολύ λειτουργικές κατοικίες σε αστικές περιοχές από έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρηματιών και νέων επαγγελματιών από το σπίτι. Για να εκδηλωθεί το όραμα που είχε ο αρχιτέκτονας - Ben van Berkel του UNStudio - για μια «κάθετη πόλη» με ξεχωριστές ζώνες που κανονικά θα απλώνονταν οριζόντια σε ένα μπλοκ της πόλης, προτείναμε να δημιουργήσουμε «χώρους μέσα σε ένα χώρο», όπου οι χώροι μπορούν να μεταμορφωθούν ως ζητείται από διαφορετικές καταστάσεις.

Ο Οικιακός Κήπος

Oasis

Ο Οικιακός Κήπος Κήπος που περιβάλλει την ιστορική βίλα στο κέντρο της πόλης. Μακρύ και στενό οικόπεδο με διαφορές ύψους 7m. Η περιοχή χωρίστηκε σε 3 επίπεδα. Ο χαμηλότερος μπροστινός κήπος συνδυάζει τις απαιτήσεις του συντηρητικού και του σύγχρονου κήπου. Δεύτερο επίπεδο: Κήπος αναψυχής με δύο κιόσκια - στην οροφή μιας υπόγεια πισίνας και γκαράζ. Τρίτο επίπεδο: Παιδικός κήπος Woodland. Το έργο είχε ως στόχο να αποσπάσει την προσοχή από το θόρυβο της πόλης και να στραφεί προς τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κήπος έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νερού, όπως σκάλες νερού και το τείχος.

Κατάστημα

Munige

Κατάστημα Από το εξωτερικό και το εσωτερικό σε ολόκληρο το κτίριο είναι γεμάτο από σκυρόδεμα υλικό, συμπληρωμένο με μαύρο, λευκό και μερικά χρώματα ξύλου, δημιουργώντας μαζί έναν δροσερό τόνο. Η σκάλα στο κέντρο του χώρου γίνεται πρωταγωνιστικός ρόλος, μια ποικιλία γωνιακών διπλωμένων σχημάτων μοιάζει με έναν κώνο που υποστηρίζει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο και ενώνεται με μια εκτεταμένη πλατφόρμα στο ισόγειο. Ο χώρος είναι σαν ένα εντελώς μέρος.