Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πλωτό Σπα

Hungarosauna

Το Πλωτό Σπα Μια σημαντική πτυχή της επένδυσης είναι ο προγραμματισμός, η βιωσιμότητα και η δυνατότητα επέκτασης. Προσαρμογή σε απρόσμενες οικονομικές καταστάσεις. Αυτό ισχύει επίσης για την αρχιτεκτονική τοπίου και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Το ιαματικό θάλαμο ατμού, το πόσιμο νερό και η πισίνα που κολυμπά στην επιφάνεια της λίμνης παρέχουν μια νέα ποιότητα σάουνας, η οποία μπορεί να είναι μόνο εδώ στην Hungarosauna. Το κτίριο διαθέτει δοκό γεφυρών με σταυρωτή επένδυση με ξύλινο στύλο. Με ομοιογενή τρόπο, ένα ξύλινο άγαλμα καλύπτεται εσωτερικά και εξωτερικά με ξύλινες επιφάνειες σαν κορμό δέντρου.

Οικογενειακό Πάρκο

Hangzhou Neobio

Οικογενειακό Πάρκο Με βάση την αρχική διάταξη του εμπορικού κέντρου, το Hangzhou Neobio Family Park χωρίστηκε σε τέσσερις κύριες λειτουργικές περιοχές, καθεμία με πολλαπλούς χώρους αξεσουάρ. Αυτή η διαίρεση έλαβε υπόψη τις ηλικιακές ομάδες, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές των παιδιών, ενώ συγχρόνως συνδυάζει λειτουργίες για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και ανάπαυση κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων γονέα-παιδιού. Η εύλογη κυκλοφορία στο χώρο το καθιστά ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό πάρκο που ενσωματώνει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το Κολυμπώντας Κλαμπ

Loong

Το Κολυμπώντας Κλαμπ Ο συνδυασμός επιχειρήσεων προσανατολισμένων προς τις υπηρεσίες με νέες επιχειρηματικές μορφές είναι μια τάση. Ο σχεδιαστής ενσωματώνει πειραματικά τις επικουρικές λειτουργίες του έργου με την κύρια επιχείρηση, βελτιστοποιεί εκ νέου τις κύριες λειτουργίες της προπόνησης αθλητισμού γονέα-παιδιού και ενσωματώνει το έργο σε έναν ολοκληρωμένο χώρο για κολύμβηση και αθλητική εκπαίδευση, ενσωματώνοντας ψυχαγωγία και αναψυχή.

Το Παιδικό Κλαμπ

Meland

Το Παιδικό Κλαμπ Ολόκληρο το έργο έχει ολοκληρώσει την εξαιρετική έκφραση του θεματικού χώρου παιδικής χαράς γονέα-παιδιού, δείχνοντας υψηλό βαθμό πληρότητας και συνέπειας στην εξορθολογισμό και την αφήγηση χώρου. Ο λεπτός σχεδιασμός γραμμών συνδέει διαφορετικούς λειτουργικούς τομείς και συνειδητοποιεί τον ορθολογισμό των ροών επισκεπτών. Η αφήγηση του χώρου, με τη σειρά της, συνδέει διαφορετικούς χώρους μέσω μιας ολοκληρωμένης πλοκής και οδηγεί τους καταναλωτές να βιώσουν το υπέροχο ταξίδι της αλληλεπίδρασης γονέα-παιδιού.

Διαμέρισμα

Home in Picture

Διαμέρισμα Το έργο είναι ένας χώρος διαβίωσης που δημιουργήθηκε για μια τετραμελή οικογένεια με δύο παιδιά. Η ατμόσφαιρα των ονείρων που δημιουργήθηκε από το ντιζάιν σπιτιού προέρχεται όχι μόνο από τον κόσμο του παραμυθιού που δημιουργήθηκε για τα παιδιά, αλλά και από τη φουτουριστική αίσθηση και το πνευματικό σοκ που προκαλεί η πρόκληση για τα παραδοσιακά έπιπλα σπιτιού. Χωρίς δέσμευση από άκαμπτες μεθόδους και μοτίβα, ο σχεδιαστής διαλύει την παραδοσιακή λογική και παρουσίασε μια νέα ερμηνεία του τρόπου ζωής.

Οικιακός Σχεδιασμός Εσωτερικού Χώρου

Inside Out

Οικιακός Σχεδιασμός Εσωτερικού Χώρου Ο αρχιτέκτονας αρχιτέκτονας, σχεδιαστής έργου εσωτερικού, ανεξάρτητος σχεδιασμός, επιλέγοντας ένα συνδυασμό ιαπωνικών και σκανδιναβικών επίπλων για να δημιουργήσει μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το ξύλο και το ύφασμα χρησιμοποιούνται κυρίως σε όλο το επίπεδο με ελάχιστα φωτιστικά. Η ιδέα & quot; Inside Out & quot; ξύλινο κουτί που αποκαλύπτεται με τη συνδεδεμένη ξύλινη είσοδο και διάδρομο, ενώ είναι ανοιχτό στο σαλόνι ως & quot; Μέσα & quot; προβάλλοντας βιβλία και έργα τέχνης, με αίθουσες ως «Εξωτερικά» τσέπη χώρων που εξυπηρετούν τις λειτουργίες διαβίωσης.