Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσάντα, Βραδινή Τσάντα

Tango Pouch

Τσάντα, Βραδινή Τσάντα Το Tango Pouch είναι μια εξαιρετική τσάντα με πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό. Είναι ένα φορετό έργο τέχνης που φοριέται από τη χειρολαβή και σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Στο εσωτερικό υπάρχει αρκετός χώρος και η κατασκευή κλεισίματος μαγνητικού πτυσσόμενου δίνει ένα απροσδόκητο εύκολο και ευρύ άνοιγμα. Το Pouch είναι φτιαγμένο από μαλακό δέρμα με κηρώδες μοσχάρι για απίστευτα ευχάριστη πινελιά στη λαβή και πρησμένα πλαϊνά ένθετα, σε αντίθεση σκόπιμα με το πιο κατασκευασμένο κύριο σώμα από το λεγόμενο δέρμα με τζάμια.

Όνομα έργου : Tango Pouch, Όνομα σχεδιαστών : Anne-Christin Schmitt, Όνομα πελάτη : Gretchen.

Tango Pouch Τσάντα, Βραδινή Τσάντα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.