Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δείπνο Ντουλάπι

Baan

Δείπνο Ντουλάπι Το "baan" είναι ένας τύπος ντουλαπιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σκοπούς της χρήσης του δείπνου. Η μοναδική του εμφάνιση και η δύναμη είναι αφηγηματική που σχετίζεται με τη λειτουργία. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των συστημάτων ντουλαπιών. Οι διαφορετικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του ντουλαπιού που χωρίζονται από την ιστορία, όπως το ένθετο μαχαιροπήρουνα και το κουτί των ιστών αντιπροσωπεύονται από τζάκι και καμινάδα. Επιπλέον, τα ποτήρια κρασιού αντιπροσωπεύονται από τον πολυέλαιο και η σχάρα πιάτων συμβολίζεται από τη σκάλα. Υπάρχουν τέσσερις βασικές συνιστώσες του σπιτιού με βάση τις αφηγηματικές ιδέες.

Όνομα έργου : Baan, Όνομα σχεδιαστών : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Όνομα πελάτη : Partly Cloudy Studio.

Baan Δείπνο Ντουλάπι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.