Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο

Brazilian Cliches

Το Βιβλίο Το "Brazilian Clichés" δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας εικόνες από έναν παλιό κατάλογο βραζιλιάνικων clichés. Αλλά ο λόγος για τον τίτλο του δεν οφείλεται μόνο στα κλισέ που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση των εικονογραφήσεων του. Με τη σειρά κάθε σελίδας, συναντάμε άλλους τύπους βραζιλιάνικων κλισέ: ιστορικά, όπως η άφιξη των Πορτογάλων, το κατηχητικό των Ινδιάνων, οι οικονομικοί κύκλοι καφέ και χρυσού ... περιλαμβάνει ακόμη και σύγχρονα βραζιλιάνικα κλισέ, γεμάτα μποτιλιαρίσματα, χρέη, κλειστές συγκυριαρχίες και αποξένωση - Απεικονίζεται σε μια ασεβής σύγχρονη οπτική αφήγηση.

Ο Κόμβος Μεταφοράς

Viforion

Ο Κόμβος Μεταφοράς Το έργο είναι ένα Transport Transport HUB που συνδέει τους γύρω αστικούς οικισμούς με την καρδιά της δυναμικής ζωής με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που δημιουργείται μέσω της συγχώνευσης διαφορετικών συστημάτων μεταφοράς όπως σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός μετρό, κατάστρωμα του Νείλου και σταθμός λεωφορείων, καθώς και άλλες υπηρεσίες για τη μετατροπή μέρος για να είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων

Prisma

Ο Φορητός Ανιχνευτής Ελαττωμάτων Υπερήχων Το Prisma έχει σχεδιαστεί για μη επεμβατικές δοκιμές υλικών στα πιο ακραία περιβάλλοντα. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής που ενσωματώνει προηγμένη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο και σάρωση 3D, διευκολύνοντας την ερμηνεία ελαττωμάτων, μειώνοντας τον χρόνο τεχνικού στο χώρο. Με ένα σχεδόν άφθαρτο περίβλημα και μοναδικούς πολλαπλούς τρόπους επιθεώρησης, το Prisma μπορεί να καλύψει όλες τις εφαρμογές δοκιμών, από αγωγούς λαδιού έως εξαρτήματα αεροδιαστημικής. Είναι ο πρώτος ανιχνευτής με ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων και αυτόματη δημιουργία αναφορών PDF. Η ασύρματη σύνδεση και η σύνδεση Ethernet επιτρέπουν την αναβάθμιση ή τη διάγνωση της μονάδας.

Λαμπτήρας

Muse

Λαμπτήρας Εμπνευσμένο από το «Won Buddhism» στο ρητό του ότι δεν υπάρχουν απόλυτες ιδιότητες στο σύμπαν μας, έχουμε δώσει μια παράδοξη ποιότητα στο «φως» δίνοντάς του μια «φυσική παρουσία». Το πνεύμα του διαλογισμού που ενθαρρύνει ήταν μια ισχυρή πηγή έμπνευσης που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε αυτό το προϊόν. ενσωματώνοντας τις ιδιότητες του «χρόνου», της «ύλης» και του «φωτός» σε ένα μόνο προϊόν.

Κεραμικό

inci

Κεραμικό Ένας καθρέφτης της κομψότητας. Το Inci αντανακλά την ομορφιά ενός μαργαριταριού με ασπρόμαυρες επιλογές και είναι η σωστή επιλογή για όσους επιθυμούν να αντανακλούν την ευγένεια και την κομψότητα στους χώρους. Οι γραμμές Inci παράγονται σε μεγέθη 30 x 80 cm και μεταφέρουν την ασπρόμαυρη κομψότητα στους χώρους διαβίωσης. Παράγεται με τη χρήση τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης, τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου

Optimo

Ο Προγραμματιστής Ταχογράφου Το Optimo είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν οθόνης αφής για προγραμματισμό και βαθμονόμηση όλων των ψηφιακών ταχογράφων που είναι τοποθετημένοι σε επαγγελματικά οχήματα. Εστιάζοντας στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, το Optimo συνδυάζει ασύρματη επικοινωνία, δεδομένα εφαρμογών προϊόντος και μια σειρά από διαφορετικές συνδέσεις αισθητήρων σε μια φορητή συσκευή για χρήση στην καμπίνα και το συνεργείο του οχήματος. Σχεδιασμένο για βέλτιστη εργονομία και ευέλικτη τοποθέτηση, η διεπαφή που βασίζεται στην εργασία και το καινοτόμο υλικό βελτιώνει δραματικά την εμπειρία του χρήστη και μεταφέρει προγραμματισμό ταχογράφου στο μέλλον.