Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra που δεν έχει ξεχωριστή λαβή προσελκύει όλους λόγω της κομψότητας και η έξυπνη εμφάνισή της είναι καθοριστική για να είναι μοναδική για τις κουζίνες. Ο αναμεικτήρας ψηφιακού νεροχύτη Pull down παρέχει στους χρήστες ελευθερία κινήσεων στις κουζίνες ενώ προσφέρουν τις επιλογές δύο διαφορετικών λειτουργιών ροής. Στην μπροστινή περιοχή του electra, ένα ηλεκτρονικό μαξιλάρι σάς δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, είτε όταν το σπρέι είναι τοποθετημένο στο στόμιο είτε στο χέρι σας με το μόνο άκρο του δακτύλου σας μπορείτε να ελέγξετε.

Εκθεσιακός Χώρος

Ideaing

Εκθεσιακός Χώρος Αυτός είναι ο εκθεσιακός χώρος επιχειρήσεων στην Εβδομάδα Σχεδιασμού Guangzhou 2013 που σχεδιάστηκε από την C&C Design Co., Ltd. Ο σχεδιασμός διαθέτει καθαρά χώρο μικρότερο από 91 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο προβάλλεται από την οθόνη αφής και τον εσωτερικό προβολέα. Ο κωδικός QR που εμφανίζεται στο light box είναι οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι της επιχείρησης. Εν τω μεταξύ, οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι η εμφάνιση ολόκληρου του κτιρίου μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ένα αίσθημα γεμάτο ζωντάνια, και ως εκ τούτου αποδεικνύει τη δημιουργικότητα που διαθέτει η εταιρεία σχεδιασμού, δηλαδή «το πνεύμα της ανεξαρτησίας και την ιδέα της ελευθερίας» που υποστηρίζουν από αυτούς .

Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Textile Braille

Το Υφασμάτινο Ύφασμα Βιομηχανική καθολική υφάσματα jacquard που θεωρείται μεταφραστής για τυφλούς. Αυτό το ύφασμα μπορεί να διαβαστεί από άτομα με καλή όραση και προορίζεται για να βοηθήσει τους τυφλούς που αρχίζουν να χάνουν την όραση ή έχουν προβλήματα όρασης. για να μάθετε το σύστημα μπράιγ με ένα φιλικό και κοινό υλικό: ύφασμα. Περιέχει το αλφάβητο, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης. Δεν προστίθενται χρώματα. Είναι ένα προϊόν σε γκρι κλίμακα ως αρχή της αντίληψης του φωτός. Είναι ένα έργο με κοινωνικό νόημα και ξεπερνά τα εμπορικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra θεωρείται ως εκπρόσωπος ψηφιακής χρήσης στον τομέα οπλισμού συνδυάζει την τεχνολογία με το σχεδιασμό για να δώσει έμφαση στα σχέδια ψηφιακής εποχής. Οι βρύσες που δεν έχουν ξεχωριστή λαβή προσελκύουν όλους λόγω της κομψότητας και της έξυπνης εμφάνισης είναι αποφασιστικής σημασίας για να είναι μοναδική σε υγρή περιοχή. Τα κουμπιά οθόνης αφής της Electra προσφέρουν στους χρήστες περισσότερη εργονομική λύση. Το "Eco Mind" των βρυσών παρέχει στο χρήστη τη μέγιστη απόδοση στην εξοικονόμηση. Αυτή η δυνατότητα προσθέτει ιδιαίτερα αξία στις μελλοντικές γενιές

Ο Χώρος Γραφείου

C&C Design Creative Headquarters

Ο Χώρος Γραφείου Η δημιουργική έδρα του C&C Design βρίσκεται σε ένα μεταβιομηχανικό εργαστήριο. Το κτίριό του έχει μετατραπεί από ένα κόκκινο τούβλο εργοστάσιο στη δεκαετία του 1960. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία της τρέχουσας κατάστασης και την ιστορική μνήμη του κτιρίου, η ομάδα σχεδιασμού έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να αποφύγει ζημιές στο αρχικό κτίριο στην εσωτερική διακόσμηση. Στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται πολλά έλατα και μπαμπού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο και η αλλαγή των χώρων έχουν σχεδιαστεί έξυπνα. Τα σχέδια φωτισμού για διαφορετικές περιοχές αντανακλούν διαφορετικές οπτικές ατμόσφαιρες.

Ο Πάγκος Του Δρόμου

Ola

Ο Πάγκος Του Δρόμου Αυτός ο πάγκος, σχεδιασμένος σύμφωνα με τις στρατηγικές οικολογικού σχεδιασμού, οδηγεί τα έπιπλα δρόμου σε νέο επίπεδο. Ομοίως στο σπίτι σε αστικό ή φυσικό περιβάλλον, οι ρευστές γραμμές δημιουργούν μια ποικιλία επιλογών καθισμάτων σε έναν πάγκο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλωμένο αλουμίνιο για τη βάση και χάλυβα για το κάθισμα, που επιλέγονται για τις ανακυκλώσιμες και ανθεκτικές ιδιότητές τους. Διαθέτει φωτεινό και ανθεκτικό φινίρισμα με επίστρωση σε σκόνη, ιδανικό για εξωτερική χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε στην Πόλη του Μεξικού από τους Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman και Karime Tosca.