Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι

Snowskate

Το Πατίνι Για Απαλό Και Σκληρό Χιόνι Το πρωτότυπο Snow Skate παρουσιάζεται εδώ σε ένα πολύ νέο και λειτουργικό σχεδιασμό - σε μαόνι από σκληρό ξύλο και με ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακές δερμάτινες μπότες με φτέρνα, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτηση για ειδικές μπότες. Το κλειδί για την πρακτική του skate, είναι η τεχνική της εύκολης γραβάτας, καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή βελτιστοποιούνται με έναν καλό συνδυασμό στο πλάτος και το ύψος του skate. Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας είναι το πλάτος των δρομέων που βελτιστοποιούν τη διαχείριση πατινάζ σε συμπαγές ή σκληρό χιόνι. Οι δρομείς είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εφοδιασμένοι με εσοχές.

Η Φιλοξενία Σταδίων

San Siro Stadium Sky Lounge

Η Φιλοξενία Σταδίων Το έργο των νέων Sky lounge είναι το πρώτο βήμα του τεράστιου προγράμματος ανακαίνισης που πραγματοποιούν οι AC Milan και FC Internazionale, μαζί με τον Δήμο του Μιλάνου, με σκοπό να μετατρέψουν το στάδιο San Siro σε μια πολυλειτουργική εγκατάσταση ικανή να φιλοξενήσει όλα τα σημαντικά γεγονότα που θα αντιμετωπίσει το Μιλάνο κατά τη διάρκεια του επερχόμενου EXPO 2015. Μετά την επιτυχία του έργου skybox, η Ragazzi & Partners ανέπτυξε την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας φιλοσοφίας φιλοξενίας πάνω από το κύριο περίπτερο του Σαν Σέρρο Στάδιο.

Η Δομή Φωτισμού

Tensegrity Space Frame

Η Δομή Φωτισμού Το φως Tensegrity space frame χρησιμοποιεί την αρχή του RBFuller «Less for more» για να παράγει ένα φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο την πηγή φωτός και το ηλεκτρικό σύρμα. Η εφελκυστικότητα γίνεται το δομικό μέσο με το οποίο και οι δύο εργάζονται αμοιβαία σε συμπίεση και ένταση για να παράγουν ένα φαινομενικά ασυνεχές πεδίο φωτός που ορίζεται μόνο από τη δομική λογική του. Η επεκτασιμότητά του και η οικονομία της παραγωγής μιλούν σε ένα προϊόν ατελείωτης διαμόρφωσης του οποίου η φωτεινή μορφή αντιστέκεται με χαρά στην έλξη της βαρύτητας με μια απλότητα που επιβεβαιώνει το παράδειγμα της εποχής μας: Να επιτύχουμε περισσότερα, ενώ χρησιμοποιούμε λιγότερα.

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Pupil 108

Η Μετατρέψιμη Συσκευή Για Εκπαίδευση Μαθητής 108: Η πιο προσιτή μετατρέψιμη συσκευή Windows 8 για Εκπαίδευση. Μια νέα διεπαφή και μια εντελώς νέα εμπειρία στη μάθηση. Ο μαθητής 108 διασχίζει τον κόσμο των tablet και των φορητών υπολογιστών, αλλάζοντας μεταξύ τους, για βελτιωμένη απόδοση στην Εκπαίδευση. Τα Windows 8 ανοίγουν νέες δυνατότητες μάθησης, επιτρέποντας στους μαθητές να επωφεληθούν πλήρως από τη λειτουργία οθόνης αφής και τις αμέτρητες εφαρμογές. Μέρος των Intel® Education Solutions, το Pupil 108 είναι η πιο προσιτή και κατάλληλη λύση για αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.

Τραπεζαρία

Chromosome X

Τραπεζαρία Τραπέζι φαγητού σχεδιασμένο για να φιλοξενεί οκτώ άτομα, τα οποία αλληλεπιδρούν σε διάταξη βέλους. Η κορυφή είναι ένα αφηρημένο X, κατασκευασμένο από δύο διαφορετικά κομμάτια που τονίζονται από μια βαθιά γραμμή, ενώ το ίδιο αφηρημένο X αντανακλάται στο πάτωμα με τη δομή της βάσης. Η λευκή δομή αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια για εύκολη συναρμολόγηση και μεταφορά. Επιπλέον, η αντίθεση του καπλαμά τικ και του λευκού για τη βάση επιλέχθηκε για να ελαφρύνει το κάτω μέρος δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ακανόνιστα διαμορφωμένη κορυφή, παρέχοντας έτσι μια υπόδειξη για διαφορετική αλληλεπίδραση των χρηστών.

Οπτική Εγκατάσταση

Opx2

Οπτική Εγκατάσταση Το Opx2 είναι μια οπτική εγκατάσταση που διερευνά μια συμβιωτική σχέση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας. Μια σχέση όπου τα μοτίβα, η επανάληψη και ο ρυθμός περιγράφουν τόσο τους φυσικούς σχηματισμούς όσο και τις λειτουργίες των υπολογιστικών διαδικασιών. Οι εγκαταστάσεις αποκλειστικής γεωμετρίας, στιγμιαίας αδιαφάνειας ή / και πυκνότητας είναι παρόμοιες με το φαινόμενο της οδήγησης από ένα χωράφι ή εξηγούνται στην τεχνολογία ενώ εξετάζουν το δυαδικό κώδικα. Το Opx2 δημιουργεί πολύπλοκη γεωμετρία και προκαλεί την αντίληψη του όγκου και του χώρου.