Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς

Silk Royalty

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς Ο στόχος της διαδικασίας καθιέρωσης επωνυμίας είναι να τοποθετηθεί η μάρκα στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών λαμβάνοντας μια ματιά και μια αίσθηση προσαρμογής στις παγκόσμιες τάσεις στο μακιγιάζ και τη φροντίδα του δέρματος. Κομψό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, προσφέροντας στους πελάτες μια πολυτελή απόδραση για υποχώρηση στην αυτοεξυπηρέτηση αφήνοντας ανανεωμένο. Η επιτυχής επικοινωνία της εμπειρίας στους καταναλωτές ενσωματώθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού. Επομένως, το Alharir Salon έχει αναπτυχθεί, εκφράζοντας τη θηλυκότητα, τα οπτικά στοιχεία, τα πλούσια χρώματα και τις υφές με προσοχή στις λεπτές λεπτομέρειες για να προσθέσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση.

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας

FinaMill

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας Το FinaMill είναι ένας ισχυρός μύλος κουζίνας με εναλλάξιμους και επαναπληρώσιμους μπαχαρικούς. Το FinaMill είναι ο εύκολος τρόπος ανύψωσης του μαγειρέματος με την τολμηρή γεύση των φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Απλώς γεμίστε τους επαναχρησιμοποιούμενους λοβούς με αποξηραμένα μπαχαρικά ή βότανα, τραβήξτε έναν λοβό στη θέση του και αλέστε την ακριβή ποσότητα μπαχαρικού που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανταλλάξτε λοβό μπαχαρικών με μερικά μόνο κλικ και συνεχίστε να μαγειρεύετε. Είναι το μύλο για όλα τα μπαχαρικά σας.

Διαμέρισμα

Nishisando Terrace

Διαμέρισμα Αυτή η συγκυριαρχία αποτελείται από 4 τριώροφα σπίτια χαμηλότερου όγκου και στέκεται στο χώρο κοντά στο κέντρο της πόλης. Το πλέγμα κέδρων που περιβάλλει έξω από το κτίριο προστατεύει την ιδιωτικότητα και αποφεύγει την υποβάθμιση του σώματος του κτιρίου λόγω του άμεσου ηλιακού φωτός. Ακόμα και με το απλό τετράγωνο σχέδιο, η σπειροειδής τρισδιάστατη κατασκευή που συνδέεται με διαφορετικό επίπεδο ιδιωτικό κήπο, κάθε δωμάτιο και αίθουσα σκάλας οδηγούν στην τροφοδοσία του μέγιστου όγκου αυτού του κτηρίου. Η αλλαγή της πρόσοψης των σανίδων κέδρου και των ελεγχόμενων αναλογιών μπορεί να αφήσει αυτό το κτίριο να συνεχίσει να είναι οργανικό και να συνδυάζεται με στιγμιαία αλλαγή στην πόλη.

Οικογενειακό Εμπορικό Κέντρο

Funlife Plaza

Οικογενειακό Εμπορικό Κέντρο Το Funlife Plaza είναι ένα οικογενειακό εμπορικό κέντρο για τον ελεύθερο χρόνο και την εκπαίδευση των παιδιών. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας διάδρομος αγωνιστικών αυτοκινήτων για τα παιδιά να οδηγούν αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια αγορών γονέων, ένα δεντρόσπιτο για τα παιδιά να προσέχουν και να παίζουν μέσα, μια οροφή "lego" με κρυφό όνομα εμπορικού κέντρου για να εμπνεύσει τη φαντασία των παιδιών. Απλό λευκό φόντο με κόκκινο, κίτρινο και μπλε, αφήστε τα παιδιά να το σχεδιάσουν και να το χρωματίσουν σε τοίχους, δάπεδα και τουαλέτα!

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Suzhou MZS Design College

Η Εσωτερική Διακόσμηση Αυτό το έργο βρίσκεται στο Suzhou, το οποίο είναι γνωστό από τον παραδοσιακό σχεδιασμό κινέζικου κήπου. Η σχεδιαστής προσπάθησε να συγκεντρώσει τόσο τις νεωτεριστικές της ευαισθησίες όσο και τη φωνή Suzhou. Ο σχεδιασμός παίρνει στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Suzhou με τη χρήση ασβεστωμένων τοίχων από γύψο, πορτών φεγγαριού και περίπλοκης αρχιτεκτονικής κήπου για να οραματίσετε εκ νέου τη φωνή του Suzhou σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα έπιπλα δημιουργήθηκαν εκ νέου με ανακυκλωμένα κλαδιά, μπαμπού και σχοινιά από άχυρο με συμμετοχή μαθητών, η οποία έδωσε το ιδιαίτερο νόημα σε αυτόν τον εκπαιδευτικό χώρο.

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων

Kepler 186f

Η Καρέκλα Ανταλλαγής Μηνυμάτων Η δομική βάση της πολυθρόνας Kepler-186f είναι ένα ταψάκι, συγκολλημένο από ένα χαλύβδινο σύρμα στο οποίο στερεώνονται τα στοιχεία σκαλισμένα από τη βελανιδιά με τη βοήθεια μανικιών από ορείχαλκο. Διάφορες επιλογές χρήσης οπλισμού συνδυάζονται αρμονικά με στοιχεία ξυλογλυπτικής και κοσμημάτων. Αυτό το αντικείμενο τέχνης αντιπροσωπεύει ένα πείραμα στο οποίο συνδυάζονται διαφορετικές αισθητικές αρχές. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως "Βαρβαρικό ή Νέο Μπαρόκ" στο οποίο συνδυάζονται οι τραχιές και οι εκλεκτές μορφές. Ως αποτέλεσμα του αυτοσχεδιασμού, το Kepler έγινε πολυεπίπεδο, τυλιγμένο με τα υποκείμενα και νέες λεπτομέρειες.