Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παρεκκλήσι

Coast Whale

Το Παρεκκλήσι Η βιονική μορφή της φάλαινας έγινε η γλώσσα αυτού του παρεκκλησίου. Μια φάλαινα προσαραγμένη στην ακτή της Ισλανδίας. Ένα άτομο μπορεί να εισέλθει στο σώμα του μέσω χαμηλού ψαριού και να βιώσει την προοπτική μιας φάλαινας που βλέπει στον ωκεανό όπου είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με την παραμέληση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Η δομή στήριξης πέφτει στην παραλία για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάνουν αυτό το έργο έναν τουριστικό προορισμό που απαιτεί προστασία του περιβάλλοντος.

Όνομα έργου : Coast Whale, Όνομα σχεδιαστών : Zhang Jinyu, Όνομα πελάτη : Zhang Jinyu.

Coast Whale Το Παρεκκλήσι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.