Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βιβλιοπωλείο

Guiyang Zhongshuge

Βιβλιοπωλείο Με τους ορεινούς διαδρόμους και τα ράφια που μοιάζουν με σταλακτίτες, το βιβλιοπωλείο εισάγει τους αναγνώστες σε έναν κόσμο του σπηλαίου Καρστ. Με αυτόν τον τρόπο, η σχεδιαστική ομάδα φέρνει φανταστική οπτική εμπειρία ενώ ταυτόχρονα διαδίδει τα τοπικά χαρακτηριστικά και τον πολιτισμό σε μεγαλύτερα πλήθη. Το Guiyang Zhongshuge υπήρξε πολιτιστικό χαρακτηριστικό και αστικό ορόσημο στην πόλη Guiyang. Επιπλέον, γεφυρώνει επίσης το χάσμα της πολιτιστικής ατμόσφαιρας στο Γκουιγιάνγκ.

Όνομα έργου : Guiyang Zhongshuge, Όνομα σχεδιαστών : Li Xiang, Όνομα πελάτη : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Βιβλιοπωλείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.