Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σετ Μαγειρικής Πυρκαγιάς

Firo

Το Σετ Μαγειρικής Πυρκαγιάς Το FIRO είναι ένα πολυλειτουργικό και φορητό σετ μαγειρέματος 5 κιλών για κάθε τζάκι. Ο φούρνος διαθέτει 4 δοχεία, προσαρτημένα αφαιρούμενα σε κατασκευή συρταριού με περιστρεφόμενο στήριγμα για τη διατήρηση του επιπέδου τροφής. Έτσι, το FIRO μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί σαν συρτάρι χωρίς να χυθεί φαγητό ενώ ο φούρνος βρίσκεται στη μέση της φωτιάς. Οι γλάστρες χρησιμοποιούνται για σκοπούς μαγειρέματος και φαγητού και χειρίζονται με το εργαλείο μαχαιροπήρουνα που κλιπ σε κάθε πλευρά των γλάστρων για να τα μεταφέρει σε τσέπες μόνωσης θερμοκρασίας ενώ είναι ζεστό. Περιλαμβάνει επίσης μια κουβέρτα που είναι επίσης μια τσάντα που κρατά όλο τον χρήσιμο εξοπλισμό.

Όνομα έργου : Firo, Όνομα σχεδιαστών : Andrea Sosinski, Όνομα πελάτη : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Το Σετ Μαγειρικής Πυρκαγιάς

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.