Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Μπάνιου

CATINO

Η Συλλογή Μπάνιου Το CATINO γεννιέται από την επιθυμία να δώσει σχήμα σε μια σκέψη. Αυτή η συλλογή προκαλεί την ποίηση της καθημερινής ζωής μέσω απλών στοιχείων, τα οποία ερμηνεύουν τα υπάρχοντα αρχέτυπα της φαντασίας μας με σύγχρονο τρόπο. Προτείνει μια επιστροφή σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και στερεότητας, μέσω της χρήσης φυσικών ξύλων, επεξεργασμένων από στερεά και συναρμολογημένα για να παραμείνουν αιώνια.

Όνομα έργου : CATINO, Όνομα σχεδιαστών : Emanuele Pangrazi, Όνομα πελάτη : Disegno Ceramica.

CATINO Η Συλλογή Μπάνιου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.