Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καφενείο

Perception

Καφενείο Αυτό το μικρό, ζεστό ξύλινο καφενείο βρίσκεται στη γωνία του σταυροδρόμι σε μια ήσυχη γειτονιά. Η κεντρική ζώνη ανοιχτής προετοιμασίας κάνει μια καθαρή και εκτεταμένη εμπειρία της απόδοσης του barista στους επισκέπτες παντού που κάθονται στο μπαρ ή στο τραπέζι του καφέ. Το αντικείμενο οροφής που ονομάζεται "Δέντρο σκίασης" ξεκινά από το πίσω μέρος της ζώνης προετοιμασίας και καλύπτει τη ζώνη πελατών για να κάνει ολόκληρη την ατμόσφαιρα αυτού του καφέ. Δίνει ένα ασυνήθιστο χωρικό αποτέλεσμα στους επισκέπτες και γίνεται επίσης ένα μέσο για άτομα που θέλουν να χαθούν στη σκέψη τους με καφέ γεύσεις.

Όνομα έργου : Perception, Όνομα σχεδιαστών : Haejun Jung, Όνομα πελάτη : Perception.

Perception Καφενείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.