Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ασύρματα Ηχεία

FiPo

Τα Ασύρματα Ηχεία Το FiPo (συντομογραφία "Fire Power") με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αναφέρεται σε βαθιά διείσδυση του ήχου στα οστά των κυττάρων ως έμπνευση σχεδιασμού. Ο στόχος είναι η παραγωγή ήχου υψηλής ισχύος και ποιότητας στα οστά του σώματος και στα κύτταρα του. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει το ηχείο με κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή, tablet και άλλες συσκευές μέσω Bluetooth. Η γωνία τοποθέτησης του ηχείου έχει σχεδιαστεί σε σχέση με τα εργονομικά πρότυπα. Επιπλέον, το ηχείο μπορεί να διαχωριστεί από τη γυάλινη βάση του, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να το επαναφορτίσει.

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Safira Griplight

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου Το SAFIRA είναι εμπνευσμένο από την πρόθεση επίλυσης ακατάστατων αξεσουάρ στο τιμόνι για μοντέρνους ποδηλάτες. Με την ενσωμάτωση του μπροστινού λαμπτήρα και του δείκτη κατεύθυνσης στη σχεδίαση λαβής επιτυγχάνετε υπέροχα τον στόχο. Χρησιμοποιώντας επίσης το χώρο του κοίλου τιμονιού ως καμπίνα μπαταρίας μεγιστοποιήστε την χωρητικότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Λόγω του συνδυασμού της λαβής, του φωτός ποδηλάτου, του δείκτη κατεύθυνσης και της καμπίνας του τιμονιού, το SAFIRA γίνεται το πιο συμπαγές και σχετικό ισχυρό σύστημα φωτισμού ποδηλάτου.

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου

Astra Stylish Bike Lamp

Ο Φωτισμός Ποδηλάτου Το Astra είναι ένας κομψός λαμπτήρας ποδηλάτου μονού βραχίονα με επαναστατικό σχεδιασμένο σώμα από αλουμίνιο. Το Astra συνδυάζει τέλεια τη σκληρή βάση και το ελαφρύ σώμα σε ένα καθαρό και κομψό αποτέλεσμα. Ο μονόπλευρος βραχίονας αλουμινίου όχι μόνο ανθεκτικός αλλά και αφήνει το Astra να επιπλέει στη μέση του τιμονιού που παρέχει την ευρύτερη γκάμα δοκών. Το Astra έχει μια τέλεια γραμμή αποκοπής, η ακτίνα δεν θα προκαλέσει λάμψη στους ανθρώπους από την άλλη πλευρά του δρόμου. Το Astra δίνει στο ποδήλατο ένα λαμπερό μάτι που φωτίζει το δρόμο.

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη

Keza

Το Καροτσάκι Με Απλή Ψύξη Ο Patrick Sarran δημιούργησε το καροτσάκι τυριού Keza το 2008. Κυρίως ένα εργαλείο, αυτό το καρότσι πρέπει επίσης να διεγείρει την περιέργεια των επισκεπτών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας στυλιζαρισμένης λακαρισμένης ξύλινης δομής συναρμολογημένης σε βιομηχανικούς τροχούς. Κατά το άνοιγμα του κλείστρου και την ανάπτυξη των εσωτερικών ραφιών του, το καλάθι αποκαλύπτει ένα μεγάλο τραπέζι παρουσίασης ωριμασμένων τυριών. Χρησιμοποιώντας αυτή τη σκηνή, ο σερβιτόρος μπορεί να υιοθετήσει την κατάλληλη γλώσσα του σώματος.

Αποσπώμενα Τραπέζια

iLOK

Αποσπώμενα Τραπέζια Ο σχεδιασμός του Patrick Sarran αντηχεί τη διάσημη φόρμουλα που επινοήθηκε από τον Louis Sullivan «Η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργία». Σε αυτό το πνεύμα, οι πίνακες iLOK έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν προτεραιότητα στην ελαφρότητα, τη δύναμη και την αρθρωτότητα. Αυτό έγινε εφικτό χάρη στο ξύλινο σύνθετο υλικό των επιτραπέζιων κορυφών, την τοξωτή γεωμετρία των ποδιών και τα δομικά στηρίγματα που στερεώθηκαν μέσα στην κηρήθρα. Χρησιμοποιώντας μια πλάγια διασταύρωση για τη βάση, κερδίζεται χρήσιμος χώρος παρακάτω. Τέλος, από την ξυλεία αναδύεται μια ζεστή αισθητική που εκτιμάται πολύ από τους εκλεκτούς επισκέπτες.

Κρεμαστό Φωτιστικό

Snow drop

Κρεμαστό Φωτιστικό Το Snow Drop είναι οροφή και αρθρωτός φωτισμός. Η ευκολία του είναι η ρύθμιση της φωτεινότητας μέσω διαμόρφωσης χάρη στο σύστημα ομαλής τροχαλίας. Βήμα προς βήμα παίζοντας με το αντίβαρο ο χρήστης μπορεί να αυξήσει και να μειώσει τη φωτεινότητα. Η διαμόρφωση αυτού του σχεδιασμού θυμίζει τα διαφορετικά στάδια της άνθισης ενός snowdrop από την αρχή με το τετράεδρο έως το τέλος με το τετράγωνο φράκταλ. Ο βολβός εκλεκτής ποιότητας κεχριμπάρι Edison τοποθετείται σε ένα τετραεδρικό αποκλειστικό κουτί κατασκευασμένο από ιριδίζον λευκό πλέξι, όταν το σχέδιο είναι κλειστό.