Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Memento

Το Ανοιχτήρι Επιστολών Όλα ξεκινούν με ευγνώμονες. Μια σειρά ανοιχτών επιστολών που αντικατοπτρίζει τα επαγγέλματα: Το Memento δεν είναι μόνο ένα σύνολο εργαλείων αλλά και μια σειρά αντικειμένων που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα του χρήστη. Μέσα από τη σημασιολογία των προϊόντων και τις απλές εικόνες διαφορετικών επαγγελμάτων, τα σχέδια και οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του Memento δίνουν στον χρήστη διάφορες εμπειρίες.

Όνομα έργου : Memento, Όνομα σχεδιαστών : Bryan Leung, Όνομα πελάτη : Bryan Leung.

Memento Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.