Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τέχνη Εγκατάστασης

Inorganic Mineral

Η Τέχνη Εγκατάστασης Εμπνευσμένο από βαθιά συναισθήματα για τη φύση και την εμπειρία ως αρχιτέκτονας, ο Lee Chi επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών εγκαταστάσεων βοτανικής τέχνης. Αντανακλώντας τη φύση της τέχνης και ερευνώντας δημιουργικές τεχνικές, ο Lee μετατρέπει τα γεγονότα της ζωής σε επίσημα έργα τέχνης. Το θέμα αυτής της σειράς έργων είναι να διερευνήσει τη φύση των υλικών και πώς τα υλικά μπορούν να ανακατασκευαστούν από το αισθητικό σύστημα και τη νέα προοπτική. Ο Lee πιστεύει επίσης ότι ο επαναπροσδιορισμός και ανακατασκευή φυτών και άλλων τεχνητών υλικών μπορεί να κάνει το φυσικό τοπίο να έχει συναισθηματική επίδραση στους ανθρώπους.

Όνομα έργου : Inorganic Mineral, Όνομα σχεδιαστών : Lee Chi, Όνομα πελάτη : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Η Τέχνη Εγκατάστασης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.