Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Little Kong

Λάμπα Το Little Kong είναι μια σειρά λαμπτήρων περιβάλλοντος που περιέχει ανατολίτικη φιλοσοφία. Η ανατολική αισθητική δίνει μεγάλη προσοχή στη σχέση μεταξύ εικονικού και πραγματικού, πλήρους και κενού. Η απόκρυψη της λυχνίας LED στο μεταλλικό στύλο όχι μόνο διασφαλίζει την άδεια και την καθαρότητα της λάμπας, αλλά επίσης διακρίνει το Kong από τους άλλους λαμπτήρες. Οι σχεδιαστές ανακάλυψαν το εφικτό σκάφος μετά από περισσότερα από 30 πειράματα για να παρουσιάσουν τέλεια το φως και τις διάφορες υφές, γεγονός που επιτρέπει την εκπληκτική εμπειρία φωτισμού. Η βάση υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει θύρα USB. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μόνο κουνώντας τα χέρια.

Όνομα έργου : Little Kong, Όνομα σχεδιαστών : Guogang Peng, Όνομα πελάτη : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Λάμπα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.