Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κόμβος Coworking 6280.ch

Novex Coworking

Ο Κόμβος Coworking 6280.ch Μέσα σε βουνά και λίμνες στη γραφική Κεντρική Ελβετία, το κέντρο συνεργασίας 6280.ch αποτελεί απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για ευέλικτους και προσβάσιμους χώρους εργασίας σε αγροτικές περιοχές της Ελβετίας. Προσφέρει στους ντόπιους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις έναν σύγχρονο χώρο εργασίας με εσωτερικούς χώρους που αντλεί έμπνευση από τις τοποθεσίες του βουκολικού χώρου και αποτίει φόρο τιμής στο βιομηχανικό του παρελθόν, ενώ αγκαλιάζει σταθερά τη φύση του 21ου αιώνα.

Όνομα έργου : Novex Coworking, Όνομα σχεδιαστών : Evolution Design, Όνομα πελάτη : Novex Möbelbau.

Novex Coworking Ο Κόμβος Coworking 6280.ch

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.