Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Όνομα έργου : Coupe, Όνομα σχεδιαστών : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Όνομα πελάτη : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Σκαμνί Κουζίνας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.