Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βιβλιοπωλείο

Chongqing Zhongshuge

Βιβλιοπωλείο Ενσωματώνοντας το υπέροχο τοπίο του Chongqing στο βιβλιοπωλείο, ο σχεδιαστής δημιούργησε έναν χώρο όπου οι επισκέπτες μπορεί να νιώθουν σαν στο γοητευτικό Chongqing διαβάζοντας. Υπάρχουν συνολικά πέντε τύποι περιοχής ανάγνωσης, καθένας από τους οποίους είναι σαν μια χώρα των θαυμάτων με διακριτικά χαρακτηριστικά. Το βιβλιοπωλείο Chongqing Zhongshuge παρέχει στους καταναλωτές μια πιο φανταστική εμπειρία που δεν μπορούν να αποκτήσουν μέσω των ηλεκτρονικών αγορών.

Όνομα έργου : Chongqing Zhongshuge, Όνομα σχεδιαστών : Li Xiang, Όνομα πελάτη : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Βιβλιοπωλείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.