Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Abstract House

Κατοικία Η κατοικία χρησιμοποιεί μια μοντέρνα αισθητική διατηρώντας παράλληλα μια κεντρική αυλή, η οποία προκαλεί την παραδοσιακή πρακτική του Κουβέιτ στην οικοδόμηση σπιτιών. Εδώ η κατοικία επιτρέπεται να αναγνωρίζει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, χωρίς σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό του νερού στα σκαλιά της κύριας πόρτας σαρώνει προς τα έξω, το δάπεδο από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθά να διατηρήσει τους χώρους πιο ανοιχτούς, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν μεταξύ έξω και μέσα, παρελθόν και παρόν, χωρίς κόπο.

Όνομα έργου : Abstract House, Όνομα σχεδιαστών : Ghiath Al Masri, Όνομα πελάτη : Ghiath Al Masri.

Abstract House Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.