Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

film festival

Η Εταιρική Ταυτότητα Το "Cinema, ahoy" ήταν το σύνθημα για τη δεύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κούβα. Είναι μέρος μιας έννοιας του σχεδιασμού που εστιάζεται στο ταξίδι ως τρόπος σύνδεσης πολιτισμών. Ο σχεδιασμός προκαλεί το ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Αβάνα με ταινίες. Ο σχεδιασμός των προσκλήσεων και των εισιτηρίων για το φεστιβάλ εμπνεύστηκε από διαβατήρια και κάρτες επιβίβασης που χρησιμοποιούνται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η ιδέα του ταξιδιού μέσω των ταινιών ενθαρρύνει το κοινό να είναι δεκτικό και περίεργο για τις πολιτιστικές ανταλλαγές.

Όνομα έργου : film festival, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Plutín Amigó, Όνομα πελάτη : Daniel Plutin.

film festival Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.