Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων

Spider Bin

Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων Το Spider bin είναι μια καθολική και οικονομική λύση για τη διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών. Μια ομάδα αναδυόμενων κάδων δημιουργείται για σπίτι, γραφείο ή εξωτερικό χώρο. Ένα αντικείμενο έχει δύο βασικά μέρη: ένα πλαίσιο και μια τσάντα. Μεταφέρεται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο, βολικό για μεταφορά και αποθήκευση, επειδή μπορεί να είναι επίπεδο όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι αγοραστές παραγγέλνουν spider bin online όπου μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος, τον αριθμό των Spider Bins και τον τύπο της τσάντας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Όνομα έργου : Spider Bin, Όνομα σχεδιαστών : Urte Smitaite, Όνομα πελάτη : isort.

Spider Bin Το Ανακυκλώσιμο Σύστημα Διαλογής Αποβλήτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.