Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κοκτέιλ Μπαρ

Gamsei

Το Κοκτέιλ Μπαρ Όταν το Gamsei άνοιξε το 2013, ο υπερ-τοπικισμός εισήχθη σε ένα πεδίο πρακτικής που μέχρι τότε περιοριζόταν κυρίως στη σκηνή των τροφίμων. Στο Gamsei, τα συστατικά για κοκτέιλ καλλιεργούνται άγρια ή καλλιεργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες αρτεσιανού. Το εσωτερικό του μπαρ, είναι μια σαφής συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας. Όπως και τα κοκτέιλ, το Buero Wagner προμήθευσε όλα τα υλικά τοπικά και συνεργάστηκε στενά με τοπικούς κατασκευαστές για την παραγωγή λύσεων κατά παραγγελία. Το Gamsei είναι μια ολοκληρωμένη ιδέα που μετατρέπει το γεγονός της κατανάλωσης ενός κοκτέιλ σε μια νέα εμπειρία.

Όνομα έργου : Gamsei, Όνομα σχεδιαστών : BUERO WAGNER, Όνομα πελάτη : Trink Tank.

Gamsei Το Κοκτέιλ Μπαρ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.