Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Vivit Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Εμπνευσμένο από φόρμες που βρίσκονται στη φύση, η συλλογή Vivit δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα και περίεργη αντίληψη από τα επιμήκη σχήματα και τις περιστρεφόμενες γραμμές. Τα τεμάχια Vivit αποτελούνται από λυγισμένα κίτρινα φύλλα χρυσού 18k με μαύρο ρόδιο στις εξωτερικές επιφάνειες. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου περιβάλλουν τους λοβούς έτσι ώστε οι φυσικές τους κινήσεις να δημιουργούν έναν ενδιαφέρον χορό μεταξύ του μαύρου και του χρυσού - κρύβοντας και αποκαλύπτοντας τον κίτρινο χρυσό από κάτω. Η ψευδαίσθηση των μορφών και τα εργονομικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός, σκιών, λάμψης και αντανακλάσεων.

Όνομα έργου : Vivit Collection, Όνομα σχεδιαστών : Brazil & Murgel, Όνομα πελάτη : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.