Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μυθιστόρημα

180º North East

Το Μυθιστόρημα Το "180º North East" είναι μια αφήγηση 90.000 λέξεων περιπέτειας. Αφηγείται την αληθινή ιστορία του ταξιδιού που έκανε ο Daniel Kutcher στην Αυστραλία, την Ασία, τον Καναδά και τη Σκανδιναβία το φθινόπωρο του 2009 όταν ήταν 24 ετών. Ενσωματωμένο στο κύριο σώμα κειμένου που αφηγείται την ιστορία του τι έζησε και έμαθε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , οι φωτογραφίες, οι χάρτες, το εκφραστικό κείμενο και τα βίντεο βοηθούν να βυθίσει τον αναγνώστη στην περιπέτεια και να δώσει μια καλύτερη αίσθηση της προσωπικής εμπειρίας του συγγραφέα.

Όνομα έργου : 180º North East, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Kutcher, Όνομα πελάτη : Daniel Kutcher.

180º North East Το Μυθιστόρημα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.