Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οπτική Εγκατάσταση

Opx2

Οπτική Εγκατάσταση Το Opx2 είναι μια οπτική εγκατάσταση που διερευνά μια συμβιωτική σχέση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας. Μια σχέση όπου τα μοτίβα, η επανάληψη και ο ρυθμός περιγράφουν τόσο τους φυσικούς σχηματισμούς όσο και τις λειτουργίες των υπολογιστικών διαδικασιών. Οι εγκαταστάσεις αποκλειστικής γεωμετρίας, στιγμιαίας αδιαφάνειας ή / και πυκνότητας είναι παρόμοιες με το φαινόμενο της οδήγησης από ένα χωράφι ή εξηγούνται στην τεχνολογία ενώ εξετάζουν το δυαδικό κώδικα. Το Opx2 δημιουργεί πολύπλοκη γεωμετρία και προκαλεί την αντίληψη του όγκου και του χώρου.

Όνομα έργου : Opx2, Όνομα σχεδιαστών : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Όνομα πελάτη : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Οπτική Εγκατάσταση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.